• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma psikolojim

fadime_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
267
3
96
Isparta
slm arkadaşlar.
eski konualarımı okuyan arkadaşlar bilir.
ben boşanalı bugün tam 2 ay.hayatımı düzene sokmaya başladım, çalışıyorum, ailem yanımda, kızıma bakıyorum.
bunların hepsi tamam.ama düzgün giden bi evliliğim olmamasına rağmen hatta çevremdeki insanların kurtulduğun için şükret demelerine rağmen,ayrıldığım hiç aklımdan çıkmıyor.uykudan uyanır uyanmaz ayrıldığım aklıma geliyor.kocamı özlemiyorum hatta bana yaptıkları için ona çok kızgınım ama bu psikolojiden de kurtulamıyorum.ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.:44:

Olanları kabul et ,dua oku ,eski günlere dalma, dergi al,kitap al veya rahatlatıcı müzik aç yani arabesk takılma

kendinize farklı uğraşlar bulun..
sonuçta hayatınız değişti sarsılmanız normal.
sadece kızınıza ve kendinize odaklanın.
en kısa zamanda çook mutlu olmanız dileğiyle.

2 ay bu yoğun stresi atmak için kısa bir süre
biraz zamana bırakın
kolay şeyler yaşamadınız
zamanla düzelir inşallah

slm arkadaşlar.
ben boşanalı bugün tam 2 ay.hayatımı düzene sokmaya başladım, çalışıyorum, ailem yanımda, kızıma bakıyorum.
bunların hepsi tamam.ama düzgün giden bi evliliğim olmamasına rağmen hatta çevremdeki insanların kurtulduğun için şükret demelerine rağmen,ayrıldığım hiç aklımdan çıkmıyor.uykudan uyanır uyanmaz ayrıldığım aklıma geliyor.kocamı özlemiyorum hatta bana yaptıkları için ona çok kızgınım ama bu psikolojiden de kurtulamıyorum.ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.:44:

canım allah yardımcın olsun, ama gececektir elbet,demekki daha zamanı değil, birde yatmadan önce hep güzel şeyler düşün,uzman diyorki nasıl yatarsan,bilinçaltına o işleniyormuş, yarın düzelirsin, kendine bi gelrisin,karşına çok iyi bir insan cıkar tekrar evlenirsin, kızın var, ailen yanında,işin var... yani boşanman dışında suan herşey cok iyi,hoş boşanmanda hayırlısıymış,suan bocalama dönemindesin ama zaman herşeyin en iyi ilacı olacak..

her ne kadar kötüde olsa kendi evinden ayrisin
aliskanliklarin birakmak zordur
kocani degil belki ama evini özlüyorsundur
bu normal
bunlarin gecmesi icin zamana ihtiyacin var
kendini neselendirecek seyler yap
mesela kötü günlerini yasarken en cok neyi özlüyordun
yada neye hasrettin onlari yap
ailende yaninda ne guzel ya onlarda olmasalardi
kizina saril
kizinla oyna
hissetmesin
yeni hayatina alismaya calis
eski herseyi unut
önüne bak

slm arkadaşlar.

eski konularına şöyle bir baktımda şiddet,sorumsuzluk..............bunlar özlenecek şeyler değil be canım.tamam illaki güzel günleriniz olmuştur ama anladığım kadarıyla kötü günleriniz daha fazlaymış.bence hersabah veya onu özlediğin her an burayı aç ve eski açtığın konuları oku.sonrasında şükret rabbim beni bu eziyetten kurtardın iyi ki diye.

Kolay değil yaşananlar..Ama bitmiş bir şey için neden günlerinizi heba edeceksiniz ki..
Çalışıyormuşsunuz ne güzel.. Bir süre içinde normale dönecektir eminim..
Herkesin sıkıntıyı atlatma süresi farklı oluyor.. Kimi bir kaç gün içinde normale dönerken, başkası bir kaç ayda atlatabiliyor..
Çok uzarsa bir uzmandan yardım alırsınız... Şu aşamada henüz uzman yardımı için erken bence..
Kendinize yeni meşgaleler bulun.:34:

Işime daha çok odaklanmaya çalışıyorum.araba aldım az kullanmayı biliyodum daha da geliştireceğim inşallah.ama sanırım daha zamana ihtiyacım var bişeyleri atlatmam için:((

Işime daha çok odaklanmaya çalışıyorum.araba aldım az kullanmayı biliyodum daha da geliştireceğim inşallah.ama sanırım daha zamana ihtiyacım var bişeyleri atlatmam için:((

kızın var, paran var, araban var
ohhh misss
daha ne istiyosun canım ya
gez, eğlen, hayatını yaşa

Gecmis olsun arkadasim. Arkadasin dedigi gibi iki ay az sure. Zamana ihtiyacin var.

Suan kendini sev, canin ne istiyorsa onu yap. Kafani, bedenini yor aktivitelere katil en cok kendini simart.

Daha oncede olmustur mutlaka problemlerin icinden zaferle ciktigin, buda oyle olucak gecicek

Bence yaşadığınız alışkanlığın verdiği psikolojiden kurtulamamak..Ayrıca henüz 2 ay çok kısa.Zamanla herşey daha hafifler emin olun:40::40::40:

ben senden 1 hafta önce boşanmısım ama şükürler olsun toparlamaya başladım :34:

benim evliliğim iyiydi.ne şiddet ne aldatma.ayrılma aşamamız da medeni oldu.hala seviyorum da ama geçmişi geçmişte bırakmak gerekiyor :10::10:

tam bu süreçte okudugum uygulamaya çalıştıgım ve olumlu etkilerini gördüğüm şu kitabı sana da tavsiye ederim :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap...yu-birak-yasamaya-bak-ozet-dale-carnegie.html

2 ay çok kısa bir zaman . .
Elbette hemen unutmanız mümkün değil .
Şöyle düşünün bundan sonra yüzüm hep gülücek. . Çocuğumunda mutlulukltan gözleri parllıcak
Hayat iki kişilk daha güzel . gezicez eğlenicez yaz gelicek tatil yapıcaz :ssz: Ohh mis gibi bi hayatınız olucak inşallah. .

Back
X