Bosanma öncesi acil fikir kizlar

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Mrb arkadaslar o kadar zor ve üzgün bir durumdayimki fikirlerinize ihtiyacim var ben dort senedir evliyim evlenip almanyaya gelin gittim esim ananemin kizkardesinin oglu evlendigimizden beri hep sorunlarimiz vardi ama birbirimizide seviyorduk esim her kavgamizda bosanalim diyen birisi ailemle sorunlarindan (bana siddet uyguladigi icin problem cikti) onlarla gorusmek istemiyor ben de bu küslügün bitmesi icin israrci oldum esim.yine bosanalim dedi bende boyle bir konudan anlasmali bosanmayacagimi soyledim. Ve esim bana avukattan benden bosanacagina ayri yasayacagina ve masraflarimi odemeyecegine dair bir kagit yollamis bende cok üzüldüm ve turkiyeye annemlerin yanina geldim bir ay gecti hic aramadi ama bu sebeplerden evlilik bitebilir mi hersey bu kadar kolay mi???

Anladigim kadariyla esiniz size siddet uygulamis sadece bu sebepten bosanabilirsiniz
Siz bosanmak istemiyorsunuz anladigim kadariyla ama karsinizdaki insan sizi istemiyorsa ona hapis hayati yasatamazsiniz sebep size ne kadar sacma gelsede belki altinda baska bisey var ya da yok sizi istemeyen biriyle evli kalarak mutlu olamazsiniz ki birakin herkes yoluna baksin tabiki kolay degil ama

Mrb arkadaslar o kadar zor ve üzgün bir durumdayimki fikirlerinize ihtiyacim var ben dort senedir evliyim evlenip almanyaya gelin gittim esim ananemin kizkardesinin oglu evlendigimizden beri hep sorunlarimiz vardi ama birbirimizide seviyorduk esim her kavgamizda bosanalim diyen birisi ailemle sorunlarindan (bana siddet uyguladigi icin problem cikti) onlarla gorusmek istemiyor ben de bu küslügün bitmesi icin israrci oldum esim.yine bosanalim dedi bende boyle bir konudan anlasmali bosanmayacagimi soyledim. Ve esim bana avukattan benden bosanacagina ayri yasayacagina ve masraflarimi odemeyecegine dair bir kagit yollamis bende cok üzüldüm ve turkiyeye annemlerin yanina geldim bir ay gecti hic aramadi ama bu sebeplerden evlilik bitebilir mi hersey bu kadar kolay mi???
Şiddet görüyorsun,sence bunu hakediyor musun,yani hangi mahluk şiddeti hakeder...Şu an sizi anlamak istiyorum ama sanki evliliğinizin bitmesini istemiyorsunuz!Dayak yediğiniz bir yuva için ısrarcı olmanız,size ne getirecek bir bunu düşünün lütfen ve o yuvada büyüteceğiniz çocuklar ne hissedecek!

Kolay. Bakın hatta şu konuda her şey süper giderken, parmakla gösterilen bir çiftken, 1 ay sonrasına tatil planları yapılmışken birden bitmiş.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-yakinimken-en-uzagim-olmasi.948907/

Siz üstüne bir de dayak yiyorsunuz, evliliğinizde sorunlar var. Neden devam etmek istiyorsunuz?

Dayak yemişsin, ailenle görüşmüyo ve buna asla yanaşacak biri degil bu yüzden kavga edip boşanalım diyo,ayrıca gerçekten boşanma olunca tavrıda belli ... Hala bunun icin biter mi ?? Öylemi ne tuhafsınız yaa onun sana vermediği değeri sen kendine ver. Hazır ailenin yanındasın gitme bence ayrılda

Kalkip birde annenlerin yanina Turkiyeye donmussun, madem bosanmak istemiyordun, ozaman Almanyadan donmeyecektin Turkiyeye, kalip sorunlarini orada halletmeye calisacaktin.

allahım gülme diyorum kendime kızma diyorum, başına gelir kınama diyorum da eee yuhhh artık. ortada şiddet var, her kavgada boşanalım diyen bi adam var. bi de bunlar yüzünden boşanılır mı, ailem kocam beni dövüyo diye onla görüşmüyo ühühühühü diyen bi kadın var.

aha böyle olma diye örnek gösterilecek birisinz farkında mısınız?

