Boşanma sırası psikolojisi

eyluleylulxs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
67
35
3
39
Arkadaşlar merhaba 2.5 ay önce eşimin beni yine aldattığını çok acı bir şekilde öğrenip ayrılma kararı almıştım.Evi terkettim dava açtım duruşma henüz olmadı uzaklaştırma aldım.Sorun şu kızlar bu evlilik bitti evet dönüsu olacak bir şey değil çünkü ben onu düzeltmek için çok mücadele şans verdim ama o beni hep aldattı.Ama hastalıkli bir şekilde saplantısi da var bana karşı.Ben çok küçük yaşta evlendim çocuklugumu gençliğimi heba ettim onun için yaptıkları aklıma gelince nefret ediyorum ondan gözlerim doluyor ama bir taraftan da bunun adı alışkanlık mi yoksa ne bilmiyorum hep bir hüzün hep bir özlem hep bir kızgınlık var ona karşı Onca yaptığı şeye rağmen niye böyle yaptın niye bunu bize yaptın diye içten içe üzülüyorum kendimi çok yanlız hissediyorum.İcimde adını koyamadığım kocaman bir boşluk var.Ama bunlar hiç sağlıkli duygular değil.Yaptigi eziyetleri anlatsam roman olur.Hala o kaltkla görüşuyor.ama görüşmüyorum diyor .Beni öldürmek le tehdit ediyor.O kadar karaktersiz ki kendisi hayatinj istediği gibi yaşayıp bana hala seni seviyorum adı altında zindan etme derdinde.Sen yeniden bir hayat kurabileceğini filan mı sanıyorsun diyor.Beni onun malı gibi görüyor.Ben ne yapsam mübah ama sen yine benim malımsin. gözüyle bakıyor.Birde beni birilerine güvenmek le suçluyor şimdiye kadar defalarca affetmisimde bu sefer niye affetmemisim.Bana zarar vermesindende endişeleniyorum uzaklaştırmayida ihlal ediyor.Takip tehdit ediyor.Ama benim şu an merak ettigim şeyin birisi şu benim psikolojim mi bozuldu benim ondan tamamen net bir şekilde tiksinmem gerek miyormu içimde bu tuttuğum yas ne

Hayal kırıklığı, o kişi için harcadığınız yıllar . Bu duyguları bunlara besliyorsunuz bence kisiye degil

Bence üzüldüğünüz şey gençliğiniz hevesle belki düzelr diye sıkı sıkı tutunduğunuz evliliğiniz...Ayrıca sizi takip ediyoesa en yakın zamanda şikayet edin öldüemekle tehdit ediyor diyorsunuz nasıl bir.adam biz bilemeyz ama kendinize dikkat edin bu süreçte yalnız fazla dışarı cıkmayın lütfen güvenliğiniz içn

Sevgi düğmesi olan bisey değil kapatıp kurtulalım.. yasınızda cok normal.. zamanla hersey geçiyo inanın.. cocuk yoksa asla muhatap olmazsanız daha kolay olur.. zaten defalarca sans vermişsiniz bu da arszlığa yol acmıs.. hcbseyde yapmıyolar merak etmeyin bende aynı seyleri duydum… şehir değiştirince herkes kendi yoluna gitti… hatta o da aldattgı kızla beraber suan.. takipler tehditler kapıda yatmalar.. hepsini yasadm.. boş bomboş

Sevgi düğmesi olan bisey değil kapatıp kurtulalım.. yasınızda cok normal.. zamanla hersey geçiyo inanın.. cocuk yoksa asla muhatap olmazsanız daha kolay olur.. zaten defalarca sans vermişsiniz bu da arszlığa yol acmıs.. hcbseyde yapmıyolar merak etmeyin bende aynı seyleri duydum… şehir değiştirince herkes kendi yoluna gitti… hatta o da aldattgı kızla beraber suan.. takipler tehditler kapıda yatmalar.. hepsini yasadm.. boş bomboş
İçimde duyduğum özlem için çok kızıyorum kendime psikolojin mi bozuk kızım bu ne saçmalık niye net değilsin sana bunları yaşatan aklınla gururunla oynayan seni sürekli başkalarına tercih eden hasta ruhlu bir insana karşı hala niye yaş tutuyorsun diyorum.Hic bir zaman hakettiğim sevgiyide ilgiyide görmedim evliliğimde de hep bir özlem hüzün boşluk vardı yanlızdım.Sehir değiştirmeyi cesaret edemesemde bende düşünüyorum.Umarım bu saçma salak psikolojiden kurtulurum

