• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmada gelinin şahidi olsam....

off nasıl insan bunlar ya, boşatmak nedir ne biçim bi kelime bu, Allah korkularıda mı yok. Kızdan tazminat nafaka falan alıcaklarmış pes yani. Bunun için boşatıyolar heralde. Yazık günah ya. Eşin bu konuya dahil bile olmamalı bence eğer kıza yardımcı olmucaksa, tepkm çok sert olurdu

Ne kadar da adiler ...
Eşini vaz geciremeyecegin kesinse , şahitlik yap bence de . Yazık günah ..
Ya maalesef her iki taraf da net olarak iddialari ortaya koyduktan sonra belli olur.Ben yorum ve fikirleri merak ettim ama bazi insanlar sınırları zorluyor.Belki benim şahitlik yapacağim konu hiç ortaya konulmayacak...Kiz ailenin yaptiklarini hiç anlatmamiş.Sadece kocam hayat kadinlariyla görüşüyo demis.Ben gidip orda ne diyim.Ha erkek tarafi da iddialari ortaya bi koysun.Yarin geniş geniş görüşülecek kocasiyla.Belki araya girip düzeltiriz bilmiyorum.Belki ben direkt konuşup adami yumuşatican...yani davalarin açilmiş olsa bile insanlar yine biraraya geliyor

Ya maalesef her iki taraf da net olarak iddialari ortaya koyduktan sonra belli olur.Ben yorum ve fikirleri merak ettim ama bazi insanlar sınırları zorluyor.Belki benim şahitlik yapacağim konu hiç ortaya konulmayacak...Kiz ailenin yaptiklarini hiç anlatmamiş.Sadece kocam hayat kadinlariyla görüşüyo demis.Ben gidip orda ne diyim.Ha erkek tarafi da iddialari ortaya bi koysun.Yarin geniş geniş görüşülecek kocasiyla.Belki araya girip düzeltiriz bilmiyorum.Belki ben direkt konuşup adami yumuşatican...yani davalarin açilmiş olsa bile insanlar yine biraraya geliyor
Öyle olsa daha iyi gibi arada çocuk da varmış çünki .
Bu erkeklerdeki anam da anam şeyini anlamadim , anlamıyorum , anlayamayacagim ya gerçekten .
Eğer dava kesinleşirse kızla birebir konuş bence . Söyle sana yaptıklarını hepsinin ben sahidinim de

Öyle olsa daha iyi gibi arada çocuk da varmış çünki .
Bu erkeklerdeki anam da anam şeyini anlamadim , anlamıyorum , anlayamayacagim ya gerçekten .
Eğer dava kesinleşirse kızla birebir konuş bence . Söyle sana yaptıklarını hepsinin ben sahidinim de
Onu ben de ankamiyorum.Anan gelmuş 60 yaşina.daha kaç yil beraber kalacaksin.Senin çocuğuna kaç yil bakacak
Hep diyorum " kv ler oğlunuzu rahat birakin; oğlunuz sizden çıktı ....afedersin size geri girmeyecek.karisinin koynunda ölecek"
Kafasizlar

Hanimlar, son durum şöyle: Eşim davayi uzatacak ( bu sürede pişman olup barişabilirler diye)

Koca karisi hakkinda ithamda bulunmayacak (normal iddialari dahi eşim yumuşatacak ki kiz kinlenmesin belki barişsin diye)

Saatlerce adamla konuştum.Etkili konuştuğumu düşünüyorum
Dua edin hanimlar

Bu arada, eşimle ikimizin de ortak düşüncesi: adamın kafası karıştı.kararını mutlaka yeniden sorgulayacak

Son durum bugün itibariyle : Kizin davasi ve kocasi için avukatinin yazdiği olumsuzluklari yok edecek cevap yazildi
Adamin davasinda kiz hakkinda olumsu bir şey yazilmadi.Hiçbir maddi talepte bulunulmadi.Hatta eşim diyor ki " 11 yil çk iyi geçti ama son 5-6 aydir sorun var.O da gelinin annesinin boş dairesine geçmek istemesidir" diye saçma bir sebep yazmiş.Hakimde " bunlar geçiniyor.Son birkaç ay için bu saçma sebeple boşatilmaz" kanaati uyandiracak sekilde kurgu yapmiş.Hakim anlar zaten diy...Adam bunu bilmiyor; eşim söylememiş.Zaten barişirlar diyor kocam....hayirlisi.

Back
X