• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum

bitter34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
99
36
18
35
İnternetle haşir neşir değilim Android li telefonda kullanmam.kk üyesi değilim hesabımda yok daha önce hiç konuda açmadım.arkadaşımın telinden hesabından sizin desteğinizi görüşlerinizi almak istedim.7 yıllık evli 5 yaşındada kızım var .eşimle ceviz kabuğunu doldurmayacak ufak bir tartıs ma yaşadık 2 yıldır evi terketti annesiyle yaşıyor beni kızımı ulu orta ortada bıraktı.eşim baba tafından uzaktan akrabam olur görücü usulü evlenmişti k .gittiği günden beri beni devamlı kötülüyor beni artık sevmediğini soğuduğun istemediğini bosanmak istediğini bir daha bir araya gelmicegını bu evliliği kafasında bitirdiğini söylüyor.araya kimler girmedik i bütün çabalar hiç bir sonuç vermedi.zorla evlendiril dini benimle mutlu olmadıgını etrafımdakiler e söylüyor.2 yıldır ne yiyor ne içiyor ne yapıyolar diye dusunmedigin ne beni ne kızını tek kalemde sildi.hastaneye bi araba ziyaretine gittim istemeden karsışastık etrafındakilere bu kadının ne işi var burda kim getirdi onu seven bizi sevmesin diye bağırdı neye ugradıgımı sasirdim coj kotu oldum.yuzumu görmeye tahammul edemeyen bi adam .2 yıldır mesafe nın kralını koyan bir adam.en acısı da en kötüsü de boyle pislik bir adamı bütün pisliklerin e ragmen hala seviyor ve hala istiyorum geri donmesi içinde mucadele me devam ediyorum .haketmediği halde onu özlüyorum.bu yedi yılda o kadar baglanmısımkı bi turlu kopmadı m.onu baskası yla düşündüğüm zaman kafayı yıyoruz. En son duydugum sevıyorum onu eve gerı doner sem onunla zına yapmıs olurum cunku onu sevıyor ve istemiyorum demiş.bu laflar beni bi kursun gıbı yaralıyor ister istemeden bende sogudum bende onu hayatımdan silmek çıkarmak istoyorum ama sevgim buna engel oluyor hala onu kaymetmek istemiyorum bir yanım bırak diğer yanımda bırakma diyor.bu tranvayı atlatamadım 2 yıldır kafam karısık pisikolojim bozuk ne yapacagimi bılmıyorum siz olsanız ne yaparsınız ?.deli gibi sevdiğiniz birinden vazgecme k istıyo sunu vazgecemıyosunuz lütfen bana yol gosterir. .siz benim yerimden olsanız bu dakikadan sonra nasıl hareket edersiniz?

Son düzenleme:
Adam sizi istemediğini söylüyor, gururunuzu incitiyor, demediğini bırakmamış.. Hala umut etmeniz akıl karı değil. Bir daha geri dönmez. Bence psikolojik destek alın en mantıklısı. Unutmanıza yardımcı olacaktır.

Bu durumda ne yapabilirsin ki seni istemedigini soyluyo hmde basit bi nedende kavga edip ayrilmis evden seven bunu zaten yapmaz ama sevmesede bu kadrinida yapmaz sen onun dusmanimisin sanki bence sevgini kalbine gom onune bak sana bu adamdan hayir gelmez ne olursa olsun boyle yapilmaz

Tekrar birleşseniz bile 2 senede sana neler yapmış, neler söylemiş hakkında unutabilecek misin? Bence daha fazla uğraşma zorla güzellik olmaz.. Bencede psikolojik destek almalısın. Hem hakkında hayırlısı budur belki de daha kötüsünden korkuyordur Allah.. Mesela sevmiyorum diyo barışsanız ya evine kötü olursa ya da yanlış şeyler yaparsa. Hakkınızda hayırlısı olsun...

Back
X