İçimde duyduğum özlem için çok kızıyorum kendime psikolojin mi bozuk kızım bu ne saçmalık niye net değilsin sana bunları yaşatan aklınla gururunla oynayan seni sürekli başkalarına tercih eden hasta ruhlu bir insana karşı hala niye yaş tutuyorsun diyorum.Hic bir zaman hakettiğim sevgiyide ilgiyide görmedim evliliğimde de hep bir özlem hüzün boşluk vardı yanlızdım.Sehir değiştirmeyi cesaret edemesemde bende düşünüyorum.Umarım bu saçma salak psikolojiden kurtulurum
Aslında boşandığın zaman bu psikolojide yavaş yavaş sıyrılır gib geldi bana. Değmez geeçekten harcadığın 1 saniyeye bile. şöyle düşüniyorum mesela benim karakterimde keskin çizglerim vae bir insan bana yanlış yaptıysa öğrendiğim an buz gibi soğuyorum. Kendine srekli sana yaptıklarını hatırlat. Bu insan için kendini daha fazla yıpratma:/

Kurtulacaksınız merak etmeyin.. aydınlandıgınız zamanda vay bee ne sacma seyler düşğnmüşüm diyeceksiniz.. hislerimizi düşünxelerimizi kontrol etmek mümkün değil davranıslarmızı kontrol edebilirz..
Yani yaptgnz eylemler için kızabilirsnz( örneğin onu aramak özlediğini söylemek gbi)
Ama bunları dusundugunz ve hissettiğinz için kızamazsınız
Kendinize zaman tanımak zorundasınz.
Birgün tiksinicek birgün kızıcsk birgün aglayacak birgün asktan ölüyor sanıp korkacaksnz.. ama hepsi geciyor emin olun..

Kurtulacaksınız merak etmeyin.. aydınlandıgınız zamanda vay bee ne sacma seyler düşğnmüşüm diyeceksiniz.. hislerimizi düşünxelerimizi kontrol etmek mümkün değil davranıslarmızı kontrol edebilirz..
Yani yaptgnz eylemler için kızabilirsnz( örneğin onu aramak özlediğini söylemek gbi)
Ama bunları dusundugunz ve hissettiğinz için kızamazsınız
Kendinize zaman tanımak zorundasınz.
Birgün tiksinicek birgün kızıcsk birgün aglayacak birgün asktan ölüyor sanıp korkacaksnz.. ama hepsi geciyor emin olun..
Teşekkür ederim iyi ki varsınız Umarım bu psikolojide yaşattıklarıda bir an önce geçer hayırlı bir şekilde boşanır yaşamıma bakarım çünkü çok yoruldum artık . Siz ne kadar sürede atlattınız bu durumu

Boşanma bitsin önüne bak birileriyle tanış görüş o heyecanları yaşa bakalım hiç yas mas kalıyor mu. Bu kadar naneyi yiyen adama sevginin kaldığını sanmıyorum. Alışkanlık boşluk bunlar.

Boşanma bitsin önüne bak birileriyle tanış görüş o heyecanları yaşa bakalım hiç yas mas kalıyor mu. Bu kadar naneyi yiyen adama sevginin kaldığını sanmıyorum. Alışkanlık boşluk bunlar.
zaten sağlıkli olan sevgi kalmamasi kesinlikle çok haklısın.Cocuklarda olduğu için kolay kolay peşimi bırakacak gibi görünmüyor ama dediğiniz gibi ne zaman tam anlamıyla kurtuldum o zaman önümü görürüm sanırım

Lütfen boşanınca gerekirse şehir değiştirin. Sağlıklı bi psikolojisi yok eşinizin. Kendinizi koruyun bana zarar vermez diye düşünmeyin, verebilir. Uzaklaştırmayı ihlal edecek kadar takıntılı.

