Boşanma. Sürecinde yaplması gerekenler ya da yapılmaması gerekenler. Fikirlerinizi bekliyorum.

Eylmng

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
197
95
13
43
Merhaba kk üyeleri buraya her konu açtığımda duymak istediğim şeyleri duydum okudum daha doğrusu .o yüzden sevdim burayı. Konuya gelirsek.
Ben eşime geçen hafta çekişmeli boşanma davası açtım.bu ikinci davam öncekinden feragat ettim.ve pişman oldum.ilk sorum şu kendimi inanılmaz iyi ve mutlu hissediyorum kafesinden kurtulmuş bir kuş gibiyim.özgür hissediyorum ve huzurluyum.bu normal mi?
Bu süreçte psikiyatriste gittim bana 4 farklı ilaç verdi.onlara başladım.kendime ve çocuklarıma alış veriş yapıyorum.özellikle marka kıyafetler alıyorum.marka takıntım yoktur ama bu süreçte kaliteli birşeyler almak iyi geliyor.günde yarım saat yürüyorum.aslında spor yapmak istiyorum ama vakit bulamıyorum 3 çocuğum var en küçüğü 20 aylık.aldıklarımın parasını avukatımın parasını annem babam veriyor bu arada çünkü ücretsiz izindeyim.onun dışında arkadaşlarımla buluşup dertlerimi paylaşıyorum.kocamı çekiştiriyorum.
Onun dışında dizi izlemeye başladım.kafam dağılıyor.başka neler yapabilirm.bi de evli çocuklu çiftleri görünce onlara üzülüyorum hatta acıyorum içimden bu normal mi?
Bu arada 36 yaşındayım aşka ve evliliğe olan inancımı yitirdim.aslında aşka hala inanıyorum ama evliliğe inancım temelinden sarsıldı şimdiden fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

ailenizin maddi durumu iyi mi?

bi de 4 psikiyatrik ilaç fazla değil mi?

Bende boşandım 2 ay önce sizin hissettiğiniz şeylerin kırkta birini bile hissetmiyorum.
Psikologlara kurtulduğum için sevinmem gerekmez mi diye sorduğum zaman evlilik nasıl olursa olsun boşandıktan sonra böyle hissedersin demişti.
Sizin ilaçlarınızdan dolayı bence böyle hissediyorsunuz.
Ne güzel keşke bende böyle hissetsem

İlaçtan da bişey olmaz amannn
Aptal gibi yapmıyo anladığım kadarıyla
O yüzden sorun yok
Ben de kullanıyorum geçen çok sinirlendim ikincisini içtim rahatladım:süslü:

Bana da fazla geldi ama bazen gerçekten sinirlerime hakim olamıyorum.

Bende boşandım 2 ay önce sizin hissettiğiniz şeylerin kırkta birini bile hissetmiyorum.
Psikologlara kurtulduğum için sevinmem gerekmez mi diye sorduğum zaman evlilik nasıl olursa olsun boşandıktan sonra böyle hissedersin demişti.
Sizin ilaçlarınızdan dolayı bence böyle hissediyorsunuz.
Ne güzel keşke bende böyle hissetsem
İlaçları 3 gündür alıyorum bu kadar çabuk etki eder mi

İlaçtan da bişey olmaz amannn
Aptal gibi yapmıyo anladığım kadarıyla
O yüzden sorun yok
Ben de kullanıyorum geçen çok sinirlendim ikincisini içtim rahatladım:süslü:
Ben sürekli kulanmam düzenimi kurayım bi sigara kullanıyordum onu da bıraktım yaklaşık 6 ay önce bence hepsi boş ilaç sigara insanın elinde herşey.

Nasıl başardınız bende sizin gibi hissetmek istiyorum.ben koca bir boşluğa düştüm.
Yaşamak kızım olmasa çok birşey ifade etmiyor benim için.
İnşallah daha da iyiye doğru gidersiniz

Ilk iki ay bende oyle hissettim ama sonradan neden ben sendromuna kapildim onlardan mutlu haber alinca bi uzuldum filan. Bunlar normal dedi psikologum bana da

Nasıl başardınız bende sizin gibi hissetmek istiyorum.ben koca bir boşluğa düştüm.
Yaşamak kızım olmasa çok birşey ifade etmiyor benim için.
İnşallah daha da iyiye doğru gidersiniz
Aslında kendimi önceden hazırladım.soğuttum ondan.kendime odaklandım.spora başladım kitap okudum vakit ayırdım kendime.
Zaten ben de ilk denememde başarısız oldum geri döndüm. Şimdilik böyle hissediyorum.kendimi seviyorum çocuklarımı seviyorum.hatta bir insan olarak eşimide seviyorum ama duygusal bir bağım kalmadı belkide bu yüzden acı çekmiyorum tabi sonraki süreçler belirsiz neler bekliyor beni bilemem.

Ilk iki ay bende oyle hissettim ama sonradan neden ben sendromuna kapildim onlardan mutlu haber alinca bi uzuldum filan. Bunlar normal dedi psikologum bana da
Ben bu soruyu yani neden ben sorusunu hiç sormadım hayatım boyunca.çünkü nedeni bilirim.bilmiyorsam da bulurum.yani neden ben değilde neden böyle oldu diye sorun.

Eve uğradım bi kaç parça eşya almak için eşim sigaraya başlamış.ev izmarit doluydu.ikimiz aynı anda bırakmıştık 6 ay önce.üzüldüm onun adına .

Back
X