bosanmak uzereyim Yahoo ama umutsuzum

Alimee81

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.497
1.001
103
Daha oncede anlatmistim. Sagolun destek olmustunuz
cok sukur daha iyiyim ama karsmsarlik sanirim hayatina seni mutlu edecek bir insan girene kadar surecek bir durum
bu acelen ne daha bosanmamissin diyebilirsiniz anlatamadim cunku.
yani zaten bosanmadan Allah korusun Allah in izniyle iliski girmem buyuk konusmayayimda benim korkum ilerdede hic iyi birini bulamamak. Sutten agzi yanan biriyim cunku. Aldatildim ve daha yavas yavas toparlaniyorum. Bir bucuk sene olmasada 15ay oldu ogrenip onu evden kovup ayrilali.
Birde yurtdisinda yapayalniz yasamanin arti monoton hayatin verdigi SIkinti bunalimdan cikamamak vs
birde o beni aldattigi rus ile mutlu sanirim onu daha kabullenemixorum. Hep ya evlenirse onunla diye korkuyorum istiyorumki omur boyu mutsuz olsun.
Cevrenizde bosanmis anneler nasil nelerle karsilastilar? ?

Yahoo'yu sevinç nidası sanmıştım :KK45:

Öte yandan yazımınız çok karışık olmuş :KK64:

çocuğunuz yok sanırım
çocuk yoksa atlatması daha az zordur

yahoo.. sevindiğinizi düşündüm..
zaman her şeyin ilacı diye boşa dememişler.. Allah yardımcınız olsun

Bende boşanmış bir kadın olarak gözlemlerimi senin ile paylaşmak istiyorum.Sen böylesin diye değil genel olarak böyledir demek için;

"Hayatına bir başkası girene kadar karamsar olmak " durumunu elbette anlıyorum ama sağlıklı bulmuyorum.Bunun altında hayatında bir erkek olmadan mutlu olamamak gizli.Bu tehlikeli bir durum çünkü o zaman seçme şansın olmaz ilk gelene tav olursun ve yanlış kişi de olsa bağımlı kalırsın.

İyi birini bulmanın bana göre tek bir formülü var iyi biri olmak.

Sen yurtdışında yalnızsın ben kendi memleketimde ama doğduğum yerden uzaklarda küçük bir yerde yalnızım.

O zaten mutsuz olacak sen merak etme.Aldatanın mutlu olduğu nerde görülmüş?Ama sen artık onu düşünme ne gerek var ?Düşündükçe kopman zorlaşır bırak o kendi bataklığında boğulsun.

Burda yazlıanları okudukça bende karamsarlaşıyorum çünkü genel olarak boşanmış kadınlarda şu davranış şekillerini gözlüyorum;

1.Cinsel ihtiyaçlarını kontrol edemedikleri için yanlış ilişkilere giriyorlar
2.Kendilerini tamamen erkeklerden koparıp içine kapalı agresif bir hal alıyorlar
3.Uzun süre yalnızlığa dayanamayıp ilk çıkanla tekrar evlenip pişman oluyorlar

Elbette bunlar genelleme aslında bende merak ediyorum boşandıktan sonra mutlu evlilik yapanların bunu nasıl başardıklarını...

Daha yeni bosanmissin , yeni bir iliski yanlis secimler olur ..
Kendini uzersin yine ..

Karsi taraf evlensende evlenmesede bunlari dusunme , sonucta seni mutlu edemedi ve sen bosandin bundan sonra ne hali varsa gorsun de ve gec ..

Kendine zaman ver , biraz yasadiklarini unutabil daha sonra hayatina elbet birileri girer ..
Ama senin herkesten daha cok dikkat etmen gerekiyor .
Cunku olumsuz bir tecruben var onunda ..

Arkadaslar sozluk acik kapatamiyorum bi turlu Yahoo yu kendi yazmis :)))))

Daha yeni bosanmissin , yeni bir iliski yanlis secimler olur ..
Kendini uzersin yine ..

Karsi taraf evlensende evlenmesede bunlari dusunme , sonucta seni mutlu edemedi ve sen bosandin bundan sonra ne hali varsa gorsun de ve gec ..

Kendine zaman ver , biraz yasadiklarini unutabil daha sonra hayatina elbet birileri girer ..
Ama senin herkesten daha cok dikkat etmen gerekiyor .
Cunku olumsuz bir tecruben var onunda ..
Arkadasim ben dediklerine katiliyorum aslinda ayni seyleride dusunuyoruz .
Ben hayatimdaki karamsarliktan kurtulamadigim icin onun mutsuz olmasina taktim pskolijik bi takinti iste yoksa bende diyorum o beni mutlu edemeyecekti hicbi zaman. Ah alanda öder gerek burda gerek ahirette. Ama iste burdan kurtulmam lazim ondan sonra afedersiniz hic takmam bogulsun pisliginde. Yalnizlik zor yani konu komsu kisim akraba olmayinca. Turkiye ye donmek istiy ama oda zor:/
Iliski istemiy suan inanin. Bir toparlanmadan yanlis karar veritim ki kizim icinde cok zor olur bu Karar. Daha dikkatli olmam lazim. Allah im yardim etsin insallah. Sadece suan ki bunalimla yanlis yapip geleceklede alakali cok negatif seyler dusunuy hatam bu yoksa ne Iliski ne evlilik istiy suan. Hayirlisi. Sagolun

Bende boşanmış bir kadın olarak gözlemlerimi senin ile paylaşmak istiyorum.Sen böylesin diye değil genel olarak böyledir demek için;

"Hayatına bir başkası girene kadar karamsar olmak " durumunu elbette anlıyorum ama sağlıklı bulmuyorum.Bunun altında hayatında bir erkek olmadan mutlu olamamak gizli.Bu tehlikeli bir durum çünkü o zaman seçme şansın olmaz ilk gelene tav olursun ve yanlış kişi de olsa bağımlı kalırsın.

