Boşanmadan önce kendi aldığımız eşyalarımızı evden alıp evi terk etmemiz acacagimiz tazminat davasin

mutsuzkararsiz

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
27
8
16
47
Merhabalar. Eşimin ailesine ait olan evi kredi çekip zorla aldirmaya çalışması neticesinde ona biz kiraya çıkalım ailen evlerine gelip yasasinlar ki zaten bir nevi bizimle yaşıyorlardı bunaldim ve kiraya çıkmayı teklif ettim kabul etmedi ve bende buna istinaden kendi alip. Odedigim esyalari mi nakliyeye yukledim döndüm.baba evine. Şimdi dava acmiyorlar ben acmaliymisim evi terk ettiğim için. Amaçları eğer onlar açarsa belki tazminatı kazanirim diye korkuyorlar. Esyalarimi aldığım için [ki onların da gözü önünde yaptım bunu] davayı ben acarsam manevi tazminat alamaz misim buna güveniyor lar. Doğru mu bu hanimlar

Merhabalar. Eşimin ailesine ait olan evi kredi çekip zorla aldirmaya çalışması neticesinde ona biz kiraya çıkalım ailen evlerine gelip yasasinlar ki zaten bir nevi bizimle yaşıyorlardı bunaldim ve kiraya çıkmayı teklif ettim kabul etmedi ve bende buna istinaden kendi alip. Odedigim esyalari mi nakliyeye yukledim döndüm.baba evine. Şimdi dava acmiyorlar ben acmaliymisim evi terk ettiğim için. Amaçları eğer onlar açarsa belki tazminatı kazanirim diye korkuyorlar. Esyalarimi aldığım için [ki onların da gözü önünde yaptım bunu] davayı ben acarsam manevi tazminat alamaz misim buna güveniyor lar. Doğru mu bu hanimlar
evi terk ettiğinize dair tutanak tuttursalar zaten siz zararlı çıkarsınız .
Akıllarına gelmiyor zaar

Sırf o annesi olacak kadını sadece bu şekilde yaralayabilirim diye intikam duygusuyla yapmak istiyorum ama sanırım uzatmadan bitirmek en iyisi olacak. Tesekkur ederim kirdiysam kusura bakmayın malum pek normal dusunemiyorum su siralar

Sırf o annesi olacak kadını sadece bu şekilde yaralayabilirim diye intikam duygusuyla yapmak istiyorum ama sanırım uzatmadan bitirmek en iyisi olacak. Tesekkur ederim kirdiysam kusura bakmayın malum pek normal dusunemiyorum su siralar
yoo rica ederim
kırılacak bir durum yok ama ben sizin yerinizde olsam intikam almak için tazminat filan gibi basitçe şeyler düşünmezdim.
NE olacak sanki bak gelin tazminat istiyor dediklerinde şanınız mı artacak.
Bence sessizce ayrılın asalet sizde kalsın.
Oğullarını da başlarına çalsınlar

Tesekkur ederim haklisiniz zaten zor olan bir sureci daha fazla yara almadan atlatmak gerek
her ne kadar durumunuzdan bahsetseniz de karşı tarafı sizin kadar tanıyamayız anlayamayız .
Kendinize güvenin ,bir ömrü o tip insanlara geçirmeyecek kadar kendinizi sevin ve bir an önce kurtulun
Eşiniz hatasını anlayıp özür dilemek isterse de kalbinizin sesine kulak verin ama barışmadan önce sıkı şartlar koyun.
En asil bir şekilde size yakışanı yapın.
İnşallah atlatırsınız .Sizi çok iyi anlıyorum kardeşim.
Allah kolaylık versin.

Back
X