Boşanmak için ne yapmaliyim ne olur destek olun! !!!

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
11 yıllık evliyim esim polis memuru idi fakat zor kosullarda calistigi icin kurum degisikligi ile bartin memlekete geldik bir sene oldu ama aileler yuzunden surekli tartışıyor hakarete maruz kalıyorum beni anlamıyor iki tane oglum var tartismalarimizdan daha fazla etkilenmemeleri icin sevgi ve saygıda bitti dogrusu yoruldum artik ezilmekten ne yapmaliyim oran istiyor bosanmayi dava ac boşanalim diyor problem devil diyor ne olur yardım edin
NE YAPMALİYİM BOŞANMAK İCİN?

iste burdada kimse beni tınlamiyor

eşiniz de boşanma taraftarıysa ve kesin kararlıysanız anlaşmalı boşanabilirsiniz,şartlarınızı yazarsınız ve 5 dakikada biter.ama yuvanızı bozmadan iyi düşünün,biraz ayrı kalın belki sinirler yatışır.

Tek sorun ailelerse bence biraz daha diren.2 cocuk var sonucta.ama illa bosancam diyosan o ayri is.calisiyor musun nafaka talep edecek misin. Bunlar onemli.

daha net anlatırsanız yardımcı oluruz."ne yapmalıyım boşanmak için"bu soruyu biraz daha acarsanız sevinirim.

eger eminsen,mahkemeye gidip dilekce vermen lazim sanirim.. bende bilmiyorum tam.. ama mahkemeye gitsen seni yonlendirirler canim.

Tek sorun ailelerse bence biraz daha diren.2 cocuk var sonucta.ama illa bosancam diyosan o ayri is.calisiyor musun nafaka talep edecek misin. Bunlar onemli.

Nafaka mi allah korusun bir kurusunu onu hatırlatacak hicbir şeyini istemiyorum oyuzden boşamiyodu beni nafaka isterim diye ama istemiyorum ne oarasini nede malını

Nafaka mi allah korusun bir kurusunu onu hatırlatacak hicbir şeyini istemiyorum oyuzden boşamiyodu beni nafaka isterim diye ama istemiyorum ne oarasini nede malını
2 Tane çocuğunuz varmış sadece sen olmuş olsaydın isteme derdim nafaka ama şuan alman gerek çocukların için o çocuklar eşinizinde çocukları bakmak zorunda.Siz çalışıyormusunuz peki? Eğer boşanırsanız velayet konusunda size sorun çıkarır mı çocuklarınız kaç yaşında.

siz çalışıyor musunuz? neden nafaka almayacaksınız. ohh adam boşansın 2 çocuğu sana bıraksın maaşı elinde gel keyfim gel. sizin aklınızdan zorunuz mu var. şuan ülkemizin malum adalaet sisteminden dolayı çok nafakada almazsınız ama 1 kuruş bile olsa alın harcamazsanız bankada dursun çocularınız büyüyünce daha netür ihtiyaçlar çıkacak şimdiden onlara yatırım yaparsınız. çok mu mutsuzsunuz özellikle çocuklarınız bu durumdan kötü mü etkileniyor o zaman boşanım arkadaşım.

seyu bildiğim kadarıyla çalışmıyorsun,bir ara ailenle de sorunun vardı bu durumda nafaka almadan nasıl boşanacaksın.ailenin durumu iyi mi peki

nafakayı çocukların için alacaksın niye almayasın ki,

seyu bildiğim kadarıyla çalışmıyorsun,bir ara ailenle de sorunun vardı bu durumda nafaka almadan nasıl boşanacaksın.ailenin durumu iyi mi peki

Ailemin maddi durumu hic iyi degil çalışmıyorum dogru cok titizim bunu bilen çevremdeki ler temizliğe gelmemi istiyorlar ama esim göndermiyor boşanınca tasi sıksam suyunu çıkarırm her yerde İş var çalışana tabiiki

çocuklarınızın yaşını bilmiyorum ama eğer 6 yaşından büyüklerse ve siz çalışmıyorsanız velayeti babaya verebilme ihtimali çok yüksek. kararlıysanız bulunduğunuz yerdeki aile mahkemesine dilekçe yazıp dava açıyorsunuz. avukat zorunlu değil. zaten mal mülk ya da velayet durumunda avukat daha çok işe yarar. çocuklar sizinle olacaksa mecburen nafaka verecek zaten o çocukların hakkı siz kendinize tazminat istemeye bilirsiniz. ayrıca bir yerde onun hatırlatacak bir şey istemem diye bir ifade vardı yanlış değilsem. çocuklarınız ortak bunu unutmayın. lütfen anlamsız gurur yapmayın sizi ezmiş hakaret etmiş ve siz onun için fedakarlık etmişsiniz bunun bir bedeli olmalı. kusura bakmayın ama yemeyenin malını yerler denir ya yarın öbür gün öfkeniz dinince niye istemedim dersiniz pişman olursunuz. nafakanızı tazminatınızı alın hakkınızı bırakmayın.hakkınızda hayırlısı olsun

Avukat tutacak paranız varsa ilk iş bi avukat tutun. O zaten işleri sizin yerinize hallediyor size ne yapmanız gerektiğini söylüyor.
Eğer o yoksa da Türk Hukuk Sitesi adlı foruma girin orda forumda KAHDEM alt forumu var oraya girip sorularınızı yazın. Gerçek avukatlar cevaplıyor 1 günde hemen.
Ordan daha sağlıklı cvplar alırsınız.
Ama yazarken açık şekilde iyice yazın.
Geçmiş olsun tez zamanda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen dava aç demesi hiçbir talepte bulunma diyedir. mahkeme dava açan tarafa nafakayı az tazminatı hiç vermiyor diye biliyorum. Mağdur olan kişi dava açılan oluyor sanırım. Anlaşmalı olarak boşan avukata git ve istediğin nafaka miktarıyla birlikte bir anlaşma hazırlat ve imzalat mahkemede 5dk sürüyor. Maalsef bi akrabamda aynı durumdaydı oradan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…