- 28 Şubat 2022
- 112
- 26
- 28
- Konu Sahibi Zeynepzm0606
İme
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam hukuk yoluyla almaktan bahsetmemiş zannımcaCocugunuzu kimse alamaz. Sebebiniz sadece buysa bilin istedim.
Adamı düzeltemeyecegimize göre? Çekip gideceksin ya da susacaksın başka yol yok ki malesef hayat bu seni sindirmis korkutmuş amacına ulaşmışKızlar ben 4 yıllık evliyim 1.5yaşında bi cocuğum var. Eşimle hiç anlaşamıyoruz sürekli kavga tartışma hakaret küfür. Aileme de küfürler etmeye. Başladı iş çığırından çıktı anlıcağınız. Boşanma konusu sıkça gündeme geliyo ama hiç adım atmıyoruz ben adım ı o atsın istiyorum cunku ben atarsam zaten bana ve aileme düşman daha da düşman olcak olaylar büyüyecek acık acık tehditleri de var boşanınca şöyle yaparım böyle yaparım oğlumu alırım göstermem vs gibi. O yuzden korkumdan hiç bişi yapmadan onun bosanmayı kendi istemesini bekliyorum ama lafta boşanalım dese de gitmiyo hiç bişi yapmıyo. Ben gidicem diyince tehditler başlıyo. Bebeğim var ve tehditlere göz yumup gidemem. Cunku delinin teki sinir hastası. Ailenin yanına dönersen oğlumu görmeye oraya gelmem ailenin yuzunu görmek istemiyorum bişi derlerse olay cıkarırım falan diyo. Bende yakıp ykıp gidemiyorum işte korkumdan. Napıcam ben bilmiyorum..
Aynen öyle..Adam hukuk yoluyla almaktan bahsetmemiş zannımca
Neden bu kadar korkuyorum bilmiyorum. Tek olsam belki çıkar giderim nolcak sa olsun derim ama cocuğum olduğu için yapamıyorum bişey. Babası olduğu icin o adamla ömür boyu muhatap olmak zorundayım bu çok zor çok.Adamı düzeltemeyecegimize göre? Çekip gideceksin ya da susacaksın başka yol yok ki malesef hayat bu seni sindirmis korkutmuş amacına ulaşmış
Çocuğum için katlanıyorum olayı sizinki ancak ben sağlıklı bulmuyorum bu fikri kesinlikle çünkü annesine küfür hakaret şiddet gösteren bir baba ne verecek evladına ne öğretecek herseyi geçtim huzursuz kavga gürültü eksik olmayan o evde o çocuk ne kadar mutlu olacak ? Çocuğa iyilik değil ki bu kötülük oluyor. Adamın umrunda bile değil ki yarın birgün ikinci çocuk olunca da en çok sizin için zor olacak kötü kocadan iyi baba olmaz hiç boşuna uğraşmayın bence kimse ağaç kavugundan çıkmadıNeden bu kadar korkuyorum bilmiyorum. Tek olsam belki çıkar giderim nolcak sa olsun derim ama cocuğum olduğu için yapamıyorum bişey. Babası olduğu icin o adamla ömür boyu muhatap olmak zorundayım bu çok zor çok.
Hiç bişey yapamaz. Eskilerin güzel bir lafı var havlayan köpek ısırmaz. O öyle konuşur durur. Yalnız kaldımı bu seferde eşimi çocuğumu tekrar kazanayım der. Zaman geçtikçede hayatına bir kadın girer hem sizi hem çocuğu unutur.Kızlar ben 4 yıllık evliyim 1.5yaşında bi cocuğum var. Eşimle hiç anlaşamıyoruz sürekli kavga tartışma hakaret küfür. Aileme de küfürler etmeye. Başladı iş çığırından çıktı anlıcağınız. Boşanma konusu sıkça gündeme geliyo ama hiç adım atmıyoruz ben adım ı o atsın istiyorum cunku ben atarsam zaten bana ve aileme düşman daha da düşman olcak olaylar büyüyecek acık acık tehditleri de var boşanınca şöyle yaparım böyle yaparım oğlumu alırım göstermem vs gibi. O yuzden korkumdan hiç bişi yapmadan onun bosanmayı kendi istemesini bekliyorum ama lafta boşanalım dese de gitmiyo hiç bişi yapmıyo. Ben gidicem diyince tehditler başlıyo. Bebeğim var ve tehditlere göz yumup gidemem. Cunku delinin teki sinir hastası. Ailenin yanına dönersen oğlumu görmeye oraya gelmem ailenin yuzunu görmek istemiyorum bişi derlerse olay cıkarırım falan diyo. Bende yakıp ykıp gidemiyorum işte korkumdan. Napıcam ben bilmiyorum..
