Boşanma

man1awww

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
10
-5
1
25
6 gündür 1 yaşındaki çocuğum kaynanamda göremiyorum çocuğumu . Hala kimseye velayet verilmedi ikimizde görebiliyoruz . Ama çocuğun babası annesine bırakmış ancak ordan görebiliyormuşum . Kesinlikle hiçbirine güvenmiyorum. Polisden jandarmasından tut hiçbiri yardımcı olmuyor . Geçici velayet için dilekçeme verdim hala 3 gündür cevap gelmedi .. delirmek üzereyim artık

1 yaşındaki çocuk için cımhuriyet savcılığına şikayette bulunup kayınvalide evinden alamıyor musunuz ? Savcılık daha etkili olacaktır bu konuda

Adliyeler tatile girdiği için işler yavaşlamış olabilir bir avukatla yol alın ki takip etsin dilekçenizi

Gerçekten çocuğa güzel bakılmadığına ınanıyor ve guvenmıyorsanız direk sosyal hizmetlere başvurup çocuğun psikolojisi zarar görüyor die beyanda bulunabilirsiniz

Neden evden ayrılırken bebegınızle ayrılmadınız?

Çocuk perşembe sizdeymiş ? Ben bakıyorum yazmışsınız nie verdiniz ? 3 tür aynı konuyu açıp tek bir adım ilerleme kaydetmemişsiniz ?avukat sorularına cevap verme gereği bile duymamışsınız . 18 aylık emzirme dönemindeki bebeği neden verdiniz ?

Tehdit ediyordu . Bana vermezsen yok mahkemeye söylerim yok öyle yaparım . Bende al dedim benim başıma bela açmadan . O günden beri yok . Uzaklaştırma da almış şimdi hiç göremem

Tehdit ediyordu . Bana vermezsen yok mahkemeye söylerim yok öyle yaparım . Bende al dedim benim başıma bela açmadan . O günden beri yok . Uzaklaştırma da almış şimdi hiç göremem
Ne alaka hanfendi neyi söyleyecek mahkemeye , Neden tehtit edilince siz şikayetcı olup uzaklaştırma almadınız ,demekki zararlı bi adam ki korktunuz öyle birine çocuk mu verilir ?

Bela olmasın die çocuğu al diyip verdiniz öyle mi valla helal olsun yazınızı okurken sinir oldum 18 aylık bebek nasıl anneden ayrı kalır die ama meğer siz vermişsiniz zaten .

hangi gerekçeyle size uzaklaştırma verilmiş ?
Uzaklaştırma aldıysa nasıl gidip kayınvalide evinde çocuğu görebilirmişim diyorsunuz ?

bazı şeyleri doğru anlatmıyorsunuz ya da eksik anlatıyorsunuz.
ortada bir şey olmadan uzaklaştırma alamaz
bir açığınız yoksa neyi söyleyecek mahkemeye
işin doğrusunu anlatın ona göre yardımcı olalım.

Ay Allahım! Gelsin boğazıma bıcak dayasın yine evladımı vermem siz iyi misiniz? Hem de 1 yaşında süt kuzusunu

Ne söyleyecek mahkemeye pardon ? 7 mahalleyi birbirine katarım benden 1 yaşımda çocuğumu kim alacak gelsin bakalım
Burda eksik bir şey var anlatmiyorsunuz bu şekilde olamaz imkansız

Valla ben yaygarayı basar ne yapar ne eder bebeğimi alırdım o pisliklerin elinden 1 yaş bebesini anneden ayırmaya utanmıyorlarmı

Ya siz şakamısınız? O sizin çocuğunuz sizin. Ne olduda kvde de kalıyor çocuğunuz? Kim sizin elinizden zorla alabilir

Mahkemeye ne söyleyecek? Aldattınızmı kocanızı, hırsızlıkmı yaptınız? Cinayetmi işlediniz?

Boşanma davanizin olduğu mahkemeye bir dilekçe yazın halinizi anlatan ve gidin mahkemeye dilekceyi verin.ortak velayet olduğu için sikayet işe yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…