Evet, bu bir ders. İnsanı yaşadıkları şekillendiriyor, görmeden-duymadan nasıl hareketlerimize yön verebiliriz ki?madem bitecekti bana ilk kotülügu yaptıgi anda ben bitirmeliydim diyorum
Aynı süreçten geçen birisi olarak söylüyorum geçecek
Bekana benzer şeyler yaşamışsınız bende o kadar üzüldüğüm yıprandığım şeyler yaşadımki
1 yıldır dava sürüyor
İnan’ın geçiyor,hayat devam ediyor
İşiniz varsa ona sarılın çocuğunuzla zaman geçirin tek başınıza kalmayın
Ben şuna her günüme şükrediyorum kurtulduğum için
Zaman her şeyin ilacı
Allah yardımcınız olsun
Ah canım.. sen değerlisin sen olduğun için. Eşin için annen baban için vs değil sen bir birey olarak değerlisin ve en önemlisi bir annesin.. Mutlu anneler mutlu çocuklar demek. Daha güçlü ol ki ne kaybettiğine hergün daha fazla yansın. Evet acın geçmeyecek biliyorum, ama onunla yaşamayı öğrenebilirsin. Senin değerli olman için onun seni sevmesi lazım değil ki..Merhaba arkadaşlar,
Daha önce bir konu açmış ve çok özet bir şekilde eş kişisinin yaptığı iğrençlikleri anlatmıştım.O tarihlerden bu zamana ayrıyız ve davamız açıldı.ve o açtı:)neyse bende vakit kaybetmeden karşı dava açtım.ama o kadar adice şeyler yaptı ki bu kadar da olmaz diyeceğim hiçbirséy kalmadı.evimizi boşalttırdi kızımın kullanamadığı odası ve birkac şey dışında eşyaları sattım zaten devamlı annesının evinde kalıp evi boşalt diyordu.neyse koşa koşa evi boyayip teslim etmis ve kızım için sürdürmeye çalıştıgim evlilik tamamen bitti.tabi dilekçesi iftiralarla dolu.birsürü iğrençliğin yanısıra kızıma en ufak maddi manevi desteği olmadı üstelik tazminat ve nafaka talep etti.kasimda da ilk mahkeme var.ve kızlar ben çok kotüyüm.kandırılmışlık degersizlik bunlari sindiremiyorum.içimde çok büyük bir acı var.hiç geçmicek gibi.neden bunları yaşadım neden bu kadar fedakarlığa karşı bana bu kadar kötülük yapıldı anlayamıyorum.imtihan diyorum ama bir an aklımdan çıkmıyor.adeta 5 seneyi kendi yazdı kendi oynadı.hiçbir kusurum olmadi.çok sevmiştim sadece.düşman olarak gördü ve evlendiğimiz gece başladı.kime güvenebilirim ki artık asla.kendime kızıyorum boşa kürek çektim.madem bitecekti bana ilk kotülügu yaptıgi anda ben bitirmeliydim diyorum diyorum da diyorum.içim susmuyor.esyalarimi toplayip giderken komsularim sana cok üzüluyorduk dediler.oysa ben mutlu görünmeye calisiyordum.psikolojim yerle bir farkındayım.icimde tarifsiz bir intikam hırsı var.sadece evlilik bitmesi degil bu.insanlara guvenim sarsildi.bu kadar rol yapilirdi ancak ve para icin 3 kurus icin.bedelini odediklerini dusunuyorum.ama yinede içim soğumuyor.eski ben i istiyorum.nasıl düzelicem ben.yaptıgi hersey yanina kaldı.sizlerden bu süreci yasayan arkadaslarimdan destek bekliyorum.özgüvenim de cok sarsilmis durumda.
Evet çok zor bende aynı durumu yaşıyorum şuan bende 1 ayda kadar çok sıkıntı çektim çok zor günler oldu 1 haftada karar verdim eşimbana babama ait olan evi ya satacaksın öle benimle olacaksın dedi bende kabul etmedim bugün tüm eşyalarımı toplayıp ailemin yanına döndümEn zoru da çevre.en yakinim teyzem bile birsey soyleyip moralimi bozabiliyor.ben utancimdan olanlari net anlatamiyorum.nerdeyse suçlu cikaricaklar.yok olan cocuga oluomus.yok suç karsilikliymis.ya bir insan haksizliga ugrayamaz mi.illa gun gun anlatmam mi lazim.4 sene düsmanlik yapti bu adam bana.annemi kolundan tutup evimden atti .ve is darp edilmeye geldi.darp raporum var.ben son ana kadar mucadele ettim ve herzaman yaptigi gibi topladi herseyini gitti.tek fark bu sefer bende bitrdim.dayanacak gucum kalmadi.ne diyim simdi bu insanlara
İyi bir işim var yazmışsınız. Maaşınız iyi mi çocuğu kreşe verin. Herkese dert olmuş boşanmanız. Onlara ne.En zoru da çevre.en yakinim teyzem bile birsey soyleyip moralimi bozabiliyor.ben utancimdan olanlari net anlatamiyorum.nerdeyse suçlu cikaricaklar.yok olan cocuga oluomus.yok suç karsilikliymis.ya bir insan haksizliga ugrayamaz mi.illa gun gun anlatmam mi lazim.4 sene düsmanlik yapti bu adam bana.annemi kolundan tutup evimden atti .ve is darp edilmeye geldi.darp raporum var.ben son ana kadar mucadele ettim ve herzaman yaptigi gibi topladi herseyini gitti.tek fark bu sefer bende bitrdim.dayanacak gucum kalmadi.ne diyim simdi bu insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?