Boşanma protokolü tefe orani

Beyazlale144

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
369
-21
18
42
Avukat hanım baştan beri ilgilenmiyordu.tasinmaz davalarına bakıyor genelde.bir bankanın da icra avukati.tecrubeli idi gittik.en sonunda karımı boşanan diyen adam benden boşandı.
Protokol hazırlıyoruz.tefe+Tüfe/2 oranında zam yazmış.ben de tefe yazalım dedim.mahkeme de de onaylandı.tuikin sitesine girdim.tefe diye bir oran yok.2005 ten beri kullanilmiyo.hatta önce Üfe olmuş sonra üç ayrı Üfe olmuş.ben nereden biliyor.bosanma akşamı aradım avukat hanımı.boule böyle dedim.mahkrme kararı değişmez vs dedi.sabah gittim ofisine bu hata değişmedi lazım dedim.tutmus mahkeme acsam bilirkişi beni Haklı bulur Muş.ben bı daha dava ile uğraşamam dedim.bahira bağıra tavzih için dilekçe yazdı.sekiz gün sonra tekrar mahkemeye cikicaz.
O an gerçekten bu avukat hanım a saygım kalmadı.bsriz yalan soyluyo.ben söylemişim tefe olsun diye.ki öyle olsa bile ben avukat a para dolmuşun.onjn bilmedi gerekmez mi ki icrayla da uğraşıyor.brn mi haklıyım o mu.bir de azil etmem gerekir mi dava bitince

Ben bilmiyordum tefe oranı olmadığını.ama onun bilmesi gerekirdi
Bilmiyorsanız müdahale etmeniz garip geldi işte. Baştan beri ilgilenmiyordu diyorsunuz hem. Müdahil olacaksınız da araştırın öyle olun. Başka bir avukata danisin hakkınız yanmasın.

Biraz düzgun ve okunaklı yazsaydin keşke.
Tefe istemissin, Tefe yokmuş sonra Tefe olsun diyosun hala. Kadınla da böyle iletişim kurduysan anlamamasi çok normal.
Başta tefe olsun dedim o yazdı.mahkeme onadı.bosandihimiz akşam öğrendim ki öyle bir oran yok.duzeltelim diyorum.duzelmez diyor.zar zor düzelttim için yeni dilekçe yazdırdım ki bu kadın icralarla ugrasiyo

Bilmiyorsanız müdahale etmeniz garip geldi işte. Baştan beri ilgilenmiyordu diyorsunuz hem. Müdahil olacaksınız da araştırın öyle olun. Başka bir avukata danisin hakkınız yanmasın.
Halk arasında tefe Tüfe onu biliyoruz.tefe de yüksek diye biliyordum.o yi Üfe imis

Bencavukata para verdim.bosanmadanbtefe TÜFE'de anlaşan zaten avukata gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…