bosanma yoluna gidiyo gibiyiz

eliff1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.513
1.560
83
En son gecen gunku esimin az calisip az kazanmasi sorumluluktan kacip tembellik yapmasi mevzusundan sonra iyice gerildik.
saydik doktuk herseyi.
en basindan beri bana yaptigi haksizliklari yine yuzune vurdum, oda bana demedigini birakmadi.
galiba artik saygida sevgide bitti.
bu hale nasil geldik demiycem cunku zaten iki gunde bir ayni surat asmalar memnuniyetsizlikler huzursuzluklar.
bosanmis bir sekilde hayat dahami iyi olur bilemiyorum, bunca soylenen sozden sonra nasil bir araya gelinir onuda bilemiyorum tabi.
suan isteyim ve eve gitmek istemiyorum nerdeyse.
tamamen hersey bitti hadi cekgit madem demek istiyorum,
3 yasinda birde kizim var, nasil olur ahyat bilemiyorum.

EDIT: Konuma bu yorumu ekleme ihtiyaci hissettim,
dun oyle bir olay yasadimki sanki bana Allah tarafindan bir isaretti, belkide zmn zmn gereksiz olan onca derdi kafama takmamam icin bir isaretti. 3 yasindaki kizimi yikayip dustan cikaracakken aniden kendisi cikti ve banyoda dustu, bu gune kadar hic boyle bisey yasamamistik, belkide dunku benim dikkatsizligim. Allahtan verilmis sadakamiz varmis kafasini kuvete yada fayansa carmpmadi, kendi plastik bir taburesi vardi ona carpti. o hizla gerisin geri kafayi kotu bir yere carpsaydi ne olurdu bilemiyorum Allahim korudu. halen daha kendime gelemedim. cokca herseyi takinti yapmamak lazim, beterin beteri var derler dogruymus...

Son düzenleme:
Evli Değilim ama huzur yoksa şu an ki gibi her tartışmanızda eve gitmek istemeyeceksiniz ve çocuğunuzun olduğunu söylüyorsunuz sağlıklı huzurlu bir ortamda büyütünki çocuğunuzda huzurlu olsun yaşı küçük demeyin şimdiden herşeyi kapıyorlar unutmuyorlar Hakkı'nızda hayırlısı olsun

Ben boşanacak kadar bir meseleniz olduğunu düşünmüyorum. Aldatma, şiddet vs yok. Tembellik varmış ama sonuçta yan gelip yatmıyor bu adam. Sadece sizden daha az çalışıyormuş. Aşılabilecek sorunlar bunlar.

Genelde boşanılmasını mantıklı bulurum ama bu konuya hak veremedim.

Hayatım bundan sonra nasıl olur diye boşanmayı ertelemeyin bence ; sırf bu korku ve endişe ile huzursuz/sevgisiz bir hayat geçmez .

Ama ;

Huzur ve sevgiyi yeniden aynı adamla yakalayabilir misiniz ? Bunun için tekrar her şeyi gözden geçirip sil baştan yapabilir misiniz ? Üstünü örtüp geçiştirmekten bahsetmiyorym , enine boyuna masaya yatırmaktan ...

Belki çok kez yaptık , hep kavga ettik sonunda diyeceksin .

İşte bu şekilde değilde , ikinizde birbirinizi suçlamadan bi daha konuşsanız .

Ha olmuyorsa olmuyordur , ama olması için kavga edip tartışmak çözüm değil .

Ben boşanacak kadar bir meseleniz olduğunu düşünmüyorum. Aldatma, şiddet vs yok. Tembellik varmış ama sonuçta yan gelip yatmıyor bu adam. Sadece sizden daha az çalışıyormuş. Aşılabilecek sorunlar bunlar.

Genelde boşanılmasını mantıklı bulurum ama bu konuya hak veremedim.

O sadece gorunurde kendime edindigim sorunmus galiba, herseyimiz nerdeyse farkli sanirim. O ve aiesi hicvberaber yasayamayacagim insanlar sanki. O beni sucladi ben onu. Yiginla hakarette yedim. Artik eskisi gibi olmak mumkun degil gibi.olsada uc gun sonra ayni sorunlar basa sariyor zaten. Yoruldum ve huzurum yok evde, onunda oyle

Boşanacak kadar büyük bir sebep yok ortada ama görüyorum ki sevgi bitmiş . Yoksa neden bir kadın işten çıkınca evine gitmek istemez ki ... Hayırlısı olsun

Hayatım bundan sonra nasıl olur diye boşanmayı ertelemeyin bence ; sırf bu korku ve endişe ile huzursuz/sevgisiz bir hayat geçmez .

Ama ;

Huzur ve sevgiyi yeniden aynı adamla yakalayabilir misiniz ? Bunun için tekrar her şeyi gözden geçirip sil baştan yapabilir misiniz ? Üstünü örtüp geçiştirmekten bahsetmiyorym , enine boyuna masaya yatırmaktan ...

Belki çok kez yaptık , hep kavga ettik sonunda diyeceksin .

