Boşanmak istiyorum ama ufak bebeğim var

la vinia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
67
-13
1
27
Yaklaşık iki senedir evliyim ufak bebeğim var fakat eşim denen adamla yanlış bir evlilik yaptığımı farkettim artık anlaşamıyorum onunla evde sürekli gergin suratsız kendi kendine triplere giriyor olaylar ben lohusayken sosyal medya sitelerinde çıplak kadınları izlemesiyle başladı zaten acayip soğudum nefret ettim saygım azaldı ben orda canımla cebelleşirken gözü dışarıdaymış bundan sonra da düzelmedi maalesef dışarıdan beyefendi birisi gibi gözükür kimse inanmaz bende kandım maalesef evlendim değişti ne bir aşkım balım ne bir çiçek böcek hiçbir şey eskisi gibi değil bunu kendisine söyledim ben tripleniyor ve büyütüyormuşum ah ah evlendiğim güne lanet olsun çok pişmanım çoook

Şartlar var mı iş güç vs

Çocuğuma bakıcı bulursam çalışırım memurum
Bakıcı ücretleri çok yüksek maalesef 30 35 aşağısı yok bence bebeğin büyümeli niye kendini yorasın o ara eşini borca sok ev araba vs aldır

Bakıcı ücretleri çok yüksek maalesef 30 35 aşağısı yok bence bebeğin büyümeli niye kendini yorasın o ara eşini borca sok ev araba vs aldır
Borcu var yeterince arabası var ya bilmiyorum daha ne kadar dayanabilirim bu yazdıklarım yeterli sebep değil mi boşanmak için

Borcu var yeterince arabası var ya bilmiyorum daha ne kadar dayanabilirim bu yazdıklarım yeterli sebep değil mi boşanmak için
Yeterli sebep hem de çok ve zaten bence illa sebebe gerek yok boşanmak istiyorsan boşanmalısın ama altınlar duruyor mu kira ne olacak tazminat alacak mısın nafaka bebek küçük hayat kaliten ne kadar düşecek bunlar sorun

Yeterli sebep hem de çok ve zaten bence illa sebebe gerek yok boşanmak istiyorsan boşanmalısın ama altınlar duruyor mu kira ne olacak tazminat alacak mısın nafaka bebek küçük hayat kaliten ne kadar düşecek bunlar sorun
Bilmiyorum bebeğine bakmak istemiyorum o baksın cidden yoruldum

Aşkım o senin bebeğin kıyamam çok zor bir psikoloji içindesin lohusalık depresyonu olabilir o eşinin beynine.. kendin için destek al

Aşkım o senin bebeğin kıyamam çok zor bir psikoloji içindesin lohusalık depresyonu olabilir o eşinin beynine.. kendin için destek al
Benim bu saatte uyumam lazımken bunları düşünüyorum maalesef 😞😞😞erkekler kapatılsın ya

O sizin de bebeğiniz. Eşinizin yaptıklarının suçlusu ya da sorumlusu yavrunuz değil.
Ama siz annesi olarak onu dünyaya getirmeyi tercih ettiniz ve onun üzerinde sorumluluk sahibisiniz.
Lütfen destek alın. Durumunuzu kınamıyorum. Sadece psikolojik olarak sizi rahatlatabileceğini düşünüyorum. Bazen anlatmak bile iyi hissettirir.

Ayyy bende eşime aşırı sinir oldugumda bebeği ona bırakıp başka odaya gidiyorum ama agladiginda dayanamiyorum gururumda el vermyo gidip almaya içerde hüngür hüngür ağlıyorum sonra kendisi mecbur getiriyo kucağıma aldığımda bütün dertlerimi unutuyorum beni görünce ağlamayı bırakması bile okadar iyi hissettiriyor ki şuan yeni doğum yapmışsın ve hem bebek zorluyo hemde evde sana yardımı olacagina zararı dokunan bı adamı görmek sinirlerini ziplattirmis bebekle bir bağda kuramamissin belli benimde öyle oldu ilk iki ay hicbisey hissedemedim gülmeye başladığında anne olduğumu anladım bence zamana bırak biraz bence boşanmak içinde büyük bir sebep yok ortada mesajlaşma yada aldatma yakalsaydin bosanmak için büyük bir sebep olucakti ama telefonda birşeylere bakmak bosanmk için çok büyük birşey değildir bence haa ama diyosanki zaten eşimden soğudum buda tuzu biberi oldu ayrılmak daha iyi gelir kendimden örnek vereyim eşimle bazen çıkılmaz yollara bile giriyorum çok tartışıyoruz sakinlestigimde kötü yanlarini ve iyi yanlarını düşünüyorum iyi yanları hep daha ağır basıyor sende öyle yapabilirsin hangi taraf ağır basiyosa kararini ona göre verirsin.

Düzelir belki evlilik küçücük çocuk var terapi alsanız nasıl olur? Oturup konuşun eşinizle ciddi olduğunuzu söyleyin

Back
X