ailenizin maddi durumu iyi mi?
bi de 4 psikiyatrik ilaç fazla değil mi?
Arı da alıyorum yanıma bazen babalarında oluyorlar o ara geziyorum.Gayet iyisiniz maasallah 3 çocukla ki biri 20 aylik nasil gezip alişveriş yapiyorsunuz ben de bi tane var 18 aylik markete gidemiyorum ya..
İlaçları 3 gündür alıyorum bu kadar çabuk etki eder miBende boşandım 2 ay önce sizin hissettiğiniz şeylerin kırkta birini bile hissetmiyorum.
Psikologlara kurtulduğum için sevinmem gerekmez mi diye sorduğum zaman evlilik nasıl olursa olsun boşandıktan sonra böyle hissedersin demişti.
Sizin ilaçlarınızdan dolayı bence böyle hissediyorsunuz.
Ne güzel keşke bende böyle hissetsem
Ben sürekli kulanmam düzenimi kurayım bi sigara kullanıyordum onu da bıraktım yaklaşık 6 ay önce bence hepsi boş ilaç sigara insanın elinde herşey.İlaçtan da bişey olmaz amannn
Aptal gibi yapmıyo anladığım kadarıyla
O yüzden sorun yok
Ben de kullanıyorum geçen çok sinirlendim ikincisini içtim rahatladım
Tabi canım en iyi doktor insanın kendisiBen sürekli kulanmam düzenimi kurayım bi sigara kullanıyordum onu da bıraktım yaklaşık 6 ay önce bence hepsi boş ilaç sigara insanın elinde herşey.
Aslında kendimi önceden hazırladım.soğuttum ondan.kendime odaklandım.spora başladım kitap okudum vakit ayırdım kendime.Nasıl başardınız bende sizin gibi hissetmek istiyorum.ben koca bir boşluğa düştüm.
Yaşamak kızım olmasa çok birşey ifade etmiyor benim için.
İnşallah daha da iyiye doğru gidersiniz
Ben bu soruyu yani neden ben sorusunu hiç sormadım hayatım boyunca.çünkü nedeni bilirim.bilmiyorsam da bulurum.yani neden ben değilde neden böyle oldu diye sorun.Ilk iki ay bende oyle hissettim ama sonradan neden ben sendromuna kapildim onlardan mutlu haber alinca bi uzuldum filan. Bunlar normal dedi psikologum bana da
Ay abartmayin sizde..bebegim 3 aylik oldugundam beri tek basima heryere gidip geliyoruz.simdi 7 aylik..Gayet iyisiniz maasallah 3 çocukla ki biri 20 aylik nasil gezip alişveriş yapiyorsunuz ben de bi tane var 18 aylik markete gidemiyorum ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?