Ortak velayet var çocuğu kaçırdı diye şikayet edebilir . Mahkemede aynı şeyi söylüyorAilenizin yanına neden gidemiyorsunuz, istemiyorlar mı?
ortak velayet var çocuğu kaçırdım diye şikayet edebilirBebeğinizin fiziksel durumuyla ilgili rapor alabiliyor musunuz avukatınızla bunu sorguladınız mı?aileniz farklı şehirde olsun neden gidemiyorsunuz?
ailesinin evine gitmeyecek, ailesinin evine "taşınacak" 3 gün gezmeye gitmiyor.Ortak velayet evlilik içinde de vardır bu durumda her şehir değiştiren çocuğumu kacurdi diyebilir mi ? Mahkeme böyle demiş olamaz yanlışınız var. Ülke dışına çıkarken sadece iki ebeveyn izni isteniyor.
Şikayette bulunabilir orası ayrı ben şimdi sizi gidip şikayet edebilir miyim? Edebilirim. Sonuç çıkar mı ? Çıkmaz. Böyle bisey söylemişlerdir size. Baba sizi şikayet edebilir mi edebilir yani bunda engel yok ama bundan sonuç çıkmaz gidin ailenizin evine
Bir sorun olacağını zannetmiyorum. İyi araştırmak lazım.ailesinin evine gitmeyecek, ailesinin evine "taşınacak" 3 gün gezmeye gitmiyor.
evi kapatacak (çünkü kirayı ödeyemiyor ve de ev satılırsa da çık diyecekler zaten).
böyle bir fark var.
Googledaki avukatlar demis ki:Ortak velayet evlilik içinde de vardır bu durumda her şehir değiştiren çocuğumu kacurdi diyebilir mi ? Mahkeme böyle demiş olamaz yanlışınız var. Ülke dışına çıkarken sadece iki ebeveyn izni isteniyor.
Şikayette bulunabilir orası ayrı ben şimdi sizi gidip şikayet edebilir miyim? Edebilirim. Sonuç çıkar mı ? Çıkmaz. Böyle bisey söylemişlerdir size. Baba sizi şikayet edebilir mi edebilir yani bunda engel yok ama bundan sonuç çıkmaz gidin ailenizin evine
Bana haber bile vermeden gitmiş dava açmış ben davanın açıldığını 15 gün sonra öğrendim . Gitmiş baya bir iftira atmış hakkımda çocuğu alsın diye . Çocuğu alamayınca da kira sözleşmesini iptal etmişHiçbir hazırlık yapmadan neden boşanmaya karar verdiniz? Küçücük bebek varken böyle ciddi bir karar vermek doğru olmamış. Önce plan yapıp öyle boşansaydız keşke.
Googledaki avukatlar demis ki:
Boşanma davasında ortak velayet kararı verilmişse, eşlerin çocukları ile birlikte şehir değişikliği yapmalarında bir engel yoktur. Ancak, şehir değişikliği yapmadan önce, diğer eşin rızasını almak veya mahkemeden izin almak gerekir. Aksi takdirde, diğer eş velayet hakkının ihlal edildiğini ileri sürerek dava açabilir.
Şuan bebeğime baktığım için çalışmıyorum .boşanma davanız varsa avukatınız var, siz bunları avukata sorun burada kimse hangi durumda ortak velayetin hükümlerinin ihlali demek olduğunu bilemez ki.
siz çalışmıyorsunuz herhalde?
boşansanız ne olacak? adam sizin kiranızı sonsuza kadar ödemeyecek ya? boşanınca nerede kalmayı planlıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?