- Konu Sahibi denizyosunuuu
herkese iy akşamlar,siteye yeni üye oldum sırf dertleşmek ve biraz olsun rahatlamak için,bilmiyorum ne kadar ilgilenirsiniz...eşimle 5 yıldır evliyiz ve bir çocuğumuz var.devamlı tartışıyoruz çünkü devamlı bişeyler bulup benim canımı sıkıyor.çocuğun yetiştirilmesi ise bu aralaar en büyük sorunumuz.ağlasa ben sorumluyum,düşse ben.evet tabiki ben sorumluyum ama çocuk bu hatta bebek henüz 1,5 yaşında.düşecekte ağlayacakta.ama bu sadece görünürdeki sebep aslında biz her konuda tartışıyoruz.ben susara geçersem sorun yok eğer bende cevap veririsem işte o zaman konu uzuyor ve iş şiddete dönüşor.tokat,elimi kolumu kıvırma vs gibi.ama ben artık çok yıldım.5 senedir devamlı hır gür.diyeceksiniz ki çocuğu neden yaptın evet haklısınız.tam ayrılmaya karar verdim 2 hafta sonra çocuğu öğrendim. o zaman 2 yıllık evliydik ve bugün geçer yarın düzelir derken halimiz bu işte.şimdi ayrılayım diyorum çocuğumun babasız olmasını istemiyorum,katşanabilirim gibi geliyor bazen o büyüyene kadar bazende nefes alamadığımı hissediyorum artık.çok iyi bir baba ve sorumluluk sahibi bir insan ama bana karşı içinde 1 gr sevgisi olduğunu düşünmüyorum ve bu nedenlede beni devamlı itip kakıyor.çocuğum için onun mutluluğu için demammı yoksa tamammı.bunu ayrımındayım işte.boşanmak için dilekçe versem çalışıyorum çocuğuma bakıcı baksın istemiyorum kimseyle yalnız kalsın istemem.başkası dövermi yoksa psikolojisinimi bozar bu devirde kim nedir anlaşılmıyor ki.şuam babaannesi bakıyor ailemdende bu konuda bana destek olacak kimsem yok.offff ben napıcam.ölmeyi bile düşünemiyorum çocuğumu yalnız bırakamam diye.resmen çıkmaz sokaklardayım