Bosanma mi devam mi

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.628
2.547
133
İyi akşamlar. Kısaca anlatmaya çalışayım. Eşimle sorunlarımız var. Evlenirken gözüm kordu ya da göremedim bilmiyorum. Ne benimle iletişimini ne ailesiyle olanı bir türlü beğenmiyorum saygısız kendi ailesi tamam sen bilirsin senin dediğin olsun tavrındalar ona karşı ve buna rağmen geçen gün saygısızca konuştu onlarla ve babası bir daha senin evine gelmiyorum dedi. 1 saat sonra barışıp cay içtiler o ayrı.
Ve cinsel olarak sorunlarımız vardı o sürekli çocuğu şunu bunu bahane edip uzak durdu benden ve bend e uzaklaştım. Beni cinsel olarak çekici bulmuyor. Her kadın arzulanmak ister ben bunu onda hissedemiyorum. Cinselligi başlatan taraf ben oluyorum ya da ben ima ettiysem. Cinsellik harici öpme sarılma yok. İki yabancı gibiyiz.
Ve ben de onu çekici bulmuyorum. Hal tavır konuşma görünüş vs vs vs.
Tüm bu olmazlar içinde biz bir süre ayrı yaşadık boşanmaya karar vermiştim Bir nevi boşanmış gibi. Ve her şeyi yikmisim gibi hissettim xocukla hayata karşı çok yalnız hissettim ve yine bir aradayız şimdi ne yapmalıyım

Aslında cinsellik dışında büyük bi problem görünmüyor ailesine nasıl davrandığı onların problemi onlar öyle yetiştirmiş çünkü.
Cinselliğe gelince benim eşimde de var libidosunda düşüklük haftada 1 yeterli onun için.
Öyle her gün her gün istemez bi ara bende sorun yaptım bunu konu filan açtım hatta

Cinsellik evliliğin yüzde ellisidir.Bir evlilikte sorun olup olmadığını anlamak için ilk bakılacak yerlerden biri yatak odasıdır.Burada sorun var,geri kalanı için de eşinizle kendinizi iki yabancıya benzetiyorsunuz ki bu çok daha önemli bir sorun.Bence kendinizi boşanmak kadar ciddi bir olaya psikolojik olarak hazırlamadan anlık karar verip ayrı yaşamaya çalışmışsınız ve bu yüzden süreç başarısız olmuş.Yeniden bir araya geldiğinizde de bir şey değişmemiş ki bence değişmeyecek de.Birbirinizi kaybetme ihtimaliniz evliliğinin onarmaya yetmemiş.Bence öncelikle çift terapisi deneyin ki kafanızda "Acaba oldurabilir miydik?"diye soru işareti de kalmasın.Bu süreçte iyice ölçüp biçin ve terapi işe yaramazsa hem maddi hem manevi olarak hazır olunca boşanın.

Siz zaten boşanmamış mıydınız? Bu adam sizi sürekli eleştiriyordu diye hatırlıyorum hatta.

İyi akşamlar. Kısaca anlatmaya çalışayım. Eşimle sorunlarımız var. Evlenirken gözüm kordu ya da göremedim bilmiyorum. Ne benimle iletişimini ne ailesiyle olanı bir türlü beğenmiyorum saygısız kendi ailesi tamam sen bilirsin senin dediğin olsun tavrındalar ona karşı ve buna rağmen geçen gün saygısızca konuştu onlarla ve babası bir daha senin evine gelmiyorum dedi. 1 saat sonra barışıp cay içtiler o ayrı.
Ve cinsel olarak sorunlarımız vardı o sürekli çocuğu şunu bunu bahane edip uzak durdu benden ve bend e uzaklaştım. Beni cinsel olarak çekici bulmuyor. Her kadın arzulanmak ister ben bunu onda hissedemiyorum. Cinselligi başlatan taraf ben oluyorum ya da ben ima ettiysem. Cinsellik harici öpme sarılma yok. İki yabancı gibiyiz.
Ve ben de onu çekici bulmuyorum. Hal tavır konuşma görünüş vs vs vs.
Tüm bu olmazlar içinde biz bir süre ayrı yaşadık boşanmaya karar vermiştim Bir nevi boşanmış gibi. Ve her şeyi yikmisim gibi hissettim xocukla hayata karşı çok yalnız hissettim ve yine bir aradayız şimdi ne yapmalıyım
Yokluktan birarada kalmak da ne bileyim...

Back
X