Bosanmak ya da bosanmamak..

camilia

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
109
2
296
Selam kizlar ben de bosanip bosanmama konusunda gelgitler yasiyorum. 2,5 yildir evliyiz ve cocuk yok. Esim ilk 1 yil surekli bilgisayar oyun basinda ilgisiz sadece evde oturup vakit gecirmek osteyen bi adamdi. Tek dayanagim dunyanin en iyi huylu en yumusak en duzgun en iyi insani olmasi. Ama evlilikte bu yetmiyormus simdilerde bunu anliyorum. Ben cok skildim eve tikanip kalmaktan sosyallesememekten yalniz kalmaktan. Birde esimin bi psikolojik rahatsizligi var gunde 200 kere ellerini yikiyor ve beni de zorluyordu. Sonra son 3 ayda ben artik oyunlarina ve takintilarina tahammul edemicegimi ayrilmak istedigimi soyledim. Degisicem herseyi yapicam dedi ve oylede yapiyor. Sosyal olmaya gezmeye tozmaya sevdigim seylere zaman ayirmaya calisiyo oyunu azaltti. Hersey iyi guzel ama gelgelelim ben ondan cok sogudum yanina ilismek istemiyorum. O bana cok sicak canim cicim askim sarilir oper. Ama ben yapamiyorum gelmiyor icimden. Birde baslarda aramizdaki statu farkini sorun ediyordum kultur seviyesi cok dusuk lise mezunu ve butun hayati bilgisayarda oyunda gecmis. Ben iyi bi okuldan mezunum kendimi gelistirdim olgunlastim ama o hep ayni kaldi. Buarada 17 yasinda tanismistik ve 8 yil flort ettik. Simdi napicagimi bilemiyorum cok mutsuzum ona da kiyamiyorum kendi hayatimi da dusunmek zorundayim. Siz ne yapardiniz?

Back