• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak için karar verdikten sonra hamile olduğunu öğrenmek... Kızlar acil yardım lütfen

Allah bizimledir

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
164
77
13
Kızlar aylardır hamile olmayı dört gözle bekliyordum. Her adet oldugumda hüngür hüngür ağlıyordum. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başlamıştım. Doktorun dediği zamanlarda birliktelik oldu veee başladım adet günümü sabırsızlıkla beklemeye... Her şey çarşamba günü tepe taklak oldu. Kayinvalidemin bana dedikleri ettikleri yüzünden ve eşimin pasifligi yüzünden dayanamadım artık ve boşanmak için çıktım evden. Memlekete geldim. Ama bugün bir şey beni dürtü sanki. Evde gebelik testi yaptim. O da ne pozitif. Şimdi ben napicam kizlar? Söylesem bir turlü soylemeyip boşandıktan sonra söylesem baska türlü. Çocuğum için de olsa o hayata geri dönmek istemiyorum. Napicam ben? Allah rızası için akıl verin...

Eşimle son kez oturup konuşurdum.boşandıktan sonra standartların nasıl olur.herseyi ölçüp biçmen grrek.ne ailene nefr bi baskasına asla mıbtac olmayacagın imkanları secmeye calış.

Hayırlı olsun, zor bir durum gerçekten. Bir tanıdığımız da tam boşanmayı düşündüğü dönemde hamile olduğunu öğrendi. Bebeğini doğurdu, evliliğini devam ettirmeye çalıştı ama yine de 1yıl sonra boşandılar. Çalışan ayakları yere basan bir kadındı, neredeyse tek başına büyütüyor çocuğunu. Yani şartlarınızla ve kendinize ne kadar güvendiğinizle alakalı birşey. Çünkü evliliğiniz sallantıda.

Çocuk var diye dönmeli miyim diye sormadınız inşallah. Bende inşallah öyle okumadım.
Aldırmayacaksanız boşanacak ve kendiniz bakacaksınız.
Yüz yüze söyleyin ama bebekler üçüzde olsa evlilik sorunluysa, sorunludur.
Çocuk için dönmek değil ben zaten o ailenin içine bu kadar yüz göz olduktan sonra dönmek istemiyorum. Sadece anlaşmalı boşanmadan önce mı söylesem sonra mı söylesem diyorum

Fevri karar vermemelisin. Artık bebeğe karşı da sorumlulukların da var. Esinle ciddi bir konuşma yap Eğer tek problem buysa bebeğin için tekrar dene bence. Aldirmayi düşünümuyorsan tabi

Hamile olduğunu söyle aynı şartlarda yaşamayacağını da söyle, eşin şartlarına uymuyorsa boşanıp çocuğa kendin bakarsın. Hiçbir hakim anneye bağımlı çocuğu, babaya vermez.

Fevri karar vermemelisin. Artık bebeğe karşı da sorumlulukların da var. Esinle ciddi bir konuşma yap Eğer tek problem buysa bebeğin için tekrar dene bence. Aldirmayi düşünümuyorsan tabi
Aldırmaya hakkım yok diye düşünüyorum. Bu canı ben vermedim ki

Hamile olduğunu söyle aynı şartlarda yaşamayacağını da söyle, eşin şartlarına uymuyorsa boşanıp çocuğa kendin bakarsın. Hiçbir hakim anneye bağımlı çocuğu, babaya vermez.
Açıkçası ilerisi için de çok korkuyorum. Şu anda o kadar karisigim ki. Ne yapacagimi sasirdim. Çocuğumu ileride benden kopartır diye korkuyorum

yuva yapmak zor yıkmak kolaydır, hemen hurrraaaaaa boşancılardan değilim
eşin nasıl bir karakterde onuda bilemiyorum, boşanmadan bilmesi iyi
ama çok iyi ölç tart ve sadece kendi değil çocugununda geleceğini düşün
haa kocan öküzün önde gideni ise cocuk olsada adam olmayacaksa hiç söyleme gitsin
babasız büyüyen biri olarak söylüyorum hayat zor

yuva yapmak zor yıkmak kolaydır, hemen hurrraaaaaa boşancılardan değilim
eşin nasıl bir karakterde onuda bilemiyorum, boşanmadan bilmesi iyi
ama çok iyi ölç tart ve sadece kendi değil çocugununda geleceğini düşün
haa kocan öküzün önde gideni ise cocuk olsada adam olmayacaksa hiç söyleme gitsin
babası üyüyen biri olarak söylüyorum hayat zor
Eşim benimleyken iyidir ama annesinin gazına fena halde gelir ve hatalarini görmesine rağmen beni ezdirir yanımda durmaz

Back
X