- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
Belirtmeye gerek var bence, çünkü istediği taktirde ilerde size tekrar velayet davası açma hakkı var. İşin kötüsü evlenir ve velayet davası açarsa çocuğun aile ortamında büyümesi için malesef evliyken sizden daha avantajlı durumda olur çocuğunuzun velayetini alabilir. İlerde böyle bişey yapmayacağını bilemezsiniz. Bence kesinlikle siz de şart koyun.
sizden ümitli değildim imzalayacağım deyince ısrarla ama beni şaşırttınız.adam sorunlu bence imzalamamakla iyi yapmışsınız ülkede hukuk tam olarak sağlıklı işlemiyor ne olacağı belli olmaz riske atmaya değmez zaten ayrı yaşıyorsunuz.işi yokuşa sürerse sizi aldattığını kanıtlayabilirseniz kullanın belki o zaman boşanmaya yanaşır.
valla çekişmeliyse çekişmeli yarın öbür gün hayatına karışabileceği hakkını verme ona kesinlikle.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sanırım buradaki kadınlar bana bu kadar çok “sakın imzalama” demeseydi, ben o protokolü imzalar gönderirdim. :)) bu yüzden hepinize çok teşekkür ederim.
Kurtulmak istiyorum ama düşündüm, bugün kurtulayım derken, yarın başımı daha fazla ağrıtabilirdim. O yüzden, söz konusu maddeyi sildim, gerisini de akışa bıraktım.