boşanma

GoruyorsunuzMukemmel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
867
555
103
35
kızlar 3 hafta önce eşimle ayrıldık bi an önce işlem başlatıp önümüze bakmaya karar verdik.kendisi de aynen bu şekilde dile getirdi. 3 hafta olmasına ragmen henüz dava açmamış.ben gidip açmayı ve avukat istemeyi düşünüyorum.masrafı olur mu bu işlemlerin. ve boşanabilir miyiz anlaşmalı olarak tek celsede. şiddetli geçimsizlik dışında diyebilcegim bişey yok. ama bi an önce bitmesini istiyorum.iftira da atmak istemiyorum.boşanmayı kolaylaştırmak için napabilirim nasıl bi yol izlemeliyim

Ve de şöyle sorayım neden onun da çok istemesine ragmen dava açmıyo olabilir fikir yürütür müsünüz. hemen birlikte gidip dava açıcaktık en son öyle konuşmuştuk.ben muhatap olmak istemiyorum ama o da kararlıydı. acaba düşüncesi nedir de davayı bekletiyo ?

Son düzenleme:
İlişkinin kalitesini ya da dayanabilirliğini süresinden anlamayınız bence

Ilk aylarda tartışmalar vs olur bir de bebek doğunca

Alışma süreci olduğu için süre koymuşlar kalitesini biz bilemeyiz ama tanımadan evlenmedi iseniz şimdiye kadar görmediğiniz neyi 3 ayda görüp çekilmez buldunuz

Ya da karşılıklı ne kadar mücadele ettiniz

Alışma süreci olduğu için süre koymuşlar kalitesini biz bilemeyiz ama tanımadan evlenmedi iseniz şimdiye kadar görmediğiniz neyi 3 ayda görüp çekilmez buldunuz

ben fazlasıyla mücadele ettiğimi düşünüyorum.saygının kalmadıgı yerde her şey biter ve mutlu edemedi bu ssüre zarfında bile.

o da eve para getirmekle adam oluncagını düşünen bi zavallı . o da elinden geleni yaptıgını düşünüyor maalesef. hani adam evine ekmek getirdi ya.o sebepten

ve de en önemlisi güvenim yok ona ve ailesine. bu zaten temelden sarstı. ne kadar çabalasam da her cümlesinde şüphe arar oldum. devamı gelecek bi ilişki degil yani

arkadaşlar güzelce bilgilendirmiş, onların dediğini yapsan. Yapılacak şey çok basit çok açık yazmışlar. Ya arasın gider halledersiniz, bi kere muhatap olursun biter. Yada açarsın davanı

Back
X