Çocuk perşembe sizdeymiş ? Ben bakıyorum yazmışsınız nie verdiniz ? 3 tür aynı konuyu açıp tek bir adım ilerleme kaydetmemişsiniz ?avukat sorularına cevap verme gereği bile duymamışsınız . 18 aylık emzirme dönemindeki bebeği neden verdiniz ?Hanımlar merhaba. Eşimle boşanma aşamasındayız ve eşim bana inat yaparak para vermiyor . Kendim çalışamıyorum şuan 18 aylık bir bebeğim var ve ona bakıyorum . Eşim bana diyor şuan boşanma aşamasındayız sana artık para mara vermem . Benimde param hiç yok . Kartım bloke oldu ve ailem yanımda yok Aylar önce kendi altınlarımı satarak eve bulaşık makinesi ve balkonum için masa sandalye almıştım . Fakat param olmadığı için satmak istiyorum . Acaba eşim bunu kullanarak mahkemeye verse mahkeme sıkıntı çıkar mı . Sonuçta altınlarımı satarak aldım ve o altınları kendi öz annem bana vermişti .. dönüş yaparsanız çok sevinirim . Şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim
Tehdit ediyordu . Bana vermezsen yok mahkemeye söylerim yok öyle yaparım . Bende al dedim benim başıma bela açmadan . O günden beri yok . Uzaklaştırma da almış şimdi hiç görememÇocuk perşembe sizdeymiş ? Ben bakıyorum yazmışsınız nie verdiniz ? 3 tür aynı konuyu açıp tek bir adım ilerleme kaydetmemişsiniz ?avukat sorularına cevap verme gereği bile duymamışsınız . 18 aylık emzirme dönemindeki bebeği neden verdiniz ?
Ne alaka hanfendi neyi söyleyecek mahkemeye , Neden tehtit edilince siz şikayetcı olup uzaklaştırma almadınız ,demekki zararlı bi adam ki korktunuz öyle birine çocuk mu verilir ?Tehdit ediyordu . Bana vermezsen yok mahkemeye söylerim yok öyle yaparım . Bende al dedim benim başıma bela açmadan . O günden beri yok . Uzaklaştırma da almış şimdi hiç göremem
bazı şeyleri doğru anlatmıyorsunuz ya da eksik anlatıyorsunuz.Tehdit ediyordu . Bana vermezsen yok mahkemeye söylerim yok öyle yaparım . Bende al dedim benim başıma bela açmadan . O günden beri yok . Uzaklaştırma da almış şimdi hiç göremem
Versin mahkemeye ne olacak 1 yaşındaki bebeği hangi mahkeme annesinden ayırır????Tehdit ediyordu . Bana vermezsen yok mahkemeye söylerim yok öyle yaparım . Bende al dedim benim başıma bela açmadan . O günden beri yok . Uzaklaştırma da almış şimdi hiç göremem
Tehdit ediyordu . Bana vermezsen yok mahkemeye söylerim yok öyle yaparım . Bende al dedim benim başıma bela açmadan . O günden beri yok . Uzaklaştırma da almış şimdi hiç göremem
Olayın tamamını anlatın.Tehdit ediyordu . Bana vermezsen yok mahkemeye söylerim yok öyle yaparım . Bende al dedim benim başıma bela açmadan . O günden beri yok . Uzaklaştırma da almış şimdi hiç göremem
sen aldırsaydın o aldırana kadar tehtid ediyormuş işteTehdit ediyordu . Bana vermezsen yok mahkemeye söylerim yok öyle yaparım . Bende al dedim benim başıma bela açmadan . O günden beri yok . Uzaklaştırma da almış şimdi hiç göremem
Ya siz şakamısınız? O sizin çocuğunuz sizin. Ne olduda kvde de kalıyor çocuğunuz? Kim sizin elinizden zorla alabilir6 gündür 1 yaşındaki çocuğum kaynanamda göremiyorum çocuğumu . Hala kimseye velayet verilmedi ikimizde görebiliyoruz . Ama çocuğun babası annesine bırakmış ancak ordan görebiliyormuşum . Kesinlikle hiçbirine güvenmiyorum. Polisden jandarmasından tut hiçbiri yardımcı olmuyor . Geçici velayet için dilekçeme verdim hala 3 gündür cevap gelmedi .. delirmek üzereyim artık
Mahkemeye ne söyleyecek? Aldattınızmı kocanızı, hırsızlıkmı yaptınız? Cinayetmi işlediniz?Tehdit ediyordu . Bana vermezsen yok mahkemeye söylerim yok öyle yaparım . Bende al dedim benim başıma bela açmadan . O günden beri yok . Uzaklaştırma da almış şimdi hiç göremem
Boşanma davanizin olduğu mahkemeye bir dilekçe yazın halinizi anlatan ve gidin mahkemeye dilekceyi verin.ortak velayet olduğu için sikayet işe yaramaz.6 gündür 1 yaşındaki çocuğum kaynanamda göremiyorum çocuğumu . Hala kimseye velayet verilmedi ikimizde görebiliyoruz . Ama çocuğun babası annesine bırakmış ancak ordan görebiliyormuşum . Kesinlikle hiçbirine güvenmiyorum. Polisden jandarmasından tut hiçbiri yardımcı olmuyor . Geçici velayet için dilekçeme verdim hala 3 gündür cevap gelmedi .. delirmek üzereyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?