Bosanma sonrası hem hukuki hem sosyal olarak ne gibi şeyler yaşadınız?

tavsiyeleriniz altin gibi ok sagolun uygulayacagim :KK66: hala ister istemez ailesi ve onun tavizleri yuzunden sinirleniyorum.ama yavas yavas asiyorum iste bu yuzden zamana yaymak istiyroum kendimide topsrlamam gerekiyor erken bi donemde flört yasayacagimizi sanmam ama ilerde ne olacagini Allah bilir inş yapabiliriz , seviyor ama öfkesi büyük bana ve malesef biraz kinci bunu bilen ailesi de sürekli boş durmuyor her açıdan kolluyor sosyal açıdan duygusal açıdan maddi destek açıdan (şimdilik göz boyama tabiki) ama zamanla buda eşime kabak tadı verecek diye umuyorum tabi bendeki degisimi gorunce bize yonelecek ister istemez inş hele oğlum biraz dillenince o zaman deveye gireceğim şimdilik önümde önemli bi iki yıl var eşimi tekrar her anlamda kazanmak için
O zaman Allah hakkın da hayırlısı neyse onu versin kardeşim ;)

Kimlik, adres degisimi filan kolay isler insaAllah.. Benim zorlandigim şu oldu; evliyken egitimle ilgili bi belge almistim, ordaki soyad degistirilmiyor, yalnizca bi kez veriyorlar.. Onu is yerlerine verirken cok rahatsiz oluyorum; insanlarla ozelimi paylasmak gibi hissediyorum.. InsaAllah o belgeyi halleder kurtulurum.. Bir de vukuatli nufus kaydında 'bosanmis' yazmasi sevimsiz.. Onun disinda Allah'a sukur bi problem yasamadim..
Sosyal boyutu da cevrene gore degisiyor.. Aile cok onemli.. Bir de senin kendine bakışın..

Kimlik, adres degisimi filan kolay isler insaAllah.. Benim zorlandigim şu oldu; evliyken egitimle ilgili bi belge almistim, ordaki soyad degistirilmiyor, yalnizca bi kez veriyorlar.. Onu is yerlerine verirken cok rahatsiz oluyorum; insanlarla ozelimi paylasmak gibi hissediyorum.. InsaAllah o belgeyi halleder kurtulurum.. Bir de vukuatli nufus kaydında 'bosanmis' yazmasi sevimsiz.. Onun disinda Allah'a sukur bi problem yasamadim..
Sosyal boyutu da cevrene gore degisiyor.. Aile cok onemli.. Bir de senin kendine bakışın..

Oncelikle sizede haytinizda basarilar dilerim . Çevremde nadir beni anlayan insanlar var onlarda artık bi yere kadar kendimi bazı şeylere alistirmam lazım ki zaten yeterince travma atlattım zamanında , benimde alacağım bi belge var aralık ayından sonra bakanlıktan ve malesef o da değişmeyecek cinsten :( dediğiniz gibi rahatsız edici bi durum olsa gerek inş bosanmayiz da ne bu duruma gerek kalır nede böyle şeyleri yaşamış olurum zira bosanma durumunda olmak kelimesi bile rahatsız ediciyken "boşanmış" ibaresi de insanı rahatsız edecek elbette ozelini paylaşmak istemediğin durumda

Oncelikle sizede haytinizda basarilar dilerim . Çevremde nadir beni anlayan insanlar var onlarda artık bi yere kadar kendimi bazı şeylere alistirmam lazım ki zaten yeterince travma atlattım zamanında , benimde alacağım bi belge var aralık ayından sonra bakanlıktan ve malesef o da değişmeyecek cinsten :KK43: dediğiniz gibi rahatsız edici bi durum olsa gerek inş bosanmayiz da ne bu duruma gerek kalır nede böyle şeyleri yaşamış olurum zira bosanma durumunda olmak kelimesi bile rahatsız ediciyken "boşanmış" ibaresi de insanı rahatsız edecek elbette ozelini paylaşmak istemediğin durumda
En son noktaya gelene kadar cabalayin ki pisman olmayin.. InsaAllah duzelir, mutlu olursunuz eşinizle..

Back
X