Bosanmak üzereyim yardim..

Stres etmeyin. Hayatta her şeyin hayırlısı olsun inşallah. arkadaşlara katılıyorum.
ilk başta sorunları çözün. Çocuk kısmet olacağı zamanda elbet olur .
eşinizle detaylı bi konuşun.
Bakalım nolacak düzelebilir tarafları olacak mı bi duruma bakın eğer değişme bi farklılık yoksada duruma ona göre bakın.

Stres etmeyin. Hayatta her şeyin hayırlısı olsun inşallah. arkadaşlara katılıyorum.
ilk başta sorunları çözün. Çocuk kısmet olacağı zamanda elbet olur .
eşinizle detaylı bi konuşun.
Bakalım nolacak düzelebilir tarafları olacak mı bi duruma bakın eğer değişme bi farklılık yoksada duruma ona göre bakın.
Bu gece karşıma alıp konusacam bakalım inşallah ortak bir karar alabiliriz teşekkür ederim yorumiçin

Öncelikle merhaba hakkınızı helal edin zamanınızı çalışıyorum. Ben iki yıllık evliyim çocuk tedavisi görüyorum esimle severek evlendik aramızda hiç bir problem yoktu taki aileler işin içine girene kadar eşimin ailesiyle çok sorun yaşadım çok saygısız ve iki yüzlüler annesi esimi bende kıskanıyor ben hep Altan alan ağlayan üzülen tarafım esime defalarca kez anlattım herseyi bana hak veriyor ama asla bir tepki göstermiyor tepkiden kastim bağır çağır asla degil sadece güzellikle üzüldüğümü anlatması ama asla yapmıyor ailesine karşı hep Altan alan hep benden üstün tutan biri ben onu kaybetmemek için herseyi yaptim beni evinden kovan hakaret eden anneme beddua eden annesinden özür bile diledim ama bu gece anladım ki hersey bosa hep üzülen ağlayan benim boşanmak istemiyorum ama eşimde düzelmiyor ailem boşanmama karşı gelecekler elimde şuan bir isim yok ve emeklerime üzülüyorum ne yapmalıyım lütfen bana fikir verin
Çocuk fikrinden uzaklaşın , mümkünse bir işe girin birikim yapmaya çalışın adam hâlâ anamda anam diyorsa boşayip annesine gönderin

Back
X