Siddet olayi bir sene once kadardi sonra bidaha yapmadi ama bana ve aileme izleri buyuk oldu kinamayin beni lutfen onla evliligimin bitmesin den cok EVLİligin bitmesi cok uzuyor beni.. birde hep pisman olup gelir mi gonlumu alir mi diyorum iyi degilim

Siddet olayi bir sene once kadardi sonra bidaha yapmadi ama bana ve aileme izleri buyuk oldu kinamayin beni lutfen onla evliligimin bitmesin den cok EVLİligin bitmesi cok uzuyor beni.. birde hep pisman olup gelir mi gonlumu alir mi diyorum iyi degilim
İyi olmadığın anlaşılıyor cnm ne kadar süre geçmesi önemli mi,bunu tekrar etmeyeceğinin garantisi mi?evliliğin kıymetini bilmeyen bir insanla evli olmanın ne anlamı var!Lütfen hayatına bir yön ver ,sil baştan;sanırım bebek yok...Çalış,oku,kurslara git önceliği kafanı dağıtmak için bir uğraş bul!Tabi öncesinde kafanda bitir!Bu arada anladığım kadarıyla annenizin teyzesinin oğlu mu,kaç yıldır evliydiniz?

Evet annemin teyzesinin oglu dort yillik evliydik herseyimi birakip almanyaya gittim haketmedim cok zoruma gidiyor herkes avukattan gonderdigi kagidin blöf oldugunu soyluyor ama benim gururum cok cok kirildi ve asla aramadim birakip geldim

Evet annemin teyzesinin oglu dort yillik evliydik herseyimi birakip almanyaya gittim haketmedim cok zoruma gidiyor herkes avukattan gonderdigi kagidin blöf oldugunu soyluyor ama benim gururum cok cok kirildi ve asla aramadim birakip geldim
Ne için blöf yapıyor sence,yani ortada sana gözdağı çekeceği bir durum mu var,kendini bu evlilikte uyum konusunda çok mu hatalı buluyorsun....Bunlar senin vesveselerin bence,hem aile için neden tartışıyordunuz,yani o kadar uzaktayken nasıl aranıza giriyorlardı,hoş şiddetin bahanesi yok ama ,neden şiddet vardı sence?bu soruların cevabı bence seni doğruya götürmeli!

Esimin anne babasi kucukken vefat etmis kardesleride onu istememis tek basina buyumus ezilmis biraz esim evliligi bi bayana nasil davranacagini bilmiyor bi kere bosanacagim dediginde ben agladigim icin hep bosanmayi koyuyor onume her sorunda ama ben hep alttan aldim ama bu avukat kagidi cok fazla oldu artik gururum cok kirildi

Bana sorarsanız eğer Almanya'ya geri dönün davayı siz açın, kadın haklarını savunan kurumlar var size evde geçinmek için yardımda ayarlarlar gördüğünüz şiddetin belgesi varsa çatır çatır ödetirsiniz ona hiç olmadı manevi tazminat isteyin...

Ortada şiddet var. Farkında mısınız?

Bundan ciddi sebep var mı?

valla daha nası bi sebep lazım size bilemedim
ne olursa bosanılır sizce mesela

Bu siddet olayi geceli bir sene oldu kizlar aileler araya girdi kapandi ama ailem araya girdigi icin ailenle bidaha konusmam orayada gitmem dedi iki senedir ugramiyodu aileme bende bu sene izne gelmeden once ailemle barisma konusunda tavrimi koydum o da avukattan kagit gondermis bana... su an asil ayrilik sebebimiz benim ailem konusunda israr etmem ya da onu bahane etti bilemiyorum

Adam siddet uygulamis, gerisi hikaye bence onun seni istememesi degil de senin onu istememen gerekiyor

Belkide siddeti bile affettigim icin bu kadar ilerletebildi adam herseyi.. canimi acitan bosanmak sanki hayatin amaci bitti zaman durdu herkes mutlu ben mutsuzum almanyada yasamaya karar verdim orda da yapayalnizim cok kotu hissediyorum ahim o kadar büyük ki su an icimi ne sogutur bilmiyorum

Back
X