• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmak ve seni yipratan seyler

Edaela61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
180
158
53
39
Anladimki evlilikte tek tarafli verdigin mucadele yetmiyormus aman olsun sunuda yapayim bunuda yapayom dedikce yaptigin iyilik fedakarlik zamanlq o senin zaten gorevinmis deniliyor ben iki yil evli kaldim guya toplasan iki ay beraber yasayamadm islerimizden dolayi ama hergun kavga ve hep benim kendimi duzeltme cabam hatali da hatasizda olsam ozur dilemem asla ve asla hatali degilsenz ozur dilemeyin ailesine taviz verdim her halta karistilar erkek ne derse o olurmis benim ekonomik ozgurlugim oldugu icin Ben her istedigimi yapamazmisim daha neler neler..hep ogullarini Gaza getirdiler zaten evlilihi kaldiramadi oda benm hayatim mahvoldi evlenip ayrilmis oldum ama baslarken hediyeler suprizler yuzuk takildiktan sonrasi tamamen degisti ozguvem geldi simdi ayrildik anasi babasi mutlu olsun her halta karisan Allah hepsinden sorsun insanlara ayrildik demek o kadar zor geliyorki ama surekli rencide ET tartisma. Bama gore seyler degil cok caresizim bidaha mutlu olurmuyum bilmem

Anladimki evlilikte tek tarafli verdigin mucadele yetmiyormus aman olsun sunuda yapayim bunuda yapayom dedikce yaptigin iyilik fedakarlik zamanlq o senin zaten gorevinmis deniliyor ben iki yil evli kaldim guya toplasan iki ay beraber yasayamadm islerimizden dolayi ama hergun kavga ve hep benim kendimi duzeltme cabam hatali da hatasizda olsam ozur dilemem asla ve asla hatali degilsenz ozur dilemeyin ailesine taviz verdim her halta karistilar erkek ne derse o olurmis benim ekonomik ozgurlugim oldugu icin Ben her istedigimi yapamazmisim daha neler neler..hep ogullarini Gaza getirdiler zaten evlilihi kaldiramadi oda benm hayatim mahvoldi evlenip ayrilmis oldum ama baslarken hediyeler suprizler yuzuk takildiktan sonrasi tamamen degisti ozguvem geldi simdi ayrildik anasi babasi mutlu olsun her halta karisan Allah hepsinden sorsun insanlara ayrildik demek o kadar zor geliyorki ama surekli rencide ET tartisma. Bama gore seyler degil cok caresizim bidaha mutlu olurmuyum bilmem
bir daha mutlu olursun tabi neden olmayasin karsina boyle biri cikmis oldugu icin zannetme ki tum erkekler ve erkek aileleri boyle .

Zaten iki ay beraber yaşamışsınız.
Çok kısa süre,unutmanız ve atlatmanız kolay olur bence.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah...

Bunca erkek ailesi bizim gibi kadınları üzüp, hayatımızı çalıp bin ah alıyorlar.. yatacak yerleri yok. en büyük gunahlardan biri de bir genç kızın,kadının mutluluğunu hayatını çalmak. biz kadınların, özellikle evlilikte hak ettiği değeri göremeyen, mutlu olamayan kadınların birbirimiz ile dayanismaya geçmemiz lazım bence çünkü bizim birbirimizden başka kimsemiz yok....

niye bi daha mutlu olamayasın ki? ayrıca zaten bu evlilikte mutu değilmişsin. şu saatten sonra mutlu olma ihtimalin daha fazla.

Back
X