Boşanma velayet nafaka ve İcra işlemleri Hakkında sorunlarınıza yardımcı olabilirim

pembekuola

KoCaSıNıN AşKı
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
244
6
116
Boşanma velayet nafaka ve İcra işlemleri Hakkında sorunlarınıza yardımcı olabilir ve sorularınızı yanıtlayabirim İletişime geçmek isteyen arkadaşlara iletişim bilgilerimi verebilirim

Merhaba 10 yıllık evliyiz anlaşmalı boşanmaya karar verdik daha doğrusu ben zorunlu kabul ettim eşim beni aldattı otel kayıtlarına kadar elimde herşey var fakat beni ölümle tehdit etti beni rezil edemezsin dedi bitiriceksin dedi 2 çocuğumuzun velayetini bana yazmış dilekçede 2 tane evimiz var tapusu benim üzerime olanın değeri 120 bin tl tapusu onun üzerine olan ise 60 bin tl sen kendi üstüne olanı alacaksın dedi eşyalarıda almıyacam dedi çocuklarada ayda 150 tl nafaka vericem dedi. Ben imzaladım. Fakat nafaka konusunda hala tereddütteyim kendim çalışıyorum ondan nafaka istemiyorum ama çocuklarım için 250 ver dedim kişi başına çünkü kızımın kreşi zaten 300 tl olmaz veremem dedi ya buna razı olursun yada yarı yarıya herşey dedi. Yarın hakim karşısında nasıl konuşmalıyım yada ben ağzımı açmasam hakim 150 tl yi az bulup yükseltirmi. Birde boşandıktan sonra maddi manevi tazminat açamaz ibaresi koymuş. Ilerde çocukların velayetini olduda vermek istesem dava açamazmıyım.

merhabalar
icra ile ilgili bi kaç sorum olacaktı.
benm eşim 4 yıl önce falan bi arkadaşına kefil olmuş.oda borcunu ödememiş bize bi kağıt geldi uyarı gibi borcunuzu ödeyiniz falan diye bizde arkadaşı aradık tamm ben hallettim dedi meğer halletmemiş.bi kaç ay sonra maaşta bi kesinti olduğunu farkettik aradığımızda bize icra kesintisi olduğunu sölediler dünya başımıza yıkıldı.adamı aradık tamm ben kapatacam bu ay dedi malesef yine yalanmış.bu böyle yaklaşık 1 yıl sürdü sürekli maaştan kesildi.adamda bugn yarın diye diye oyaladı parada yolllamadı neyse biz borcu bitrdik şuan kesinti yok 4 aydır falan kesilmiyo borcun tamamı 5 milyar falandı biz ödedidk yalnız benm sorum şu şimdi nolucak?borç faizi varmıdır o ne zaman gelir nsl öğrenebiliriz?şuara maddi açıdan zor durumlar geçiriyoruz adamda başka şehirde parada yollamaıyo tekrar kesinti olur diyde korkuyoz banka avukatını aramıştık ozamanlar ona da uyarı göndercez falan dedi ses seda çıkmadı şuan o avukatı arasak tekrar kesilir diyede korkuyoz naapmalıyız şimdiden teşekkürler

mrb benim sorum şu eşimle boşanmayı düşünmüyorum ama her kavgamızda ayrılırsak kızımı alırım diyor acaba böyle bir ihtimal varmı kızım 9 aylık anne sütü almıyor eşim polis bense ev hanımı çocuk neye göre anneye verilir herhangi bir gelirim yok bu arada ailemin durumu iyi ama gerçekten eşim alabilirmi kızımı hımm bu arada önceden antidepresyan ilacı kullandım bunun etkisi olurmu?

Ta nem ben boşanırken avukatımın söylediği kücük çocugun anneye düştüğü ancak annenin şizofren ya da ahlak dışı bir yaşam sürüyor olması halinde babaya verilecegini söyledi, çocugumu elimden alır diye bir endişeye kapılma bence

Ta nem ben boşanırken avukatımın söylediği kücük çocugun anneye düştüğü ancak annenin şizofren ya da ahlak dışı bir yaşam sürüyor olması halinde babaya verilecegini söyledi, çocugumu elimden alır diye bir endişeye kapılma bence

canım benim tşkr ederim cvp için hayattatek se
ahip olduğum şey yavrum kaybetmekten korkuyorum açıkcası siz boşandınızmı çocuğunuz varmı? kimde kaldı varsa?

Back
X