Tehdit amacı sizi korkutmak gerekirse şikayetçi olun bu söylemlerini kanıtlayacak msj vs var mı ?Kızlar ben 4 yıllık evliyim 1.5yaşında bi cocuğum var. Eşimle hiç anlaşamıyoruz sürekli kavga tartışma hakaret küfür. Aileme de küfürler etmeye. Başladı iş çığırından çıktı anlıcağınız. Boşanma konusu sıkça gündeme geliyo ama hiç adım atmıyoruz ben adım ı o atsın istiyorum cunku ben atarsam zaten bana ve aileme düşman daha da düşman olcak olaylar büyüyecek acık acık tehditleri de var boşanınca şöyle yaparım böyle yaparım oğlumu alırım göstermem vs gibi. O yuzden korkumdan hiç bişi yapmadan onun bosanmayı kendi istemesini bekliyorum ama lafta boşanalım dese de gitmiyo hiç bişi yapmıyo. Ben gidicem diyince tehditler başlıyo. Bebeğim var ve tehditlere göz yumup gidemem. Cunku delinin teki sinir hastası. Ailenin yanına dönersen oğlumu görmeye oraya gelmem ailenin yuzunu görmek istemiyorum bişi derlerse olay cıkarırım falan diyo. Bende yakıp ykıp gidemiyorum işte korkumdan. Napıcam ben bilmiyorum..
Zaten boşanmayı en çok cocuğumu mutluluğu için istiyorum böyle bi evde büyümesini istemediğim için..Çocuğum için katlanıyorum olayı sizinki ancak ben sağlıklı bulmuyorum bu fikri kesinlikle çünkü annesine küfür hakaret şiddet gösteren bir baba ne verecek evladına ne öğretecek herseyi geçtim huzursuz kavga gürültü eksik olmayan o evde o çocuk ne kadar mutlu olacak ? Çocuğa iyilik değil ki bu kötülük oluyor. Adamın umrunda bile değil ki yarın birgün ikinci çocuk olunca da en çok sizin için zor olacak kötü kocadan iyi baba olmaz hiç boşuna uğraşmayın bence kimse ağaç kavugundan çıkmadı
Doğru diyorsunuz da işte şikayetçi olunca ne oluyor görüyoruz hiç bi koruma yok malesef..Adamin niyeti bosanmak degil, bosanmakla ve tehtidle sindirmek. Gercekten bosanmaya niyetiniz varsa tipki zamaninda Katie Holmes Tom Cruise den kanaren yaptigi gibi plan yapip kacacaksiniz ordan. Tehtid ettigi icin de suc duyurusunda bulunun uzaklastirma alin.
Evet var ama işte adalete güvenemiyorum ki.Tehdit amacı sizi korkutmak gerekirse şikayetçi olun bu söylemlerini kanıtlayacak msj vs var mı ?
Evet var ama işte adalete güvenemiyorum ki.
1.5 yaşında çocuk anne bakımına muhtaçtır. Sizden çocuğunuzu alamaz. Hiç korkmayın böyle şiddetli geçimsizlik tehdit içeren bir evde yaşamak size ve çocuğunuza psikolojik olarak zarar verir. Uzaklaştırma alın. Boşanma davası açın. Tehdit ettiğini polise de belirtin mutlaka