Merhaba hanimlar bu dert benim derdim degil en yakinim kuzenimin derdi bi iki saat once aglayarak geldi bize ben dinledim ama sizede danismadan yorum yapmak istemedim onun uyeligi yok buraya boyle konu yazildigindan bile haberi yokmus o yuzden ben yardim edicem simdi. Kuzenim Ela 21 yasinda eside ondan iki yas buyuk iki senelik evli cok erken evlendi evet erken evlenmenin en buyuk yani kavgalari basladi ilk zamanlar cok siddetli kavga ederlerdi bi iki kere dayaga kadar gitti ailesi arkasinda ama kocasi napip edip gonlunu aliyo kayinvalidesi surekli cektiriyo ogluna sikayet ediyo e onunda yasi kucuk aldaniyo anneye ve karisiyla kavga ediyo bu seferki kavgalari yine boyle bisey kayinvalidesiyle arasi yok eladan surekli ona temizlige gitmesini istiyo bi gun gitmeyincede kiyameti kopariyo seni oglumdan bosaticam diye yemin ediyo ogluda ana kuzusu annesinin yaninda hicbisey demiyo ama eve gelince aslinda annem hakli ama seni bosamicagimi bilip bana guvenmen gerekir diyo. Su an benim karsimda pskolojisi alt üst bi genc kiz var hayattan bikmis yipranmis bu yasta bunlari cekmeye degermi sizce bosan demek bize kolay belki ama su an cocuguda yok gencliginin baharinda sinir hastasi olmaya degermi akil verin bize oda okusun lütfen