Boşanma tayini olan öğretmenler

melissa bertu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2020
66
29
3
34
Kızlar çok yardınız lazım boşandıktan sonra atama dönemi dışında tayin olan öğretmenler var mı ? Süreç nasıl oluyor. Darp davamda var şartlarım uyuyor sanırm

Burada bir tanıdık da yaşadı aynı durumu ancak onun tayinini yapmadılar.Stajerdi belki ondandır.Hala burada çalışıyor.

Bosanmadan dolayi tayin yok diye biliyorum uzun zaman once kalkmisti. Ancak hayati risk vs durumlar varsa olabiliyor onda da kanit vs olmasi lazim

Kızlar çok yardınız lazım boşandıktan sonra atama dönemi dışında tayin olan öğretmenler var mı ? Süreç nasıl oluyor. Darp davamda var şartlarım uyuyor sanırm
Çalıştığım ilçede aynı okuldaki sevgilisinden ayrıldı bayan öğretmen, adam intihar etmeye kalktı. İlçe Millî eğitim, kızı başka okula aldı. Atama dönemi falan da değildi. El altından yaptılar yani. Resmi boyutunu bilmiyorum açıkçası

Çalıştığım ilçede aynı okuldaki sevgilisinden ayrıldı bayan öğretmen, adam intihar etmeye kalktı. İlçe Millî eğitim, kızı başka okula aldı. Atama dönemi falan da değildi. El altından yaptılar yani. Resmi boyutunu bilmiyorum açıkçası
Teşekkürler hocam el altı değilde can güvenliği ve kadına şiddetin istisnai atamaları oluyor. Başka ile mi oldu tayini

Back
X