Boşanmak üzereyim

Lvn16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
6
5
1
36
merhaba
4 yıllık evliyim 1 yaşında bir kızım var sorunum şu eşim çok pasif kendini ifade edemeyen bir ortamda kendi fikrini savunamayan biri evliliğimizin başında farketsem de o birtürlü kabullenmedi hayır ben öyle değilim felan filanlarla geçiştirdi.Kitap al oku dedim yok destek al dedim yok. Son 6 aydır bu sebeplerden yaşanan bir olay yüzünden konuşmuyoruz aynı evin içinde ben boşanmak istediğimi söyledim saygı sevgi kalmadı bende.Oda ayrılmak istemediğini söylese de hiç bir çabalamada bulunmadı.Ailem boşanmam için elinden geleninyapıyo istemiyolar torunlarının babasız büyümesini onun ailesi ise hiçbirşey yapmadı kaynanamla konuşmuyoruz diye. Bugün anneme evden gideceğini biraz kafasını toplayacağını söylemiş arkadasında kalıcakmış bir hafta.Ben ne yacağımı bilmiyorum boşanmayı istiyorum ama tek başıma yapabilirmiyim kira çocuk masrafları ve çocuğu yetiştirme bilmiyorum.Bir ömrü birlikte geçirmekte istemiyorum.Boşananlar nasıl baş etti.Yeni bir hayat kurmak düşündüğüm gibi olacakmı?

tam olarak sorun ne? eşim pasif kendini idare edemiyo diyosunuz da bu boşanma sebebi değil ki.

pasif diye insan kocasını boşamaz..Sizin adam karşı sevginiz bitmiş zaten..Bahane olarak son kavga bardağı taşırmış sadece..Eğer mümkünse aile terapistine gidin..Çocuklar anne babasız büyümesin ( adam seni aldatmamış, dövmemiş..küfür etmemiş..boşanmak için elit bir sebebp yok ortada)

Ben size hak verdim.
Ben de pasif bir adamla evli kalmak istemezdim.
Güçlü,ayakları yere basan insanlar daha mutlu oluyor zorluklarla mücadele edebildikleri için. Oysa zayıf karakterli,pasif bir adam beni de,kendini de,evladımızı da mutlu edemez.
Hayat öyle kolay değil. Sağlam ve güçlü durmalı erkek de kadın da.

Nafaka alacaksanız,muhakkak çalışacaksınız.
Gelirinizi giderinizi dengeleyip yaşayacaksınız.
Hiç birimiz dört dörtlük yaşamıyoruz.
Çok şükür halimize deyip hayata asılmaya devam ediyoruz.

kararı sen vermişsin istemeyen taraf sensin. arkasında duracaksın o zaman. her durumun zorluğu var.
mutsuz yaşamaktansa zorluklarla mücadele etmek daha iyi gibi..

Yani şöyle sizin fikriniz neyse onu söylüyo beyaz olduğunu bildiği halde karşısındaki siyah diyosa evet ya siyahtır o dio.Şöyle bir örnek veriyim alışverişte sorun yaşadık ve paramızı iade almamız gerekiyor hakkımızı savunmuyo adamlarla ben tartışıyorum.Ailesi bişey dio susuyo ben cvp veriyorum.Sokakta yürürken bi laf söylese bana duymamazlıktan gelir. Ben çalışıyorum şuanda.

Yani şöyle sizin fikriniz neyse onu söylüyo beyaz olduğunu bildiği halde karşısındaki siyah diyosa evet ya siyahtır o dio.Şöyle bir örnek veriyim alışverişte sorun yaşadık ve paramızı iade almamız gerekiyor hakkımızı savunmuyo adamlarla ben tartışıyorum.Ailesi bişey dio susuyo ben cvp veriyorum.Sokakta yürürken bi laf söylese bana duymamazlıktan gelir. Ben çalışıyorum şuanda.
Kişiliği oturmamış sanki daha

Sanırım bende içten içe kendimi yerdim böyle durumlarda ve ayrıca çok sinirlenirdim

Sizi haklı buldum

merhaba
4 yıllık evliyim 1 yaşında bir kızım var sorunum şu eşim çok pasif kendini ifade edemeyen bir ortamda kendi fikrini savunamayan biri evliliğimizin başında farketsem de o birtürlü kabullenmedi hayır ben öyle değilim felan filanlarla geçiştirdi.Kitap al oku dedim yok destek al dedim yok. Son 6 aydır bu sebeplerden yaşanan bir olay yüzünden konuşmuyoruz aynı evin içinde ben boşanmak istediğimi söyledim saygı sevgi kalmadı bende.Oda ayrılmak istemediğini söylese de hiç bir çabalamada bulunmadı.Ailem boşanmam için elinden geleninyapıyo istemiyolar torunlarının babasız büyümesini onun ailesi ise hiçbirşey yapmadı kaynanamla konuşmuyoruz diye. Bugün anneme evden gideceğini biraz kafasını toplayacağını söylemiş arkadasında kalıcakmış bir hafta.Ben ne yacağımı bilmiyorum boşanmayı istiyorum ama tek başıma yapabilirmiyim kira çocuk masrafları ve çocuğu yetiştirme bilmiyorum.Bir ömrü birlikte geçirmekte istemiyorum.Boşananlar nasıl baş etti.Yeni bir hayat kurmak düşündüğüm gibi olacakmı?
eşinizi gerdek gecesimi tanıdınız pasif kendini ifade edmeyen bir insanı evlenmeden önce nasıl tanımadınız şimdi bunu cocuk varken sorun yapıorsunuz adam gidio boşanmayı böyle istosanız eğer ilk başta kendi ayaklarınızın üzerinde duracaktınız eşiniz evden gidince ben para sız ne yaparım şimdi demeyeceksiniz yok öyle yani hem tuzum kuru kalsın hemde istediğim olsun söylediğiniz şey boşanmak için bir bir çoçuğun babasız büyümesi yeterli değil bence

Back
X