Erkek İnfertilitesi Bosanmak uzreyiz moralim sifir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yarencik95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
1
2
1
30
Merhaba arkadaslar. 2 yillik evliyim 6 aylik bir kjzim var esimle uzun zamandir hep tartisiriz hep babami arar gel kizini gotur der. Ailesyle yasiyoruz ikmznde yalnislari oluyor. Ama ben hic bir zaman onjn ailem hakkinda soylediklerini aileme yansitmazken o her kavgamizda benm agzmdan cikan her sozu yaptgm her yalnisi her kese soyleyib beni kotu duruma dusurur. En son 4 gun once kavga ettik ev alcaktik ailesinin istemedyni anlyordm sonra banka krediyi benm maasima verdyi icin senin afina olcak ev istemyorm dedi. Bende tamam ama biliyorm ailen istemediyi icn almiyorsn bu arada sehre isime uzak bir yerde yasiyorz ve her gun 40 dakkalik yolu 1 saat ders icin gidip geliyorum. Bana surekli annemi babami sikayet edyorsn falan dedi kavga etdk ertesi gun hazrlandm beni ise gotrmedi baban gelp alsn dedi babami aradi sonradan babasi ikna etdi.ama ben cok kizdm kirldm gerek yok babam artk geliyor dedm babami arayp kizin delirmis gel gotur demis. Kac gundur babamlardaym beni en cok kiran sey hic onemsememesi simdide cocugumu ver gotrb evde gorup gelcem diyor bende mahkeme karari olmadan vermem dedim. Cok uzuluyorum annesinin beni evde nasil sikistirdigini her yaptigimi kinadigini bana eziyet etdyni bildyi halde her defasnda beni insanlarn icinde asagilamasi sonrada bi ozur bile dilememesi beni cok kiriyor.neyse simdi konsmyorz. Cunki her defasnda ben gittim yazdm bana hep gelmeseydn bak yine gideceksn sonra beni sevmyormsn diye bana yalvaracaksn gibi ithamlarda bulundugu icin asla yazamam ona. O da bana yazmaz biliyorm. Kafam cok karisik ickisi yok kumari yok ailesi olmazsa cok iyi anlasiyorz seviyorumda esimi beni ne kadar kirsada. Cevap yazmasaniz bile birilerine anlatmaya ihtiyacim var. Kendimide suclu hiss ediyorm cunki sudan sebeplerden bu noktaya geldik. Sorunlarla bas edemedym icin kendimi sucluyorum.oyle yorgunumki hanimlar.kesge beni anlasaydi onu sevdymi onunla mutlu olmak istediyimi. Ama ailesi hep ona o seni bir gun birakacak dedi ve o da hep benren subhe etdi. Yasayaninjz varsa simdi ne yapmaliyim hem kirgnm asla yazamam ona. Hem de ayrlmak istemyorm. Acaba ayrlmammi hayirli bilemiyorum.cok uzun oldu hakkinizi helal edin icimi doktum

Öğretmenmişsiniz
Neden bastan aile ile birlikte yasamayi kabul ettiniz?
Neden bu kadar kötü bir adamı baba yaptınız?
Neden "baban gelsin alsın" tavirlarina boyun eğiyorsunuz?
Neden "senin adina olacak evi istemiyorum" diyen bir adamla bu hayati sürdürüyorsunuz?

Bu hayata 1 kez geliyorsunuz ve böyle anasının kuzusu bebeleri adam etmeye çalışıyorsunuz.
Değer mi bir düşünün.

Kendinizi suçlamayın sudan sebeplerle diye.
Çünkü sudan değil.

Boyle bir adamin neyini seviyorsunuz?
Bir insanı sevdiren huy değil midir ben mi yanlış biliyorum?
Biri dunya güzeli olsa, huyu cirkin olsa beş para eder mi?

Adam kendine ev açamayacak kadar aciz.
Sizin adiniza olacak diye triplere girmiş, yediremiyor bunu kendine. Niye yediremiyor? Ev sizin uzerinize olursa gururu incinir, yetersiz olduğu yüzüne çarpılır.

Bir de ev sizinse babanizi arayip kızını gel al diyemez.
Paşa paşa kendinin gitmesi gerekir.

Bu yazdiklarim işe yarar mi bilmem. Umarim kendinizi ve bebeginizi bu cirkinlikten kurtarirsiniz.

