Boşanma....

tmbkmeleq

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
65
14
288
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce bir konu açmış ve çok özet bir şekilde eş kişisinin yaptığı iğrençlikleri anlatmıştım.O tarihlerden bu zamana ayrıyız ve davamız açıldı.ve o açtı:)neyse bende vakit kaybetmeden karşı dava açtım.ama o kadar adice şeyler yaptı ki bu kadar da olmaz diyeceğim hiçbirséy kalmadı.evimizi boşalttırdi kızımın kullanamadığı odası ve birkac şey dışında eşyaları sattım zaten devamlı annesının evinde kalıp evi boşalt diyordu.neyse koşa koşa evi boyayip teslim etmis ve kızım için sürdürmeye çalıştıgim evlilik tamamen bitti.tabi dilekçesi iftiralarla dolu.birsürü iğrençliğin yanısıra kızıma en ufak maddi manevi desteği olmadı üstelik tazminat ve nafaka talep etti.kasimda da ilk mahkeme var.ve kızlar ben çok kotüyüm.kandırılmışlık degersizlik bunlari sindiremiyorum.içimde çok büyük bir acı var.hiç geçmicek gibi.neden bunları yaşadım neden bu kadar fedakarlığa karşı bana bu kadar kötülük yapıldı anlayamıyorum.imtihan diyorum ama bir an aklımdan çıkmıyor.adeta 5 seneyi kendi yazdı kendi oynadı.hiçbir kusurum olmadi.çok sevmiştim sadece.düşman olarak gördü ve evlendiğimiz gece başladı.kime güvenebilirim ki artık asla.kendime kızıyorum boşa kürek çektim.madem bitecekti bana ilk kotülügu yaptıgi anda ben bitirmeliydim diyorum diyorum da diyorum.içim susmuyor.esyalarimi toplayip giderken komsularim sana cok üzüluyorduk dediler.oysa ben mutlu görünmeye calisiyordum.psikolojim yerle bir farkındayım.icimde tarifsiz bir intikam hırsı var.sadece evlilik bitmesi degil bu.insanlara guvenim sarsildi.bu kadar rol yapilirdi ancak ve para icin 3 kurus icin.bedelini odediklerini dusunuyorum.ama yinede içim soğumuyor.eski ben i istiyorum.nasıl düzelicem ben.yaptıgi hersey yanina kaldı.sizlerden bu süreci yasayan arkadaslarimdan destek bekliyorum.özgüvenim de cok sarsilmis durumda.

Neler yasadiniz bilmiyorum ama,cok yiprandiginiz asikar..yapmayin kenidinize bunu,gecmise takilip kalmak insani yer bitirir cunku geri donup duzeltemessiniz hic bir seyi,o yuzden onunuze bakin artik en azindan deneyin bunu ruh ve beden sagliginiz icin .. hayat herkese adil davranmiyor malesef...

Allah yardımcınız olsun siz böyle bir karar vererek hem kendiniz hem evladınız için doğru olanı yapmış, gücünüzü göstermişsiniz.
Şuan henüz çok taze yaranız hava aldıkça acır ama zaman herşeyin ilacı olacaktır. Kendinizi sorularla bunaltmayın siz doğru yaşadıysanız eğri yaşayanın elbet ayağı dolanır. Bırakın dava süreçlerini avukatınız yönetsin ondan destek alın.
Yeni hayatınıza adapte olmaya, evladınızla özgürce vakit geçirip sosyalleşmeye ihtiyacınız var. Bu günlerde geçicektir gerekirse psikoloğa gidip sohbet edin. Herşey gönlünüzce olsun unutmayın en değerli bu hayattta siz ve evladınız..

