Kızım 7 aylık. Mahkeme biliyosunuz uzun sürer çekişmeli oldugu için. Ayrı eve cıkmıyor ne dedıysem olmaz dıyor. Yuva yıkılır ama ben ayrılmam burdan dıyorkızın ne kadarlık ? yaşı küçükse sana verirler zaten ama babayada görüş hakkı verilecegi için kaçırma faln yapar dediğine göre. ayrı bir eve çıkma imkanınız yokmu eşinle bunları konuştun mu
ozaman zerre uğraşmaya değmez bir insan. ozaman niye evleniyorsun elin kızının başını yakıyosun bilmem ne çocuğu şimdi ağzımı bozacam yaa oturaydın ananın babanın evinde dizinin dibinde karaktersiz..Kızım 7 aylık. Mahkeme biliyosunuz uzun sürer çekişmeli oldugu için. Ayrı eve cıkmıyor ne dedıysem olmaz dıyor. Yuva yıkılır ama ben ayrılmam burdan dıyor
kusura bakmayında bu adam yuvamız yıkılır yinede ben burdan ( aile aprtmaınndan ) ayrılmam diyen bir adam bozuntusu. daha kendi ayrı bir aile olduğunu eşi çocuğu olduğunu farkına varamayacak kadar beyni küçük saplantılı. bu kız takla atsa yaranamaz , onun ailesinin kölesi olarak yaşamak zorunda çünkü adam adam değil..hemen boşanmayın
politik davranmaya çalışın
eşiniz yokken ailesine cevap verin eşiniz yanınızdayken susun
eşiniz yokken uğramayın o gelince gidin ya da gelmesine yakın gidin sesinizi çıkarmayın bir süre bu konuda
kimsenin evliliği 4x4 lük değil maalesef
bu yüzden eğer ailesine düşkünlüğü dışında bir kötülüğünü görmüyorsanız
güzel giyinin(abartılı olmasın) kokular sıkın(abartılı olmasın) o geldiğinde sıradan birgün gibi karşılayın
ilk gün başım ağrıyor hadi ailene geçelim deyin
2. gün görüşün eşinizle
buradan öğrendiğim taktikler bunlar
birde eşiyle arası iyi olan bir komşumuz vardı
söylediği şey erkeklerle politik olmalısın
adam sadece gördüğünü şahit olduğunu yorumluyor öncesi sonrası problem olsa kadınlarla ilgili değerlendirmeye almıyor
birde o her istediğinde gitmeyip onun sana gelmesi için bakımlı olmaya çalışmalısın
maalesef yatakta da politik olmalısın
seni düşünmesini sağlarsan bir nebze düzelir ama yinede düzelmez aileci adam derdi
fazlası senin yaratıcılığına kalmış
İnanın hepsini denedim.. Daha cok hoşuna gidiyor sürekli onlarla iç içe olmaktan keyif alıyor. Cünkü ablası ve bir kızkardesı var onlarda evli ve hergün iş çıkışı annesindeler.dolayısıyla bizimkide evde durmuyor. Evlenmeden önce makyajıma giyimime karışmazdı. Sımdı hersşeyime bi kulp buluyor. Hep onun istedıgı gibi yaşamaktan yoruldum. Arkadaslarımla akrabalarımla görüşmemi istemez. Ayda nir anneme giderim surat asar. Evlendiğimden beri bi arkadasımla oturup kahve içmedım dışarı cıkmadım. Evlisin evli gibi davran ne cafesi der.whatsap yazısmalarımı okur illa bişeye takar.erkek kuzenlerımle görüştürmez.daha birçok sey kaldıramıyorum artık.hemen boşanmayın
eşiniz yokken ailesine cevap verin eşiniz yanınızdayken susun
eşiniz yokken uğramayın o gelince gidin ya da gelmesine yakın gidin sesinizi çıkarmayın bir süre bu konuda
kimsenin evliliği 4x4 lük değil maalesef
bu yüzden eğer ailesine düşkünlüğü dışında bir kötülüğünü görmüyorsanız
güzel giyinin(abartılı olmasın) kokular sıkın(abartılı olmasın) o geldiğinde sıradan birgün gibi karşılayın
ilk gün başım ağrıyor hadi ailene geçelim deyin
2. gün görüşün eşinizle
buradan öğrendiğim taktikler bunlar
birde eşiyle arası iyi olan bir komşumuz vardı
söylediği şey erkeklerle politik olmalısın
adam sadece gördüğünü şahit olduğunu yorumluyor öncesi sonrası problem olsa kadınlarla ilgili değerlendirmeye almıyor
birde o her istediğinde gitmeyip onun sana gelmesi için bakımlı olmaya çalışmalısın
maalesef yatakta da politik olmalısın
seni düşünmesini sağlarsan bir nebze düzelir ama yinede düzelmez aileci adam derdi
fazlası senin yaratıcılığına kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?