- 2 Nisan 2023
- 67
- 35
- 3
- 39
- Konu Sahibi eyluleylulxs
-
İçimde duyduğum özlem için çok kızıyorum kendime psikolojin mi bozuk kızım bu ne saçmalık niye net değilsin sana bunları yaşatan aklınla gururunla oynayan seni sürekli başkalarına tercih eden hasta ruhlu bir insana karşı hala niye yaş tutuyorsun diyorum.Hic bir zaman hakettiğim sevgiyide ilgiyide görmedim evliliğimde de hep bir özlem hüzün boşluk vardı yanlızdım.Sehir değiştirmeyi cesaret edemesemde bende düşünüyorum.Umarım bu saçma salak psikolojiden kurtulurumSevgi düğmesi olan bisey değil kapatıp kurtulalım.. yasınızda cok normal.. zamanla hersey geçiyo inanın.. cocuk yoksa asla muhatap olmazsanız daha kolay olur.. zaten defalarca sans vermişsiniz bu da arszlığa yol acmıs.. hcbseyde yapmıyolar merak etmeyin bende aynı seyleri duydum… şehir değiştirince herkes kendi yoluna gitti… hatta o da aldattgı kızla beraber suan.. takipler tehditler kapıda yatmalar.. hepsini yasadm.. boş bomboş
Aslında boşandığın zaman bu psikolojide yavaş yavaş sıyrılır gib geldi bana. Değmez geeçekten harcadığın 1 saniyeye bile. şöyle düşüniyorum mesela benim karakterimde keskin çizglerim vae bir insan bana yanlış yaptıysa öğrendiğim an buz gibi soğuyorum. Kendine srekli sana yaptıklarını hatırlat. Bu insan için kendini daha fazla yıpratma:/İçimde duyduğum özlem için çok kızıyorum kendime psikolojin mi bozuk kızım bu ne saçmalık niye net değilsin sana bunları yaşatan aklınla gururunla oynayan seni sürekli başkalarına tercih eden hasta ruhlu bir insana karşı hala niye yaş tutuyorsun diyorum.Hic bir zaman hakettiğim sevgiyide ilgiyide görmedim evliliğimde de hep bir özlem hüzün boşluk vardı yanlızdım.Sehir değiştirmeyi cesaret edemesemde bende düşünüyorum.Umarım bu saçma salak psikolojiden kurtulurum
Kurtulacaksınız merak etmeyin.. aydınlandıgınız zamanda vay bee ne sacma seyler düşğnmüşüm diyeceksiniz.. hislerimizi düşünxelerimizi kontrol etmek mümkün değil davranıslarmızı kontrol edebilirz..İçimde duyduğum özlem için çok kızıyorum kendime psikolojin mi bozuk kızım bu ne saçmalık niye net değilsin sana bunları yaşatan aklınla gururunla oynayan seni sürekli başkalarına tercih eden hasta ruhlu bir insana karşı hala niye yaş tutuyorsun diyorum.Hic bir zaman hakettiğim sevgiyide ilgiyide görmedim evliliğimde de hep bir özlem hüzün boşluk vardı yanlızdım.Sehir değiştirmeyi cesaret edemesemde bende düşünüyorum.Umarım bu saçma salak psikolojiden kurtulurum
Teşekkür ederim iyi ki varsınız Umarım bu psikolojide yaşattıklarıda bir an önce geçer hayırlı bir şekilde boşanır yaşamıma bakarım çünkü çok yoruldum artık . Siz ne kadar sürede atlattınız bu durumuKurtulacaksınız merak etmeyin.. aydınlandıgınız zamanda vay bee ne sacma seyler düşğnmüşüm diyeceksiniz.. hislerimizi düşünxelerimizi kontrol etmek mümkün değil davranıslarmızı kontrol edebilirz..
Yani yaptgnz eylemler için kızabilirsnz( örneğin onu aramak özlediğini söylemek gbi)
Ama bunları dusundugunz ve hissettiğinz için kızamazsınız
Kendinize zaman tanımak zorundasınz.
