- 18 Şubat 2011
- 408
- 390
- 303
- Konu Sahibi nane_molla
Merhabalar, 2yılın sonunda çekişmeli boşanma davamız yakın zamanda bitti. 3yaşına girecek kızımın velayeti bana verildi ancak 3yaşını doldurduktan sonra 2haftada bir babada yatılı kalması kararı çıktı. Üstelik şubat ayında 1hafta komple, temmuz ayında 1ay boyunca baba yanında yatılı. Babasının o kadar resmi izni bile yok. Ben de çalışan bir anneyim, dolayısıyla tatillerde benden daha çok babasında olacak neredeyse. Üstelik öfke kontrolü olmayan, şiddet eğilimli bir adam. Bunu dile getirdiysek de karar bu şekilde çıktı.
Bu konularda bir tecrübesi veya bilgisi olanlardan bir görüş rica ediyorum. Baba iletişim kurulabilecek medeniyete hala gelmedi. Elimde görüntü veya ses kaydı olsa ceza davası açardım ancak sadece bir tane ses kaydı var. Hayati tehdit, hakaret içerikli. Bu şartlarda üst mahkemeye itiraz etsem çocuğun yaşı biraz daha büyüyene kadar bu kadar uzun süreli yatılı kalmaması için, sonuç değişir mi sizce
Bu konularda bir tecrübesi veya bilgisi olanlardan bir görüş rica ediyorum. Baba iletişim kurulabilecek medeniyete hala gelmedi. Elimde görüntü veya ses kaydı olsa ceza davası açardım ancak sadece bir tane ses kaydı var. Hayati tehdit, hakaret içerikli. Bu şartlarda üst mahkemeye itiraz etsem çocuğun yaşı biraz daha büyüyene kadar bu kadar uzun süreli yatılı kalmaması için, sonuç değişir mi sizce