- 19 Mart 2016
- 1.628
- 2.547
- 133
İyi akşamlar. Kısaca anlatmaya çalışayım. Eşimle sorunlarımız var. Evlenirken gözüm kordu ya da göremedim bilmiyorum. Ne benimle iletişimini ne ailesiyle olanı bir türlü beğenmiyorum saygısız kendi ailesi tamam sen bilirsin senin dediğin olsun tavrındalar ona karşı ve buna rağmen geçen gün saygısızca konuştu onlarla ve babası bir daha senin evine gelmiyorum dedi. 1 saat sonra barışıp cay içtiler o ayrı.
Ve cinsel olarak sorunlarımız vardı o sürekli çocuğu şunu bunu bahane edip uzak durdu benden ve bend e uzaklaştım. Beni cinsel olarak çekici bulmuyor. Her kadın arzulanmak ister ben bunu onda hissedemiyorum. Cinselligi başlatan taraf ben oluyorum ya da ben ima ettiysem. Cinsellik harici öpme sarılma yok. İki yabancı gibiyiz.
Ve ben de onu çekici bulmuyorum. Hal tavır konuşma görünüş vs vs vs.
Tüm bu olmazlar içinde biz bir süre ayrı yaşadık boşanmaya karar vermiştim Bir nevi boşanmış gibi. Ve her şeyi yikmisim gibi hissettim xocukla hayata karşı çok yalnız hissettim ve yine bir aradayız şimdi ne yapmalıyım
Ve cinsel olarak sorunlarımız vardı o sürekli çocuğu şunu bunu bahane edip uzak durdu benden ve bend e uzaklaştım. Beni cinsel olarak çekici bulmuyor. Her kadın arzulanmak ister ben bunu onda hissedemiyorum. Cinselligi başlatan taraf ben oluyorum ya da ben ima ettiysem. Cinsellik harici öpme sarılma yok. İki yabancı gibiyiz.
Ve ben de onu çekici bulmuyorum. Hal tavır konuşma görünüş vs vs vs.
Tüm bu olmazlar içinde biz bir süre ayrı yaşadık boşanmaya karar vermiştim Bir nevi boşanmış gibi. Ve her şeyi yikmisim gibi hissettim xocukla hayata karşı çok yalnız hissettim ve yine bir aradayız şimdi ne yapmalıyım