Yarina kalir ama yanina kalmaz. Çoğu kisi evlilikte olmasada uzun sureli birlikteliginde boyle seyler yasiyor. Bosandiktan sonra kendine geliceksin. Ve unutma o senin icin bir kayip degil, ama sen onun icin oyle olacaksin. Dedigin gibi intiham. Allahin izniyle atlatacaksin

madem bitecekti bana ilk kotülügu yaptıgi anda ben bitirmeliydim diyorum
Evet, bu bir ders. İnsanı yaşadıkları şekillendiriyor, görmeden-duymadan nasıl hareketlerimize yön verebiliriz ki?
Şimdi sizin için yeni bir hayat başlıyor, önce yaptığınız hataların bedelini ödersiniz o da size biraz üzüntü, biraz pişmanlık, biraz ''acaba'' olarak geri dönebilir. Ama kesinlikle bunları bir ''tecrübe'' olarak anımsayacak şekilde unutabilirsiniz. Geleceği düşünün, güzel bir kumsalda evladınızla dinlenip sevdiğiniz şarkıyı dinlediğinizi hayal edin mesela... Çok geçmiş olsun

Çok kötü şeyler yaşadım.hersey 1 yıl icinde oldu tanistik nisanlandik evlendik.ve ben aşık olursam ancak evlenirim diyordum öylede oldu.o da aşık gibi davraniyordu.hicbirseyi sorun etmedim.egitimim isim ondan iyi.bunlari ben sorun yapmadim ama evlenince o komplekse girdi.ustelik resmen elini cebine atmadan evlendi.cok uzgunum.herseyi ben karsiladim ya da istemedim masraf olmasin diye.ama o evlendigimiz anda bir anda aileci oldu beni assalamaya bana karsi herkese daha da ilgi gostermye calisti.kendimi bir anda degersiz hissettrdi.ve malesef hamile kaldim.onu baba yapmak istemezdm.o ise şok oldu.cinsel prob.oldugunu dusundum hep ama hic hisssettrmedim.daha sonra seker kalp bisuru saglik sorunu cikti.ve bana ve ailme dusman tavirlarin dozajini arttirdi.ailesi ondan da beter zaten.yavrumla birgün huzurlu olamadik.devamli kavga cikarip evi terk edip annesnde kaliyordu.o kadar sey varki resmen eziyet etti bana.anlatılmaz gercekten ve ben bunlara katlandim..oyun oynadi benim hayatimla..

Aynı süreçten geçen birisi olarak söylüyorum geçecek
Bekana benzer şeyler yaşamışsınız bende o kadar üzüldüğüm yıprandığım şeyler yaşadımki
1 yıldır dava sürüyor
İnan’ın geçiyor,hayat devam ediyor
İşiniz varsa ona sarılın çocuğunuzla zaman geçirin tek başınıza kalmayın
Ben şuna her günüme şükrediyorum kurtulduğum için
Zaman her şeyin ilacı
Allah yardımcınız olsun

Aynı süreçten geçen birisi olarak söylüyorum geçecek
Bekana benzer şeyler yaşamışsınız bende o kadar üzüldüğüm yıprandığım şeyler yaşadımki
1 yıldır dava sürüyor
İnan’ın geçiyor,hayat devam ediyor
İşiniz varsa ona sarılın çocuğunuzla zaman geçirin tek başınıza kalmayın
Ben şuna her günüme şükrediyorum kurtulduğum için
Zaman her şeyin ilacı
Allah yardımcınız olsun

Evet çok şükür ailem arkamda işim var.yavrum var.ama kızimda haketmedi.bilmiyorum çok ağır yaşananlar.en son ailen istedi diye cocuk yaptin dedi.

Allah kolaylik ve sabir versin...cok zor bir surec...bir sure kendinizi dinleyin sonrasinda ise calismiosaniz bir ise girmeniz iyi olur...hem ruhen iyi gelir hem de maddi olarak rahatlarsiniz

