bosanma yoluna gidiyo gibiyiz

bence eşinide ikna et aile terapistine beraber gidin aksi taktirde eşin hep böyle olur bir ortaklık bulamazsınız yine :dua: bu anlattıklarına göre eşinde problem hep alttan alamaazsın tek beraber gitmeniz konuyu çözmeniz gerek :anneadayı: ikna eedin bebeğiniz için

Yurtdisinda yasiyoruz ve kendimizi tam ifade edebiecegimiz psikolog bulabilirmiyiz bilmiyorum. Ama cok istiyorum boyle biseyi,kendi kendimize cozemiyoruz cunku belli

Hangi ülke ve şehirde olduğunuzu yazarsanız belki burdan yardımcı olunabilir

Yazdıklarınız bir evliliği bitirmek için yeterli nedenler değil. Ama diyorsunuz ki saygı da yok sevgi de. O halde devam etmesi içinde yeterli hatta en önemli nedenler de ortada yok. Belki şuan kızgınlıkla kırgınlıkla böyle düşünüyor olabilirsiniz. Eğer eşinizde kabul ederse yardım alın. En azından bunu teklif edin. Elinizden geleni yaptığınıza ilerde pişman olmamak için emin olun. Yıkmak en kolayı.

Yazdıklarınız bir evliliği bitirmek için yeterli nedenler değil. Ama diyorsunuz ki saygı da yok sevgi de. O halde devam etmesi içinde yeterli hatta en önemli nedenler de ortada yok. Belki şuan kızgınlıkla kırgınlıkla böyle düşünüyor olabilirsiniz. Eğer eşinizde kabul ederse yardım alın. En azından bunu teklif edin. Elinizden geleni yaptığınıza ilerde pişman olmamak için emin olun. Yıkmak en kolayı.

Elimden geleni yaptim yapiyorum.diyemem belki amao kadar kirildigim unutamadigim konu varki bisey yapasimda gelmiyo artik.

Yapmayın allah aşkına ne kadar kolay insanları ayrıl diye yonlendiriyosunuz. Konu sahibi arkadaşım lütfen şeytana uymayın bakın şeytan en çok karı koca arasına girmekten aralarını bozmaktan hoşlanır . Şiddet yok aldatma yok alkol kumar vs problemleriniz de yok değer mu evliliginizi bitirip çocuğunuz anne baba ayrı büyütmeye lütfen evladinizi da düşünün rica ediyorum. Çocuğunuz büyüdüğünde neden ayrıldınız diye sorduğunda onu ikna edecek bir cevabınız olmayacak suan söylediklerinize göre. Boşanmak için gerekli sebep yok bence ilişkinizde. Uzaktan davulun sesi hoş gelir diyeceksiniz belki ama emek olmaktan inanin hiçbir şey olmaz bi başkası ile olsanız onun da mutlaka olumsuz bi huyu olacak hepimizin vardır çünkü

dun belli olcude dersimi aldim sanirim, esimlede bir miktar konustuk, anladi gibi.
karsilikli anlayis lazim biraz belkide, bende super anlayisli bir es degilim sanirim.

geçmiş olsun çok ya.
banyoda çok korkarım ben, bir kez kendim düşmüşlüğüm var, unutamıyorum o acıyı, ki totomun üzerine düşmüştüm :(

dun belli olcude dersimi aldim sanirim, esimlede bir miktar konustuk, anladi gibi.
karsilikli anlayis lazim biraz belkide, bende super anlayisli bir es degilim sanirim.

Çok sevindim gerçekten. Yuvalarkolay kurulmuyor ne güzel bir de evladınız var allah bağışlasın. İnşallah düzelir hersey anlayışla tatlı dille her şey çözülür

Yüzeysel değil hissederek okudum konunuzu ve inanın boşanmayı gerektirecek haklı nedenler göremedim.
Sizin eğitim düzeyiniz sanırım eşinizden daha üst ve iş olarakda öyle ve siz bunu ifade etmesenizde aranızda fark görüyorsunuz. Evliliklerin bir çoğu bir raddeden sonra rutine bağlıyor ilk etapta hissedilen düşünceler değişiyor. Ama önemli olan saygı ve sevgi çerçevesinde evliliği sürdürebilmek.Şiddet yok aldatma yok sizi sürekli hor görüp aşağılayan bir eşde yok ee ozaman sizde üstünüze düşeni yapıp ılımlı olarak sabırlı birşekilde çözüme odaklanın.Boşanıp tekrar evlenme ihtiyacı duyacaksınız daha mı iyisi çıkacak, anlattıklarınızdan sizin herşeyi takıp problem haline getirdiğinizi düşünüyorum.3 yaşına gelmiş çocuğunuzun lohusa döneminde yaşadığınız tatsızlığı yıllar sonra gündem yapıp sorun çıkarmaya ne gerek var,ailesi çok uzakda diyorsunuz düşünüp bunu eşinizle aranıza sokmanıza ne gerek var. Bu düşüncelerde zaten sorun arayıp duruyorsunuz eşinize iyi gözle bakamıyorsunuz.Muhakkak ki iyi yönleri size karşı kendinizi değerli hissettireceği davranışları vardır onları düşünün...Kafanıza reset atıp olumsuz düşüncüleri bir kenara bırakın...

Back
X