İşte bu şekilde değilde , ikinizde birbirinizi suçlamadan bi daha konuşsanız .

Ha olmuyorsa olmuyordur , ama olması için kavga edip tartışmak çözüm değil .

Esim devamli onu onaylatacak, herseyine eyvallah diyecek, her konuda olmasa bie genelde boyle olacak bi kadin istiyo. Kiydigim herseyi gozleriyle suzer onay verir gibi yada lafini esirgemez,hemen soyler. Isterki eilesine tek soz soylemiyim miy miy yasiyim onlarla ki cook uzaktayiz yine bile dataltiyo hepsi beni.
Bilmiyorum, tek bir basit hareketini bile cekemiyorum artik sanki.

Boşanacak kadar büyük bir sebep yok ortada ama görüyorum ki sevgi bitmiş . Yoksa neden bir kadın işten çıkınca evine gitmek istemez ki ... Hayırlısı olsun

Aldatma yok siddet yok evt psikolojik siddet var bence. O asik surat o herseye cekinmeden laf soyleyen tip,artik sabir sinirimi asti sanki. Ustune cok yogun calisma hayati, hic ara vermeden bitirdigim doktora, bin turlu stres ve hep benden biseyler bekleyen bi es.kicini kaldiripta iyi bi is bulamayan ama ev araba hayalleri kuranda kendisi. Gecmiste yasansnlar da cabasi

Aldatma yok siddet yok evt psikolojik siddet var bence. O asik surat o herseye cekinmeden laf soyleyen tip,artik sabir sinirimi asti sanki. Ustune cok yogun calisma hayati, hic ara vermeden bitirdigim doktora, bin turlu stres ve hep benden biseyler bekleyen bi es.kicini kaldiripta iyi bi is bulamayan ama ev araba hayalleri kuranda kendisi. Gecmiste yasansnlar da cabasi
Peki bu durumda eşin ne yapıyor ? Kusura bakma bir önceki konuna hkim değilim. Konuştunuz mu bu kötü durumu eşinle ?

Peki bu durumda eşin ne yapıyor ? Kusura bakma bir önceki konuna hkim değilim. Konuştunuz mu bu kötü durumu eşinle ?

O beni suucluyor ben onu. Herseyi yatigini iddia ediyor. Ben eskileri unutamiyorum hele annesinin ben lohusayken sozde cocuga bakmaya gelip hayatimizi mahvettigi zmnlari. Bununda tek laf etmemesini.
Isitip isitip ayni seyleri soyluyorumcunku cozmedi orda oyleyece duruyo hersey. Kendisinide ailesinide cekemiyorum.
Nasil bu hale grldim bilmiyorum seskerini dahi duyasim yok.

O beni suucluyor ben onu. Herseyi yatigini iddia ediyor. Ben eskileri unutamiyorum hele annesinin ben lohusayken sozde cocuga bakmaya gelip hayatimizi mahvettigi zmnlari. Bununda tek laf etmemesini.
Isitip isitip ayni seyleri soyluyorumcunku cozmedi orda oyleyece duruyo hersey. Kendisinide ailesinide cekemiyorum.
Dediğim gibi sevgi bitmiş yoksa başka çareleri de aranabilirdi. Madem varlıkları bile zulüm geliyor o zaman boşanacaksn.

aynından bizim ailrde vardı ama çocuk yoktu dava açtık pişmanım diyor bu kaçıncısı hersefer aynı huy , biraz uzaklaşıp psikoloğa gidin ikiniz ....olmuyorsa düşünün çocuk var:110: anne dolduruşuna gelen erkekler psikolojik baskısı sadist erkek

Terapiden başka bir çözümünüz kalmamış gibi görünüyor.
Bakın ben size olabilecek senaryolardan birini söyleyeyim. Siz geçmişte çözümlenmemiş şeyleri unutamayacaksınız ve eşinize her negatif durumda patlayacaksınız. Çocuğunuz bu gergin ortamda büyüyecek ve ilerde o sizin unutamadığınız geçmiş şeyleri tam bilmediğinden size içten içe tavır alacak, evdeki durumdan sizi sorumlu tutacak. Belki sizin kendinizce çok haklı nedenleriniz var ama dışardan öyle görünmeyecek ve her küçük sorunda olayları büyüten bir anne gibi görüneceksiniz. Bu huzursuz ortamın çocuğunuzda açtığı yaraları söylemek bile istemiyorum. O da kendi evliliğinde her şeyi kavga gürültü halledebileceğini sanacak, iletişimden haberi olmayacak. Ne kadar ben farklı olurum diye düşünse de gördüğü evlilik modeli ortada çünkü.

