boşanma vakası

hedef 2016

Hoşgeldin hayatıma yarınım herşeyim Canım KIZIM
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
6.805
5.035
248
Selam kızlar,

Bir insan ortada borç dışında bir sebep yoksa evini terk etmesi sizce normal midir? Yoksa başka bir sebep mi vardır ortada?

başka bir kadına gitmiştir canı sıkılınca döner borcu bahane eder bunalmıştım der sonra ilk fırsatta yine vııınnnnnnnn

şimdi şöyle ki bir adam düşünün 4-5 yıldır devam eden bir borcu var ve ödemek için elinden geleni yapmakta ve eşinden (hanımından ) de destek istemekte eşi ise hiç oralı değil ... ve bir kaç yıl sonra eş işe girer borç bitmeden borcun üstüne borç yapar ve işten çıkar.. sonra eşine boşanma davası açar

sensin yani?borç için evimi terkedebilir miyim gibi bir soru mu soruyorsun ? biraz açıklasan

hayır canım benim ben değilim yakınım.. başka ne sebep olabilir diye soruyorum zaten.. karşı tarafla muhatap olmadığım için..

şimdi şöyle ki bir adam düşünün 4-5 yıldır devam eden bir borcu var ve ödemek için elinden geleni yapmakta ve eşinden (hanımından ) de destek istemekte eşi ise hiç oralı değil ... ve bir kaç yıl sonra eş işe girer borç bitmeden borcun üstüne borç yapar ve işten çıkar.. sonra eşine boşanma davası açar

Aralarında ne geçtiğini tam olarak bilemeyiz, bilemezsiniz. Belki cidden kadın hatalıdır, ya da belki erkek dışarıya elinden geleni yapıyormuş gibi görünse de aslı öyle değildir. Boşuna kimsenin günahını almamak adına pek bir şey düşünmek istemezdim ben olsam yerinizde.

ilginç,ve hala muallak...sen kadın mısın yoksa boşanma davası açılan adam mısın ?

ha o zaman kadın vurdumduymaz gamsız mirasyermiş işte ..heriften artık alabileceği bir randıman kalmayınca boşanma davası açmış..dava biter bitmez başka biri ile evlilik hazırlığı yaptığını duyarsınız.

adamın 10 milyar borcu 1 milyar maaşı var ve de 3 tane çocuğu var yetmiyor aldığı para karşı taraftakine çalış diyor o da 3 ay çalışıyor borç yapıp bırakıp gidiyor.. şimdi çocuklarını da göstermiyor.dolduruyor.bizi istemedi diyor

adamın 10 milyar borcu 1 milyar maaşı var ve de 3 tane çocuğu var yetmiyor aldığı para karşı taraftakine çalış diyor o da 3 ay çalışıyor borç yapıp bırakıp gidiyor.. şimdi çocuklarını da göstermiyor.dolduruyor.bizi istemedi diyor

Borç neyin borcu? Kadının borçtan haberi var mı? Aralarında kim bilir neler geçti bilemeyiz.

ha o zaman kadın vurdumduymaz gamsız mirasyermiş işte ..heriften artık alabileceği bir randıman kalmayınca boşanma davası açmış..dava biter bitmez başka biri ile evlilik hazırlığı yaptığını duyarsınız.

bizde bunu düşünmüştük.. evi köyü de alacakmış ama kocasının üzerine olmadığından planları suya düşmüş maalesef

Borç neyin borcu? Kadının borçtan haberi var mı? Aralarında kim bilir neler geçti bilemeyiz.

kredi kartı kredi borçları hepsi ev için harcanmış.. aralarında ne geçti ekstra bilemiyoruz. ama biz bayanın gitme tarzını çözümleyemedik

bizde bunu düşünmüştük.. evi köyü de alacakmış ama kocasının üzerine olmadığından planları suya düşmüş maalesef
peki siz bu kocanın nesi oluyorsunuz neden merak ediyorsunuz olayların içinde bile değilmişsiniz zaten..duyduğunuz dedikoduların muhasebesini mi yapıyorsunuz..yoksa yakınınız mı?

peki siz bu kocanın nesi oluyorsunuz neden merak ediyorsunuz olayların içinde bile değilmişsiniz zaten..duyduğunuz dedikoduların muhasebesini mi yapıyorsunuz..yoksa yakınınız mı?

yakınım olmasa konu açacak kadar değeri olmaz sanırım.

Back
X