Merhaba arkadaşlar,
Daha önce bir konu açmış ve çok özet bir şekilde eş kişisinin yaptığı iğrençlikleri anlatmıştım.O tarihlerden bu zamana ayrıyız ve davamız açıldı.ve o açtı:)neyse bende vakit kaybetmeden karşı dava açtım.ama o kadar adice şeyler yaptı ki bu kadar da olmaz diyeceğim hiçbirséy kalmadı.evimizi boşalttırdi kızımın kullanamadığı odası ve birkac şey dışında eşyaları sattım zaten devamlı annesının evinde kalıp evi boşalt diyordu.neyse koşa koşa evi boyayip teslim etmis ve kızım için sürdürmeye çalıştıgim evlilik tamamen bitti.tabi dilekçesi iftiralarla dolu.birsürü iğrençliğin yanısıra kızıma en ufak maddi manevi desteği olmadı üstelik tazminat ve nafaka talep etti.kasimda da ilk mahkeme var.ve kızlar ben çok kotüyüm.kandırılmışlık degersizlik bunlari sindiremiyorum.içimde çok büyük bir acı var.hiç geçmicek gibi.neden bunları yaşadım neden bu kadar fedakarlığa karşı bana bu kadar kötülük yapıldı anlayamıyorum.imtihan diyorum ama bir an aklımdan çıkmıyor.adeta 5 seneyi kendi yazdı kendi oynadı.hiçbir kusurum olmadi.çok sevmiştim sadece.düşman olarak gördü ve evlendiğimiz gece başladı.kime güvenebilirim ki artık asla.kendime kızıyorum boşa kürek çektim.madem bitecekti bana ilk kotülügu yaptıgi anda ben bitirmeliydim diyorum diyorum da diyorum.içim susmuyor.esyalarimi toplayip giderken komsularim sana cok üzüluyorduk dediler.oysa ben mutlu görünmeye calisiyordum.psikolojim yerle bir farkındayım.icimde tarifsiz bir intikam hırsı var.sadece evlilik bitmesi degil bu.insanlara guvenim sarsildi.bu kadar rol yapilirdi ancak ve para icin 3 kurus icin.bedelini odediklerini dusunuyorum.ama yinede içim soğumuyor.eski ben i istiyorum.nasıl düzelicem ben.yaptıgi hersey yanina kaldı.sizlerden bu süreci yasayan arkadaslarimdan destek bekliyorum.özgüvenim de cok sarsilmis durumda.
Ah canım.. sen değerlisin sen olduğun için. Eşin için annen baban için vs değil sen bir birey olarak değerlisin ve en önemlisi bir annesin.. Mutlu anneler mutlu çocuklar demek. Daha güçlü ol ki ne kaybettiğine hergün daha fazla yansın. Evet acın geçmeyecek biliyorum, ama onunla yaşamayı öğrenebilirsin. Senin değerli olman için onun seni sevmesi lazım değil ki..

En zoru da çevre.en yakinim teyzem bile birsey soyleyip moralimi bozabiliyor.ben utancimdan olanlari net anlatamiyorum.nerdeyse suçlu cikaricaklar.yok olan cocuga oluomus.yok suç karsilikliymis.ya bir insan haksizliga ugrayamaz mi.illa gun gun anlatmam mi lazim.4 sene düsmanlik yapti bu adam bana.annemi kolundan tutup evimden atti .ve is darp edilmeye geldi.darp raporum var.ben son ana kadar mucadele ettim ve herzaman yaptigi gibi topladi herseyini gitti.tek fark bu sefer bende bitrdim.dayanacak gucum kalmadi.ne diyim simdi bu insanlara

En zoru da çevre.en yakinim teyzem bile birsey soyleyip moralimi bozabiliyor.ben utancimdan olanlari net anlatamiyorum.nerdeyse suçlu cikaricaklar.yok olan cocuga oluomus.yok suç karsilikliymis.ya bir insan haksizliga ugrayamaz mi.illa gun gun anlatmam mi lazim.4 sene düsmanlik yapti bu adam bana.annemi kolundan tutup evimden atti .ve is darp edilmeye geldi.darp raporum var.ben son ana kadar mucadele ettim ve herzaman yaptigi gibi topladi herseyini gitti.tek fark bu sefer bende bitrdim.dayanacak gucum kalmadi.ne diyim simdi bu insanlara
Evet çok zor bende aynı durumu yaşıyorum şuan bende 1 ayda kadar çok sıkıntı çektim çok zor günler oldu 1 haftada karar verdim eşimbana babama ait olan evi ya satacaksın öle benimle olacaksın dedi bende kabul etmedim bugün tüm eşyalarımı toplayıp ailemin yanına döndüm

İyi bir işim var yazmışsınız. Maaşınız iyi mi çocuğu kreşe verin. Herkese dert olmuş boşanmanız. Onlara ne.

Cok şükür sorunlar başlar baslamaz verdim krese kizimi.simdi kasimda dava.cok zor surecler.psikiyatriye gittim ilac verdi.daha almadim.güçlu olmaya mecburum ama cok zor.yasadiklarim cok kotu.

Back
X