Terapiden başka bir çözümünüz kalmamış gibi görünüyor.
Bakın ben size olabilecek senaryolardan birini söyleyeyim. Siz geçmişte çözümlenmemiş şeyleri unutamayacaksınız ve eşinize her negatif durumda patlayacaksınız. Çocuğunuz bu gergin ortamda büyüyecek ve ilerde o sizin unutamadığınız geçmiş şeyleri tam bilmediğinden size içten içe tavır alacak, evdeki durumdan sizi sorumlu tutacak. Belki sizin kendinizce çok haklı nedenleriniz var ama dışardan öyle görünmeyecek ve her küçük sorunda olayları büyüten bir anne gibi görüneceksiniz. Bu huzursuz ortamın çocuğunuzda açtığı yaraları söylemek bile istemiyorum. O da kendi evliliğinde her şeyi kavga gürültü halledebileceğini sanacak, iletişimden haberi olmayacak. Ne kadar ben farklı olurum diye düşünse de gördüğü evlilik modeli ortada çünkü.

en cok istedigim sey suanda terapiye gitmek.
cunku icimde inanilmaz bir kin ve nefret var. unuttum tmm diyorum ama unutamioyurm en kucuk olayda aciga cikiyor.
yurtdisinda yasiyorum ve hem kendimi tam ifade edememekten hemde anlasilamamaktan cekindigim icin terapist hic arastirmadim burda ama artik bakicam sanirim.
ben az cok boyle bir ailede buyudum galiba, babam sert degildi ama hep sinirliydi tahammulsuzdu, annem alttan alir ama devamli yakinir suratsi dolasirdi evde.
ilatisimszilik var bende de bunu biliyorum ama cozemiyorum.

en cok istedigim sey suanda terapiye gitmek.
cunku icimde inanilmaz bir kin ve nefret var. unuttum tmm diyorum ama unutamioyurm en kucuk olayda aciga cikiyor.
yurtdisinda yasiyorum ve hem kendimi tam ifade edememekten hemde anlasilamamaktan cekindigim icin terapist hic arastirmadim burda ama artik bakicam sanirim.
ben az cok boyle bir ailede buyudum galiba, babam sert degildi ama hep sinirliydi tahammulsuzdu, annem alttan alir ama devamli yakinir suratsi dolasirdi evde.
ilatisimszilik var bende de bunu biliyorum ama cozemiyorum.

bence eşinide ikna et aile terapistine beraber gidin aksi taktirde eşin hep böyle olur bir ortaklık bulamazsınız yine :dua: bu anlattıklarına göre eşinde problem hep alttan alamaazsın tek beraber gitmeniz konuyu çözmeniz gerek :anneadayı: ikna eedin bebeğiniz için

Yapmayın allah aşkına ne kadar kolay insanları ayrıl diye yonlendiriyosunuz. Konu sahibi arkadaşım lütfen şeytana uymayın bakın şeytan en çok karı koca arasına girmekten aralarını bozmaktan hoşlanır . Şiddet yok aldatma yok alkol kumar vs problemleriniz de yok değer mu evliliginizi bitirip çocuğunuz anne baba ayrı büyütmeye lütfen evladinizi da düşünün rica ediyorum. Çocuğunuz büyüdüğünde neden ayrıldınız diye sorduğunda onu ikna edecek bir cevabınız olmayacak suan söylediklerinize göre. Boşanmak için gerekli sebep yok bence ilişkinizde. Uzaktan davulun sesi hoş gelir diyeceksiniz belki ama emek olmaktan inanin hiçbir şey olmaz bi başkası ile olsanız onun da mutlaka olumsuz bi huyu olacak hepimizin vardır çünkü

Yapmayın allah aşkına ne kadar kolay insanları ayrıl diye yonlendiriyosunuz. Konu sahibi arkadaşım lütfen şeytana uymayın bakın şeytan en çok karı koca arasına girmekten aralarını bozmaktan hoşlanır . Şiddet yok aldatma yok alkol kumar vs problemleriniz de yok değer mu evliliginizi bitirip çocuğunuz anne baba ayrı büyütmeye lütfen evladinizi da düşünün rica ediyorum. Çocuğunuz büyüdüğünde neden ayrıldınız diye sorduğunda onu ikna edecek bir cevabınız olmayacak suan söylediklerinize göre. Boşanmak için gerekli sebep yok bence ilişkinizde. Uzaktan davulun sesi hoş gelir diyeceksiniz belki ama emek olmaktan inanin hiçbir şey olmaz bi başkası ile olsanız onun da mutlaka olumsuz bi huyu olacak hepimizin vardır çünkü

Ayni seyi dusunuyorum ama huzursuz devamli diken ustunde gecen bir evliklik beni asiri stresli ve sinirli yapar oldu.inanin kizima bie sesimi yukseltiyorum, daha huzurlu olurmuyuz ayri olsak diyorum, onu boyle bir ailede buyutmektense dahami iyi olur bilemiyorum
Esimle cok huzurluda yasayabiliriz, ben herseye tmm desem, istedigi gibi temizlik yemek bulasik halletsem, ustune bide gonlunu hos etsem,hic yakinmasam. Onun tembelliklerini gormezden gelsem. 35 yasina gidiyor halen daha iyi bir is bulmak kaygisi yok, okulu bitiremedi bunu dert etmesem. Ve daha nicesi belki. Ama artik hic birini yaacak gucumde yok sabrimda. Ailesiyle ilgili sorunlari saymiyorum bile.

Back
X