Sen yurtdışında yalnızsın ben kendi memleketimde ama doğduğum yerden uzaklarda küçük bir yerde yalnızım.

O zaten mutsuz olacak sen merak etme.Aldatanın mutlu olduğu nerde görülmüş?Ama sen artık onu düşünme ne gerek var ?Düşündükçe kopman zorlaşır bırak o kendi bataklığında boğulsun.

Burda yazlıanları okudukça bende karamsarlaşıyorum çünkü genel olarak boşanmış kadınlarda şu davranış şekillerini gözlüyorum;

2.Kendilerini tamamen erkeklerden koparıp içine kapalı agresif bir hal alıyorlar

Elbette bunlar genelleme aslında bende merak ediyorum boşandıktan sonra mutlu evlilik yapanların bunu nasıl başardıklarını...

Canim sagolasin. Sanada gecmis olsun.

Evet haklisin mutlulugu tekrar evlilige baglamak tehlikeli en basta bu yuzden ozamana kadar mutlu olamamaktan dolayi bile.
Benim bu dusuncemin altinda burda dogup buyumeme ragmen kendimi bildim bileli burayi sevmeyerek yasamak yatiyor en basta. Cunku Burda ne akraba ne bkomsu. Cok samimi bir arkadasim var ama o yetmiyor insana. Ailem burda degil kaldiki annem sinir vhastasi istemedende olsa huzur yerine huzursuzluk veriyor insana.
Ama sonucta burdayim ve temelli donmem turkiyeye suan Rabbim bi mucize nasip ermessen mzmkun degil ondan burayi sevmekyada burayi kabullenmem gerekli sanirim.
Cinsellikten zaten sogudum ama hata konusmayayim daha aradan bi sene iki ay gecti. Rabbim cumlemizi hata xapmaktan gunah islemekten korusun.

Senin saydigin iki ve uc numara benim tehlikem olabilir diye dusundum Allah korusun.
Birbirimize dua edelim. Cok opuyorum

Evet canım aramızda ülkeler olsada dualarımız yerini bulur inşallah :)))
Ben eve kapanıp kalmak ile sosyal olmak arasında denge kurmaya çalışıyorum.
Çalışmak için iş yok zaten ortam bozuk.
Sosyallik para gerektiriyor iş olmayınca para yok.
Eve kapanmak yabanileşmek demek ve elbette tanışma şansın yok.
Ama kadın olarak kendini orta yere atmaktan ise hayırlısı için dua,sabır ve çaba göstermek gerek.Ama nasıl bir çaba ben onu bilemedim.:KK64:

Evet canım aramızda ülkeler olsada dualarımız yerini bulur inşallah :)))
Ama kadın olarak kendini orta yere atmaktan ise hayırlısı için dua,sabır ve çaba göstermek gerek.Ama nasıl bir çaba ben onu bilemedim.:KK64:

Evet ayni duygulari paylasiyoruz. Demekki her bosanan kadin asagi yukari ayni seyler yasiyor ;/
bence ama aynen dedigin gibi Allah tan iyisini haxirlisini dilemek cunku kadin olarak kendimizi ortaya atacak degiliz Allah in izniyle..ee ozaman en dogrusu dua edip akisina birakmak haklisin ;)

Canada
Evet . Odacanım aramızda ülkeler olsada dualarımız yerini. Ben bulur inşallah :)))

="havva1980, post: 38669438, member: 641806"]Evet ayni duygulari paylasiyoruz. Demekki her bosanan kadin asagi yukari ayni seyler yasiyor ;/
bence ama aynen dedigin gibi Allah tan iyisini haxirlisini dilemek cunku kadin olarak kendimizi ortaya atacak degiliz Allah in izniyle..ee ozaman en dogrusu dua edip akisina birakmak haklisin :KK66:[/QUOTE]

Cabada Herhalde kendine bakarak ruhen ve dis goruntu olarak. Oda zaten positiv enerji yayar ve gerisi gelebilir

Bu tür sorunları birçok kadın yaşıyo ve yaşamaya devam edecek fakat bundan kendimizi en az zararla nasıl çartırız bunu düşünmeliyiz benim sizlere bi tavsiyem var şu sayfada okumuştum ve yardımınıda gördüm herkezin okumasınıda tavsiye edrim bi göz atın isterseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cabada Herhalde kendine bakarak ruhen ve dis goruntu olarak. Oda zaten positiv enerji yayar ve gerisi gelebilir
Yani evet ben görünümün bir kadın için önemli olduğunun farkındayım.Kendine bakmayan bir kadına bir erkek niye baksın ki:)))

Geçenlerde okudum diyor du ki:"Kendi hayatında gerekli değişiklikleri yapamamış kişiler iyi ilişkiler kuramazlar çünkü eşlerimizi ruhlarımız seçer ve ruh karşısındakinde eksik birleyler olduğunu hisseder"bu mealde bir yazıydı.

Ben boşanmış kişilerde genelde şöyle bir yanlış görüyorum.Yapmak istedikleri için gerekli enerji ve disiplini kendi içlerinde bulamadıkları için birinin hayatlarına girip onları mutlu edip,destek olmasını istiyorlar.Ama bu başarısız ruh hali çekici olmadığı için karşılarına yine kendileri gibi koltuk değneği arayan kişiler çıkıyor.

Size hak veriyorum ve sizin sözlerinizden hareketle sloganı patlatıyorum:

Sevecek kişiler aramak yerine sevilecek kişi olmaya çalışalım...:KK66:

Back
X