• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Şimdi olmazsa bir süre sonra yine aldatılacak bunu bir kere yapan bir daha yapar demekki sevmiyor insan eşini sevse başka biriyle birlikte olmayı midesi kaldırmaz
Başka biri dediğiniz, gönül ilişkisi olsa gene saygı duyulacak bir tarafı olur. Gönül bu, aşka düşmüştür dersin. Hani doğru değildir de, gene anlaşılır bir tarafı var onun.
Herifçioğlu geneleve gitmiş, güya kadın onu istememişmiş. Yalanı batsın. Nereden kıvırsam diye düşünmüyorsa, ben de hiçbir şey bilmiyorum.

Başka biri dediğiniz, gönül ilişkisi olsa gene saygı duyulacak bir tarafı olur. Gönül bu, aşka düşmüştür dersin. Hani doğru değildir de, gene anlaşılır bir tarafı var onun.
Herifçioğlu geneleve gitmiş, güya kadın onu istememişmiş. Yalanı batsın. Nereden kıvırsam diye düşünmüyorsa, ben de hiçbir şey bilmiyorum.
Karakter olarak yetersiz bir insan olduğunu düşünüyorum yoksa herkesle birlikte olabilen bir kadına kendi gururunu oksatmak için gitmezdi anlatınca ağlama sebebide pişmanlık duymasından olduğunu hiç ama hiç düşünmüyorum kadının kendini istemediğini söyledikten sonra ağladığını söylüyor bayan bunu içine dert etmiş gibi görünüyor

Karakter olarak yetersiz bir insan olduğunu düşünüyorum yoksa herkesle birlikte olabilen bir kadına kendi gururunu oksatmak için gitmezdi anlatınca ağlama sebebide pişmanlık duymasından olduğunu hiç ama hiç düşünmüyorum kadının kendini istemediğini söyledikten sonra ağladığını söylüyor bayan bunu içine dert etmiş gibi görünüyor
Düşüncelerimi banlanmadan ifade edemeyeceğim için, şu an yorumsuz kalmak istiyorum. Haklısınız.

Kocamla az önce tartıştık aldatmasini halâ sindiremediğimi söyledim geneleve arkadaşı istediği için gittiğini ama sarhoş olduğu için kadinin bunu kovduğunu hicbise yapmadan ciktiğini söyledi ağladı zırladı ve gitti. Ben bu psikolojiyi nasil atlatacam hanimlar kendimi suçlu hissediyorum niyeyse ağlayamiyorum içimde öyle tuhaf bi duygu var ki çocuklarım için üzülüyorum sadece ailem boşanmamdan taraf değil asla sıcak bakmiyorlar ve sanki herkes benden nefret edecekmiş gibi hissediyorum. Bu arada çok şükür atandım çalisiyorum kendi parami kazaniyorum ne olur akıl verin rahatlatın beni çok kötüyüm
Boşanmasaniz bile arkadaş çevresini değiştirmesini şart koşun.İckiyi bıraksın geneleve de gitmez.

Back
X