Ya siz neden aileyle aynı evi kabul ettinz sonuç ne olrsa olsn o evden ayrılmalısınız ancak o zmam evliliğinz toplarlanr dye düşünüyorum

Bence hiç aramayın, o arayacak düzeltmeye çalışacaktır diye düşünüyorum. Ayrı eve çıkmakta şartınız olsun, aileler yakınken bile olmuyor aynı evde yaşamakta nereye kadar

Annesi için eşimden vazgeçen erkek olsun bayan olsun iğrenç bir karakter,Eşler Allahın birbirine emanetidir.Annesiyle küssün seni seçsin demiyorum ama gerekirse eşini bırakmasını isteyen bir anne zaten korkunç bir insandır.Çocuk olmadan önce olsaydı asla donmeyin derdim ama bazı erkekler kötü değil ama aşırı gazla yaşayan ve kendi fikirlerini yaşatamayan başkalarının sözüyle iş yapan erkeklerde var.Bir erkek eşi onu aldatmadı sürece,evine çocuğuna bağlı ise iftıra ve yalanı yoksa asla git demek ayrılacağım demek doğru değil ve çok saçma bişeydir.Boşanmak HELAL olan ama Allahın en sevmediği helaldir.Anlaşamadık ayrıldık demek ne kadar kolay çocuk büyüyünce soracak ve asla hak vermeyecek babasına.Bunu demek istemezdim ama böyle annelerin Allah cezasını versin artık yeter yazıklar olsun Allah bir ailenin dağılmasına sebep olan kimse layığını bulur inşaallah.Gelini sevmezsen anlaşamazsan onun ayrılma kararını sen veremezsin kadın haddini bil, artık şu bık bık oğullarının beynını yemesinler kıskançlıktan ölecekler.Madem çok seviyorsunuz oğullarınızı siz koynunuza alın yatın hala bebeklermiş gibi davranmaktan bıkmadılar.Eğer birgün ben böyle bir kaynana olacaksam Allah korusun birinin evladına bizlere emanet edilen kızlarına eziyet edeceksem öleyim daha iyi.Çünkü Ben bunun vebalini nasıl öderim...

Öğretmenmişsiniz
Neden bastan aile ile birlikte yasamayi kabul ettiniz?
Neden bu kadar kötü bir adamı baba yaptınız?
Neden "baban gelsin alsın" tavirlarina boyun eğiyorsunuz?
Neden "senin adina olacak evi istemiyorum" diyen bir adamla bu hayati sürdürüyorsunuz?

Bu hayata 1 kez geliyorsunuz ve böyle anasının kuzusu bebeleri adam etmeye çalışıyorsunuz.
Değer mi bir düşünün.

Kendinizi suçlamayın sudan sebeplerle diye.
Çünkü sudan değil.

Boyle bir adamin neyini seviyorsunuz?
Bir insanı sevdiren huy değil midir ben mi yanlış biliyorum?
Biri dunya güzeli olsa, huyu cirkin olsa beş para eder mi?

Adam kendine ev açamayacak kadar aciz.
Sizin adiniza olacak diye triplere girmiş, yediremiyor bunu kendine. Niye yediremiyor? Ev sizin uzerinize olursa gururu incinir, yetersiz olduğu yüzüne çarpılır.

Bir de ev sizinse babanizi arayip kızını gel al diyemez.
Paşa paşa kendinin gitmesi gerekir.

Bu yazdiklarim işe yarar mi bilmem. Umarim kendinizi ve bebeginizi bu cirkinlikten kurtarirsiniz.
Öğretmen mi 😒ne kadar çok yazım yanlışı var öğretmen böyle yazarsa

Ev senin üstüne olmasın diyen bir adamla ömür geçmez ki zaten. Sizinle kendisini bir bütün görmüyor. Ayrıca kendisini de parçalasa evi kendi üstüne de alsa zaten kanunen evlilik birliği içinde alınan her şey ortaktır. Kanun bile eşleri bir evlilik süresince bir kabul eder yani ama sizin eşiniz sizinle bir olduğunu idrak edememiş.
Düşüncem arasa da probleminiz bitmez sizin ilişkinizin temelinde bir eksiklik var gibi.

Boşanma taraftarı olmayan biriyimdir genelde...ama yok eşiniz den adam olmaz..bırakın ana oğul ne halleri varsa görsünler..siz ailenizle yaşayın mesleğinizde var nasılsa onlara muhtaç değilsiniz...sonrasını onlar düşünsün..canları cehenneme

Back
X