Şimdi bi önceki konumdan bilen bilir eşimin ilk yıllarda söylediği ufak tefek yalanlar büyüdü büyüdü cığ oldu oturdu böğrüme.
Güvenim sarsıldı çok dikkat etsede artık güvenemiyorum birşey sorduğumda acaba yine mi yalan düşünveleri çıkmıyor aklımdan ...
Hadi bu bir yanabizim evimiz 2÷1 biz merkezde eşimin anne babası köyünde oturuyor bulunduğum şehrin yaklaşık 2 saat filan.
Neyse k.v her fırsatta bize yerleşmek istiyor tabi kabul etmiyorum
Bu sefer zırtı pıtrtı bahane edip gelirler 15 .20 gün kalır giderler.
Ama ne 15 ne 20 kawga fitne fesat sokarda öyle gider .
Hadi yazlar ite kaka geçiyor kış aylarında bizim ev doğalgazlı diye gelip tüm kışı geçirirler 3 yıldır.
Ayrıca zati 3 yıldır ewliyim.
Kawga gürültü yine.
Artı biz kredi ödüyoruz zerre katkıları yok.
Gecen sene çok büyük kawga ettik aileler girdi işin içine yani olay bayağı büyüdü.
Ölüceğimi bilsem bu kış izin vermem diyordum.
Sınuç 20 gündür yerleştiler bi 5 aylığına .
Kalkıp kendi işlerinide görmezler tabiri caizse bardağı şurdan alıp şuraya koymazlar.
Çünkü ben gelinim ay pardon köle hizmetçiyim onlara göre.
Ayrıca yaşlar 66 54 okadar büyükde değil yani.
Kaç gündür tadım tuzum yok ağlıyorum bi akıl bi fikir lütfennn.
Eşime olan kırgınlığımda inanın sadece ilk başda bahsettiğim yalanları.
Inun dışında say deseniz sayabilecegim tek kötü huyu yok allah war yukarda günahını alamam ....
Nasıl çıkıçam bu işin içinden.
Ayrıca da bwn temzliğe ewimin derli toplu olmasına çok önem veririm kv ve özellikle kp de tam tersi ....
Aaaaaaaaaaa kafayı yiyeceğim bi akıl...
Güvenim sarsıldı çok dikkat etsede artık güvenemiyorum birşey sorduğumda acaba yine mi yalan düşünveleri çıkmıyor aklımdan ...
Hadi bu bir yanabizim evimiz 2÷1 biz merkezde eşimin anne babası köyünde oturuyor bulunduğum şehrin yaklaşık 2 saat filan.
Neyse k.v her fırsatta bize yerleşmek istiyor tabi kabul etmiyorum
Bu sefer zırtı pıtrtı bahane edip gelirler 15 .20 gün kalır giderler.
Ama ne 15 ne 20 kawga fitne fesat sokarda öyle gider .
Hadi yazlar ite kaka geçiyor kış aylarında bizim ev doğalgazlı diye gelip tüm kışı geçirirler 3 yıldır.
Ayrıca zati 3 yıldır ewliyim.
Kawga gürültü yine.
Artı biz kredi ödüyoruz zerre katkıları yok.
Gecen sene çok büyük kawga ettik aileler girdi işin içine yani olay bayağı büyüdü.
Ölüceğimi bilsem bu kış izin vermem diyordum.
Sınuç 20 gündür yerleştiler bi 5 aylığına .
Kalkıp kendi işlerinide görmezler tabiri caizse bardağı şurdan alıp şuraya koymazlar.
Çünkü ben gelinim ay pardon köle hizmetçiyim onlara göre.
Ayrıca yaşlar 66 54 okadar büyükde değil yani.
Kaç gündür tadım tuzum yok ağlıyorum bi akıl bi fikir lütfennn.
Eşime olan kırgınlığımda inanın sadece ilk başda bahsettiğim yalanları.
Inun dışında say deseniz sayabilecegim tek kötü huyu yok allah war yukarda günahını alamam ....
Nasıl çıkıçam bu işin içinden.
Ayrıca da bwn temzliğe ewimin derli toplu olmasına çok önem veririm kv ve özellikle kp de tam tersi ....
Aaaaaaaaaaa kafayı yiyeceğim bi akıl...