• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sonrası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
en azından 4aydır derdim vardı çöpe attım sıkıntı yok siz simdi toplanın burda beni çekiştirin iyi niyetle basta yazdım ama size yaramıyor. kocasızlık vurdu tabi öfke fıskırıyor iyi günler
EK NOT: söylemeyi unutmuşum, o gece sinirden kudurdu dur konusalım diye üstüne geldim sonra tokat attı sert şekilde ve saçlaırmdan çekti birazda bogazımı sıktı :( :( berbat haldeyim psikolojim bozuldU.

EK NOT: söylemeyi unutmuşum, o gece sinirden kudurdu dur konusalım diye üstüne geldim sonra tokat attı sert şekilde ve saçlaırmdan çekti birazda bogazımı sıktı :( :( berbat haldeyim psikolojim bozuldU.

ihanete uğradım dedi yüzüğü elime verdi ailesine söyledi ve bitirdi.
😕hala kendi bitirdi zannediyor neyse varsin öyle zannettsin kafaya darbe almis belli son 10 Dk yok

merak etmeyin çıtırım 20li yasların basındayım hatadı ders alınır geri sız kendi hayatınıza bakın herkesin derdine hakaret yazmayı bırakın.
Sen gene ilk sevişmede saksoyu azalt sonra yanlış anlaşıliyorsun @ImTheDevil baya kibardır ben değilim 😈

😕hala kendi bitirdi zannediyor neyse varsin öyle zannettsin kafaya darbe almis belli son 10 Dk yok
Aşkım bana bak bi daha böyle cahil cahil konuşma kendi bitirdi o daha 20 lik çıtır çöpe attı bitti gitti sen ondan iyi mi bilcen sus hdhdhd

Siteye şimdi geldim bu konuyu gördüm. Anlamadım henüz. Bir okuyayım bakayım . Eski konu neden hortlamış

en azından 4aydır derdim vardı çöpe attım sıkıntı yok siz simdi toplanın burda beni çekiştirin iyi niyetle basta yazdım ama size yaramıyor. kocasızlık vurdu tabi öfke fıskırıyor iyi günler
Kadınlar günü ertesi şu yazdıklarına bak. Herkesi kendin sanma lütfen.

BDV’de konu açan üyelerin dikkatine,

İstenmeyen durumlar yaşandığında (kışkırtma amaçlı vb mesajlar) konudan üye yasaklama özelliğini kullanırsanız hem polemiğe dahil olup banlanmaz hem de kişiyi yasaklayarak kışkırtmaların önüne geçmiş olursunuz.

https://www.kadinlarkulubu.com/konu/bir-kullanicinin-konunuza-mesaj-yazmasini-nasil-engellersiniz.1113505/

Yorum yazan üyelerin dikkatine,

Mesajlarının uygunsuz olduğunu düşündüğünüz üyeleri takip edip kasti ve seri beğenmedim atmak, kışkırtıcı mesajlar yazmak, polemiğe girmek vb yasaktır, banlanma sebebidir, bunun yerine üyenin uygunsuz bulduğunuz mesajını Şikayet Et butonuna basarak rapor etmelisiniz.

Ayrıca, yorumlarından hoşnut olmadığınız üyenin profiline gidip Göz Ardı Et butonuna basarsanız mesajlarını görmek zorunda kalmazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X