Birgün tiksinicek birgün kızıcsk birgün aglayacak birgün asktan ölüyor sanıp korkacaksnz.. ama hepsi geciyor emin olun..
zaten sağlıkli olan sevgi kalmamasi kesinlikle çok haklısın.Cocuklarda olduğu için kolay kolay peşimi bırakacak gibi görünmüyor ama dediğiniz gibi ne zaman tam anlamıyla kurtuldum o zaman önümü görürüm sanırımBoşanma bitsin önüne bak birileriyle tanış görüş o heyecanları yaşa bakalım hiç yas mas kalıyor mu. Bu kadar naneyi yiyen adama sevginin kaldığını sanmıyorum. Alışkanlık boşluk bunlar.
Benim uzun sürdü bence.. cünkü iletişim kesilmedi.. ama iletişim tamamen kesildikten 2 ay sonra kendime gelmeye basladım. Psikiyatriye gttm o ara antidepresana baslattı beynmn kimyası bozulmus onu anladm ilaçlardan sonra daha kolay oldu ackcası..Teşekkür ederim iyi ki varsınız Umarım bu psikolojide yaşattıklarıda bir an önce geçer hayırlı bir şekilde boşanır yaşamıma bakarım çünkü çok yoruldum artık . Siz ne kadar sürede atlattınız bu durumu
Beni bu çok endişeLütfen boşanınca gerekirse şehir değiştirin. Sağlıklı bi psikolojisi yok eşinizin. Kendinizi koruyun bana zarar vermez diye düşünmeyin, verebilir. Uzaklaştırmayı ihlal edecek kadar takıntılı.
İnşallah bende bir an önce hayırlı bir şekilde bu mikroptan kurtulurum .Bugün iş çıkışımda gelmiş beni gizlice takip ediyormustu karşıdan karşıya geçerken farkettim farkettigimi görünce yanıma geldi belinde silah vardı.Hayir amaç ne beni aldatan her türlü pisliği yapan o hesap soran cirkinlesen yine o çok yoruldum geyBenim uzun sürdü bence.. cünkü iletişim kesilmedi.. ama iletişim tamamen kesildikten 2 ay sonra kendime gelmeye basladım. Psikiyatriye gttm o ara antidepresana baslattı beynmn kimyası bozulmus onu anladm ilaçlardan sonra daha kolay oldu ackcası..
bi ara saglıklı düşünme yetimi kaybettm sanıyodm.. düşünmek istemiyorm ama kafamda sürekli senaryolar aynı olaylar farklı farklı davranıslar falan.. bi süre snra sabah uyandgmda ilk aklıma gelen seyin aldatılmam olmadgnı farkettm suansa evlendiğimi unutuyorum bazen
Hersey geciyor emin olun çiçek gbi acıyorsunuz oooo bosandın genclestin güzelleştin bile diyolar
Ohaa silah falan manyak bu. Memur musunuz? Tayin isteyin gidinBeni bu çok endişe
İnşallah bende bir an önce hayırlı bir şekilde bu mikroptan kurtulurum .Bugün iş çıkışımda gelmiş beni gizlice takip ediyormustu karşıdan karşıya geçerken farkettim farkettigimi görünce yanıma geldi belinde silah vardı.Hayir amaç ne beni aldatan her türlü pisliği yapan o hesap soran cirkinlesen yine o çok yoruldum gey
Evet memurum isteyim diyorum da yine gelir beni bulur kaçan kovalanir psikolojisi mi olur acaba diyorum.Cunku uzak kalmak onu daha da hircinlastiriyor topluyor bu sefer resmen Bilmiyorum ne yapacağımi bende şaşırdimOhaa silah falan manyak bu. Memur musunuz? Tayin isteyin gidin
Yok yanlıs düşünüyorsunuz bence gözden ırak gönüldende ırak oluyor.. sizde belki henüz hazır değilsnz uzaklaşmaya olabilir ama orda bulundugunuz süre boyunca erkeklerden uzak durmanız lazm sadece size değil arkadaslarnzada tehlike arz eden bi durum buEvet memurum isteyim diyorum da yine gelir beni bulur kaçan kovalanir psikolojisi mi olur acaba diyorum.Cunku uzak kalmak onu daha da hircinlastiriyor topluyor bu sefer resmen Bilmiyorum ne yapacağımi bende şaşırdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?