iste burdada kimse beni tınlamiyor11 yıllık evliyim esim polis memuru idi fakat zor kosullarda calistigi icin kurum degisikligi ile bartin memlekete geldik bir sene oldu ama aileler yuzunden surekli tartışıyor hakarete maruz kalıyorum beni anlamıyor iki tane oglum var tartismalarimizdan daha fazla etkilenmemeleri icin sevgi ve saygıda bitti dogrusu yoruldum artik ezilmekten ne yapmaliyim oran istiyor bosanmayi dava ac boşanalim diyor problem devil diyor ne olur yardım edin
ne yapmaliyim boşanmak icin?
11 yıllık evliyim esim polis memuru idi fakat zor kosullarda calistigi icin kurum degisikligi ile bartin memlekete geldik bir sene oldu ama aileler yuzunden surekli tartışıyor hakarete maruz kalıyorum beni anlamıyor iki tane oglum var tartismalarimizdan daha fazla etkilenmemeleri icin sevgi ve saygıda bitti dogrusu yoruldum artik ezilmekten ne yapmaliyim oran istiyor bosanmayi dava ac boşanalim diyor problem devil diyor ne olur yardım edin
NE YAPMALİYİM BOŞANMAK İCİN?
Tek sorun ailelerse bence biraz daha diren.2 cocuk var sonucta.ama illa bosancam diyosan o ayri is.calisiyor musun nafaka talep edecek misin. Bunlar onemli.
2 Tane çocuğunuz varmış sadece sen olmuş olsaydın isteme derdim nafaka ama şuan alman gerek çocukların için o çocuklar eşinizinde çocukları bakmak zorunda.Siz çalışıyormusunuz peki? Eğer boşanırsanız velayet konusunda size sorun çıkarır mı çocuklarınız kaç yaşında.Nafaka mi allah korusun bir kurusunu onu hatırlatacak hicbir şeyini istemiyorum oyuzden boşamiyodu beni nafaka isterim diye ama istemiyorum ne oarasini nede malını
Nafaka mi allah korusun bir kurusunu onu hatırlatacak hicbir şeyini istemiyorum oyuzden boşamiyodu beni nafaka isterim diye ama istemiyorum ne oarasini nede malını
seyu bildiğim kadarıyla çalışmıyorsun,bir ara ailenle de sorunun vardı bu durumda nafaka almadan nasıl boşanacaksın.ailenin durumu iyi mi peki
Ailemin maddi durumu hic iyi degil çalışmıyorum dogru cok titizim bunu bilen çevremdeki ler temizliğe gelmemi istiyorlar ama esim göndermiyor boşanınca tasi sıksam suyunu çıkarırm her yerde İş var çalışana tabiiki
Nafaka mi allah korusun bir kurusunu onu hatırlatacak hicbir şeyini istemiyorum oyuzden boşamiyodu beni nafaka isterim diye ama istemiyorum ne oarasini nede malını
11 yıllık evliyim esim polis memuru idi fakat zor kosullarda calistigi icin kurum degisikligi ile bartin memlekete geldik bir sene oldu ama aileler yuzunden surekli tartışıyor hakarete maruz kalıyorum beni anlamıyor iki tane oglum var tartismalarimizdan daha fazla etkilenmemeleri icin sevgi ve saygıda bitti dogrusu yoruldum artik ezilmekten ne yapmaliyim oran istiyor bosanmayi dava ac boşanalim diyor problem devil diyor ne olur yardım edin
NE YAPMALİYİM BOŞANMAK İCİN?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?