- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Ben bilmiyordum tefe oranı olmadığını.ama onun bilmesi gerekirdiNiye tefe olsun dediniz ki yani bırakın avukat işini yapsın.
Hata var kararda diyorum.degismez diyor.yil sonunda kocama ben avukatının aradım zam oranı bu olacak dicekmisim.oyle şey.mi olur.ki tavzih yapılıyormuş.duzwltme yaniNiye tefe olsun dediniz ki yani bırakın avukat işini yapsın.
Bilmiyorsanız müdahale etmeniz garip geldi işte. Baştan beri ilgilenmiyordu diyorsunuz hem. Müdahil olacaksınız da araştırın öyle olun. Başka bir avukata danisin hakkınız yanmasın.Ben bilmiyordum tefe oranı olmadığını.ama onun bilmesi gerekirdi
Başta tefe olsun dedim o yazdı.mahkeme onadı.bosandihimiz akşam öğrendim ki öyle bir oran yok.duzeltelim diyorum.duzelmez diyor.zar zor düzelttim için yeni dilekçe yazdırdım ki bu kadın icralarla ugrasiyoBiraz düzgun ve okunaklı yazsaydin keşke.
Tefe istemissin, Tefe yokmuş sonra Tefe olsun diyosun hala. Kadınla da böyle iletişim kurduysan anlamamasi çok normal.
Halk arasında tefe Tüfe onu biliyoruz.tefe de yüksek diye biliyordum.o yi Üfe imisBilmiyorsanız müdahale etmeniz garip geldi işte. Baştan beri ilgilenmiyordu diyorsunuz hem. Müdahil olacaksınız da araştırın öyle olun. Başka bir avukata danisin hakkınız yanmasın.
Bencavukata para verdim.bosanmadanbtefe TÜFE'de anlaşan zaten avukata gitmemBilmiyorsanız müdahale etmeniz garip geldi işte. Baştan beri ilgilenmiyordu diyorsunuz hem. Müdahil olacaksınız da araştırın öyle olun. Başka bir avukata danisin hakkınız yanmasın.
Avukat ile de böyle konuşuyorsaniz anlaşamamaniz normal. Lütfen düzgün yazin.Bencavukata para verdim.bosanmadanbtefe TÜFE'de anlaşan zaten avukata gitmem
Cepten yaziyorunmAvukat ile de böyle konuşuyorsaniz anlaşamamaniz normal. Lütfen düzgün yazin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?