- 2 Nisan 2023
- 67
- 35
- 3
- 39
- Konu Sahibi eyluleylulxs
Arkadaşlar merhaba 2.5 ay önce eşimin beni yine aldattığını çok acı bir şekilde öğrenip ayrılma kararı almıştım.Evi terkettim dava açtım duruşma henüz olmadı uzaklaştırma aldım.Sorun şu kızlar bu evlilik bitti evet dönüsu olacak bir şey değil çünkü ben onu düzeltmek için çok mücadele şans verdim ama o beni hep aldattı.Ama hastalıkli bir şekilde saplantısi da var bana karşı.Ben çok küçük yaşta evlendim çocuklugumu gençliğimi heba ettim onun için yaptıkları aklıma gelince nefret ediyorum ondan gözlerim doluyor ama bir taraftan da bunun adı alışkanlık mi yoksa ne bilmiyorum hep bir hüzün hep bir özlem hep bir kızgınlık var ona karşı Onca yaptığı şeye rağmen niye böyle yaptın niye bunu bize yaptın diye içten içe üzülüyorum kendimi çok yanlız hissediyorum.İcimde adını koyamadığım kocaman bir boşluk var.Ama bunlar hiç sağlıkli duygular değil.Yaptigi eziyetleri anlatsam roman olur.Hala o kaltkla görüşuyor.ama görüşmüyorum diyor .Beni öldürmek le tehdit ediyor.O kadar karaktersiz ki kendisi hayatinj istediği gibi yaşayıp bana hala seni seviyorum adı altında zindan etme derdinde.Sen yeniden bir hayat kurabileceğini filan mı sanıyorsun diyor.Beni onun malı gibi görüyor.Ben ne yapsam mübah ama sen yine benim malımsin. gözüyle bakıyor.Birde beni birilerine güvenmek le suçluyor şimdiye kadar defalarca affetmisimde bu sefer niye affetmemisim.Bana zarar vermesindende endişeleniyorum uzaklaştırmayida ihlal ediyor.Takip tehdit ediyor.Ama benim şu an merak ettigim şeyin birisi şu benim psikolojim mi bozuldu benim ondan tamamen net bir şekilde tiksinmem gerek miyormu içimde bu tuttuğum yas ne