boşanmak istiyorum

aylin2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
4
0
36
İstanbul
merhaba size bir sorum olacak ben 21 yıllık evli bir bayanım bu evlilikten 20 yasında kızım 16 yasında oğlum bulunmaktadır .evlendiğimizden bu yana eşimle hic anlasamadık sürekli hakaret ve onur kırıcı laflar ettiğinden aramızda sevgi saygı kalmamıstır.simdi ise 4 yıldır ayrı yasamaktadır ama her fırsatta telde bile olsa bana laf saymaktadır.ben bundan kısa yoldan nasıl kurtulabilirim bosanmanın uzamasını iştemiyorum o yüzen ne davası acmalıyıki tek celsede bosanabileyim??????

merhaba size bir sorum olacak ben 21 yıllık evli bir bayanım bu evlilikten 20 yasında kızım 16 yasında oğlum bulunmaktadır .evlendiğimizden bu yana eşimle hic anlasamadık sürekli hakaret ve onur kırıcı laflar ettiğinden aramızda sevgi saygı kalmamıstır.simdi ise 4 yıldır ayrı yasamaktadır ama her fırsatta telde bile olsa bana laf saymaktadır.ben bundan kısa yoldan nasıl kurtulabilirim bosanmanın uzamasını iştemiyorum o yüzen ne davası acmalıyıki tek celsede bosanabileyim??????

ben konunun uzmanı değilim ablacım ama 6 ay ayrı yaşadığını 2 şahitle ispatlarsan tek celsede biter ki sizin 4 yıl olmuş ayrı yaşantınız.

boşanmanız için iki kısa yol var,biri eşinizle fikir birliğinde iseniz anlaşmalı boşanma tek celsede biter,hatta duruşması kararın yazılması tebliği nüfusa düşmesi en fazla bir ay sürer.ikincisi eşinizle fikir birliğinde değilseniz ayrı yaşadığınız dört yılı şahitlerle kanıtlayarak bu yol üzerinden boşanma davası açmak,avukat değilim ama bu da fazla uzun sürmez bence.merak ettiğim eşiniz boşanmak istemiyor mu yoksa bu dört yılı ihmal umut vs sebeplerle mi geçirdiniz?

Birincisi ya anlaşmalı boşanma tek celsede bitmesi için...İkincisi Anlaşmalı boşanma olmazsa da 3 yıldan fazla ayrı yaşandığı için ve bunu ispatlayabilirseniz terkden dolayı boşanma davası açıcaksınız ve sonucunu bekliyceksiniz ama tek celsede bitmez ...

Back
X