Iste butun mesele bu bosanmak istiyorum hakli nedenlerim var ama sagolsun arastirdim kanunlarimiz kadini korusada yeterli kalmiyor yani biz kadinlar bosanma ve sonrasinda izdirap cekmeye mecbure birakiliyoruz sanki.Esimin yalanlarini yakalamistim oncesinde simdi de fotografini buldum ama kanunlar bunlari delil dahi kabul etmiyormus!!!yani ben simdi esimin yaptigini yanina kar mi birakmaliyim yoksa surekli yalan soylemelerini hos gorup bu mutsuz yuvayi dahada mutsuz hale mi getirmeliyim kendim icin tabi karsi taraf sakin oldugum icin bu durumdan son derece mutlu kiyamet koparmadim diger yandan 30 kusurluk oglunu kundaktaki bebekle karistiran kayinvalideme saygi duyup hep sabreden mi olmakmi durumundayim bu dunya ne kadar haksizliklar la dolu yuregim aciyor hemde cok bense hakliligimi bile savunamiyorum devlet baba esin ihanetini bile degisik sekillerde istiyor ...mus !!cok enterasan aklim almadi bu isi akil sagligimdan olacagim yada bu yuvadan hanimlar bilmiyorum siz ne dersiniz bu duruma ama cok dertliyim hemde coook !!!senağlama