Teşekkür ederim iyi ki varsınız Umarım bu psikolojide yaşattıklarıda bir an önce geçer hayırlı bir şekilde boşanır yaşamıma bakarım çünkü çok yoruldum artık . Siz ne kadar sürede atlattınız bu durumu
Benim uzun sürdü bence.. cünkü iletişim kesilmedi.. ama iletişim tamamen kesildikten 2 ay sonra kendime gelmeye basladım. Psikiyatriye gttm o ara antidepresana baslattı beynmn kimyası bozulmus onu anladm ilaçlardan sonra daha kolay oldu ackcası..
bi ara saglıklı düşünme yetimi kaybettm sanıyodm.. düşünmek istemiyorm ama kafamda sürekli senaryolar aynı olaylar farklı farklı davranıslar falan.. bi süre snra sabah uyandgmda ilk aklıma gelen seyin aldatılmam olmadgnı farkettm suansa evlendiğimi unutuyorum bazen 😂😂😂
Hersey geciyor emin olun çiçek gbi acıyorsunuz oooo bosandın genclestin güzelleştin bile diyolar

Lütfen boşanınca gerekirse şehir değiştirin. Sağlıklı bi psikolojisi yok eşinizin. Kendinizi koruyun bana zarar vermez diye düşünmeyin, verebilir. Uzaklaştırmayı ihlal edecek kadar takıntılı.
Beni bu çok endişe
Benim uzun sürdü bence.. cünkü iletişim kesilmedi.. ama iletişim tamamen kesildikten 2 ay sonra kendime gelmeye basladım. Psikiyatriye gttm o ara antidepresana baslattı beynmn kimyası bozulmus onu anladm ilaçlardan sonra daha kolay oldu ackcası..
bi ara saglıklı düşünme yetimi kaybettm sanıyodm.. düşünmek istemiyorm ama kafamda sürekli senaryolar aynı olaylar farklı farklı davranıslar falan.. bi süre snra sabah uyandgmda ilk aklıma gelen seyin aldatılmam olmadgnı farkettm suansa evlendiğimi unutuyorum bazen 😂😂😂
Hersey geciyor emin olun çiçek gbi acıyorsunuz oooo bosandın genclestin güzelleştin bile diyolar
İnşallah bende bir an önce hayırlı bir şekilde bu mikroptan kurtulurum .Bugün iş çıkışımda gelmiş beni gizlice takip ediyormustu karşıdan karşıya geçerken farkettim farkettigimi görünce yanıma geldi belinde silah vardı.Hayir amaç ne beni aldatan her türlü pisliği yapan o hesap soran cirkinlesen yine o çok yoruldum gey

Beni bu çok endişe
İnşallah bende bir an önce hayırlı bir şekilde bu mikroptan kurtulurum .Bugün iş çıkışımda gelmiş beni gizlice takip ediyormustu karşıdan karşıya geçerken farkettim farkettigimi görünce yanıma geldi belinde silah vardı.Hayir amaç ne beni aldatan her türlü pisliği yapan o hesap soran cirkinlesen yine o çok yoruldum gey
Ohaa silah falan manyak bu. Memur musunuz? Tayin isteyin gidin

Evet memurum isteyim diyorum da yine gelir beni bulur kaçan kovalanir psikolojisi mi olur acaba diyorum.Cunku uzak kalmak onu daha da hircinlastiriyor topluyor bu sefer resmen Bilmiyorum ne yapacağımi bende şaşırdim
Yok yanlıs düşünüyorsunuz bence gözden ırak gönüldende ırak oluyor.. sizde belki henüz hazır değilsnz uzaklaşmaya olabilir ama orda bulundugunuz süre boyunca erkeklerden uzak durmanız lazm sadece size değil arkadaslarnzada tehlike arz eden bi durum bu

alışkanlık… bizim toplulumuzda kadınlara tek adamla ömür geçirme düşüncesi empoze ediliyor erkeklere ise tam tersi. sorun buradan çıkıyor

Back
X