- 14 Ağustos 2018
- 563
- 273
- 18
- 30
herkese merhaba öncelikle hayırlı geceler. 1 hafta önceye yakin konu açtım. boşanıyorum diye allah razi olsun cok guzel yorumlar aldim hepsine uyacagm insallah... şöyle ozet geceyim : dün kaynim aradi, babam net bir dille asla olmayacagini beni gondermeyip en kisa zamanda esyalari mi istedi. kaynimda hic birseyden haberi yok ona söylememişler . biliyorum kesin soylememislerdir. gel gelelim gorumce diye sevdiğim abla yerine koydugum insanlara... 10 güne yakın buradaym biri de arayip hayirdir derdin ne demedi? hatta ustune üstük ortanci gorumcem kendime en yakin hissettigim kisi beni whatsaaptan engellemis....!!!! ben şok ben iptal. saatlerce kendime gelemedim tek sebebi var tabii ben size ne yaptm sucum neydi? aileme siginmak miydi es kisisinin tehtitlerinden... neyse olan oldu aslinda iyi de oldu ya.. isim kolaylasiyor. ben o tarafi kesinlikle sildim.. bitti benim icin. buna eminim. aklimda mantigim da ayni seyi söylüyor .simdi sizlerden almam gerek yardimlar sunlar. boşanma davasi acacagm en yakin zamanda fakat hic bir bilgim yok.. beni aydinlatir misiniz? birde ben aciktan lise birden kayıtliyım. tabi eş dediğim insan beni bir sinava bile yollamadigi icin hic kredim yok ve tahminimce donuk. ilk isim onu actirmak meslek sahibi olmak istiyorum. aklimda 2 tane var biri okul öncesi ogretmenlik digeri güvenlik:) ama hiç bilmiyorum nasıl olurum :) cabalayacgm inşallah . bana meslek tercihi yapar mısınız cok sevinirim. allah razi olsun sizlerden <3
simdi bosanma asamasinda nasıl yol izlemeliyim. zaten engellemeleri tamamen hirs yaptirdi bende. ne kadar aptal misim. herkes bu gunumu bekliyormus sanki. ne kadar uzucu... herkese hayırlı geceler diliyorum..
simdi bosanma asamasinda nasıl yol izlemeliyim. zaten engellemeleri tamamen hirs yaptirdi bende. ne kadar aptal misim. herkes bu gunumu bekliyormus sanki. ne kadar uzucu... herkese hayırlı geceler diliyorum..