- 27 Ekim 2011
- 707
- 230
- 323
mutsuz bir evlilik resmen benim yaşşadığım şöyle bir bakınca dövmesi yok sövmesi yok alkolü sigarası yok evine bağlı...evet bunlar evli bir erkekte olması gerekenler.bu özellilerini taktir de ediyorum.ancak diğer konumda belirttiğim gb temizlik düzen takıntısı var ben hiç bir şşekilde yetmiyorum ona ve bir yer dağınık olsun psikolojik olarak yıpratıyor beni ufacık bir şeyi yanlış yapayım çocuk bile bakamazmışım öyle diyor .dedğim gb çocuk gb azarlıyor beni sürekli hor görüyor cinsel sorunlarımız var uzun yıllardır ayda bir falan oluyor ve ön sevişmesiz.bir şeyleri paylaşmıyoruz evleneli 6 yıl oldu bir kere bile sinemaya gitmedik evet asgari ücretle geçiniyor olabiliriz ama ayda yılda bir gidilebilir değilmi evlilik yıl dönümlerimz doğum günlerimiz sönük geçer bir sürpriz heyecan kalmadı evliliğimizde zaten önceden de yoktu kendisi 38 yaşında zamnında gezmiş görmüş şimdi durgun döneminde desem beni düşünmüyormu dememe rağmen modaya yürüyüşe gidiyoruz öle kös kös insan bir çay içelim şöyle oturalım der yok çocuk yapamıyorum temizlik düzen takıntılarından dolayı..daha bu sabah elinde terlikleri terliklerinin altına bakıo bir şeyler varmı die nerdeyse mikroskopla inceliycek
hele bu temizlik düzen takıntıları konusunda çok mutsuzum.mutfak temiz olmasına ragmen ki herkez imrenir eline cif le bezi alır orayı burayı siler mutlu oluyor herlde bilmiyorum temizlik yapınca ama beni rahatsız ediyor artık çok batıyor bana davranışları resmen boğasım geliyor
mutsuzum istediğim gb bir hayatım olacağını bilsem ayrılırım ama ayrılırsam babamla yaşamak zorunda kalırım ve çok simnirli ve asabi bir insan zaten onunla yapamadığım için erkenden evlendim bok varmış gb ama sevmiştikte birbirimizi..dedğim gb boşanıp da tkrar babamın yanına gitmem. yeri geliyor kimsenin haberi olmadan evleri ayırmak istiyorum çünkü her tartışmamızda git o zamn babanın evine diyor ben böyleyim diyor..bu aralar şöyle bir karar verdim maalesef tabiki allah gecinden versin babama bir şey olduktan sonra boşanmaya karar verdim o zamna kadar beklemek zorundayım çünkü babam yaşanılacak gb değil 3 yıl 5 yıl beklicem heralde ama iyi fikir mi bimiyorum işte.