Boşanma sonrası sorunlar

Merhabalar önceki konularımdan bilenler bilir. Kötü bir çekişmeli bosanma surecinden sonra sonunda Anlaşmalı olarak bosandim. Kendime nafaka istemedim oğlum için ise kararı hakime bıraktım. O duruşma anında insan ne olursa olsun tuhaf hissediyor üzülüyor insan bir imzayla her şeyin son bulmasına. Ama oğluma verilecek paranın hesabını yapan o şahıstan daha da tiksindim o an. Oğluma verilecek olan 750 tlye itiraz edip hakimin dusurdugu 600e bile itiraz eden yaratık! Sonuç itibariyle kabul ettim ve bitirdim.
Kendisi bosanmadan 1 hafta sonra yurtdisina gitti ,oglumu görmeden. O an ne yapacağımı bilemedim oğlumu nasıl buyutmeliydim, baba olarak bilmeye devam ettirmeli miydim yoksa unutturmali miydm bilemedim. Ona ait resimleri sildim telefonunmda çünkü Oğlum biliyordu artık onu ve sürekli baba demesi sinirimi bozuyodu, oğlumun ona ihtiyacı yoktu artık diye dusundum.
Neyse buna ettigim ahlar yerini buldu sanırım ki sürgün edildi turkiyeye 2 gun sonra. Ve o sanıyor ki benim haberim yok hiçbir şeyden. Aradan 1 Ay geçiyor, gitmeyi erteledim akşam çocuğu alayım mı, diye mesaj attı bana. Oglumu görmeden gittigini çok iyi biliyorm istanbulda degilim ben diyerek sıyrıldım o an. Gormemem daha iyi olcakti ,gelince haber et aliyim oğlumu falan dedi. O andan sonra engelledim het yerden. İnanın midem bulanıyor ondan yalanlarından. Benim yerimde olsaydiniz siz naoardiniz, bazen evladını babasindan kopariyo muyum diye düşünüyorm sonra da evladı için çırpınan bir baba bile yok ortada diyorm. Görüşleriniz benim için çok kıymetli, hakkınızı helal edin
Baba ve oğul arasına girmeyin ama siz görüşmeyin tabi , çok kısa ve net iletişimler kurun , çocuğunuz için mecbursunuz tamamen hayatınızdan silinmesi çok zor ..

Amin inşallah, sözde babası olacak kişi ve ablaları aile olarak şeytan tuyluler ne biliyim ilerisi için telaslaniyorum ,ya onların içine giderse olurda onları seçerse beni bırakırsa diye ne biliyim korkmuyor değilim
Çocuk annenin kültürüyle yetişirse anneye babanın kültürüyle yetişirse babaya çeker. Benim çocuklarımın babası beni anlam büyüttü derdi nasıl ya bu kadar boş cahil biri bu adamı yetiştirmiş olabilir derdim zamanla aynı olduklarını gördüm. Hiç dert etme herşey güzel olacak inş

Ben gercekten bosanmada cocugu icin verilecek paraya itiraz eden yada karari hakimin baglayacagi nafakaya birakan babalarin babaligindan supheliyim.Tamam bosanmak da evlenmek kadar normal ama o kestiginiz eksilttiginiz paralar cocugunuzun refahi icin.650 nedir ya bu devirde.650 lira hangi cocuga yeter anne tek basinami getirdi dunyaya.Yok ben baba demiyorum bu adamlara

• Beğen
Reactions: Cac
Ben gercekten bosanmada cocugu icin verilecek paraya itiraz eden yada karari hakimin baglayacagi nafakaya birakan babalarin babaligindan supheliyim.Tamam bosanmak da evlenmek kadar normal ama o kestiginiz eksilttiginiz paralar cocugunuzun refahi icin.650 nedir ya bu devirde.650 lira hangi cocuga yeter anne tek basinami getirdi dunyaya.Yok ben baba demiyorum bu adamlara
Gercekten bu konuda beni anlayan birileri olunca daha iyi hissediyorum. Ben basta sinirden demistim ki ona,bana şu kadar para ver cocuga nafakani da istemiyorum, demistim. Mahkemede hakim 750 ödeyebilir misin dediğinde, rengi benzi attı resmen ve hemen dedi ki basta istemedi sonra istiyorum dedi, diyince hakim sinirlendi zaten. Sonra onun avukati dedi ki,efendim biz 400 teklif ettik kabul etmediler diyince daha da öfkelendi zaten hakim,alın siz büyütün 400e xocuk dedi,karsi tarafta utanmadan dedi ki, ben ver xocugu ablamlar baksın dedim vermedi..O an sabırlı olabildiysem zaten sebebi hakimin dilim olması oldu. Arsız herife bi sürü laf saydı o zaman 600 olur mu dediğinde bile mırın kırın etti,avukati kadindi o bile tiksinmis ondan öyle belliydi ki,kadın artık dayanamayip bari bunu onayla dedigini duyduk o an. Çok igrendim iste o gün ondan baba vasfida bitti gözümde ama yine de babasıdır diye asla karismazdim görüş gunlerind3 gelseydi eger

Gercekten bu konuda beni anlayan birileri olunca daha iyi hissediyorum. Ben basta sinirden demistim ki ona,bana şu kadar para ver cocuga nafakani da istemiyorum, demistim. Mahkemede hakim 750 ödeyebilir misin dediğinde, rengi benzi attı resmen ve hemen dedi ki basta istemedi sonra istiyorum dedi, diyince hakim sinirlendi zaten. Sonra onun avukati dedi ki,efendim biz 400 teklif ettik kabul etmediler diyince daha da öfkelendi zaten hakim,alın siz büyütün 400e xocuk dedi,karsi tarafta utanmadan dedi ki, ben ver xocugu ablamlar baksın dedim vermedi..O an sabırlı olabildiysem zaten sebebi hakimin dilim olması oldu. Arsız herife bi sürü laf saydı o zaman 600 olur mu dediğinde bile mırın kırın etti,avukati kadindi o bile tiksinmis ondan öyle belliydi ki,kadın artık dayanamayip bari bunu onayla dedigini duyduk o an. Çok igrendim iste o gün ondan baba vasfida bitti gözümde ama yine de babasıdır diye asla karismazdim görüş gunlerind3 gelseydi eger
Artırma maddesi eklediniz mi? Ben her yıl Ocak ayında ÜFE oranında artık dedim üfe de 2 katlayacak herhalde😬 naneyi yedi bendeki. 2500 alıyorum 2 çocuk için 5 olur canı gider. Aslında şu Temmuz zammıyla ihtiyacım kalmadı çok şükür aöa ödemezse vereceğim icraya rezil olsun. Daha ondan kalan krediyi ödüyorum hep zarar

Ne kadar kötü olursa olsun çocuğunuzun babası netice de. Öfkenize yenik düşmeyin görüşmesine engel olmayın.zamanla kendi karar versin büyüdükçe siz araya girmeyin

Artırma maddesi eklediniz mi? Ben her yıl Ocak ayında ÜFE oranında artık dedim üfe de 2 katlayacak herhalde😬 naneyi yedi bendeki. 2500 alıyorum 2 çocuk için 5 olur canı gider. Aslında şu Temmuz zammıyla ihtiyacım kalmadı çok şükür aöa ödemezse vereceğim icraya rezil olsun. Daha ondan kalan krediyi ödüyorum hep zarar
Yani öyle bir eklenti var mı emin değilim, istediğimde arttirim davası acamayacak miyim yani

Yani öyle bir eklenti var mı emin değilim, istediğimde arttirim davası acamayacak miyim yani
Açarsınız ama her yıl Ocak ayımda ÜFE oranında artırım derseniz bir ömür uğraşmazsınız. Paşa paşa Ocak ayında artar. Bu yıl ÜFE dehşet arttı 2 katlar benim çocuklarıma aldığım nafaka sanırım

• Beğen
Reactions: Cac
Back
X