Boşanmak

Sizi anlıyorum ve çok üzülüyorum gerçekten insan ne umutla evleniyor, ailenizi bırakmışsınız.
Peki büyük sorunlar mı yaşadınız yoksa birden mi oldu, ailede çevrede sizi çekemeyen biri var mı?

Söyle söyleyim sanki evlenirken imzayı attık ve o aşk bitti çekemeyen biri olduğunu sanmıyorum kıskanılacak bi hayatım yok maalesef

En baştan beri böylesin madem ne diye 2 çocuk yapıyosun be canım.
Yazık değil mi o çocuklara? Sana?

Düzeltmek için çabalayın.

Evlenmeden önce böyle değildi tabi el üstünde tutardı şimdi saatlerce ağlasam dönüp bakmaz konuşmayı denedim bişey değişmedi zaman zaman boşanalım diyorum ciddiye almıyo işte kapı çocukları bırak git diyo çocuklarımı asla bırakamam çok iyi biliyo başka insanlara karşı çok kibar bana karşı hiç öyle değil
Biz üniversitede tanıştık ama bi insanı aynı eve girmeden tanıyamıyosum iyi biri ama biz uyumlu değiliz üniversite mezunuyum çok şükür ailem destek olur ve kendi ayaklarım üstünde dururum kendime güveniyorum ama korkuyorum şımarıklık mı ediyorum çocuklarıma ilerde ne dicem ciddi bi sorun gibi değil yani aldatma şiddet felan yok ama mutsuzum hiç iletişim kuramıyorum
çocuklara kendi mi bakacak saçmalamış, boşandığınızda çocuklar sizde kalır,
aldatma şiddet filan yok demişsiniz ama bir adım sonrası onlar ayrıca psikolojik şiddet daha kötü
işiniz var mı, aileniz arkanızdaysa hiç bu adamın kahrını çekmek zorunda değilsiniz, çocukların mutsuz bir ortamda büyümeleri daha mı iyi

İlk başta bu kadar değildi tabiki geçen sene düşündüm boşanmayı ama hamile olduğumu öğrendim vazgeçtim

Canım terapiye fln gidin. Düzeltilmeyecek birşey değil. Şuan boşlukta olduğun için böyle düşünüyosun ki haklısın.
Karşına al evliliği kurtarmak istediğini söyle.
Gerekiyorsa ailesiyle de paylaş.

Eşinizle konuşun olmadı mektup şeklinde yazın. Yazıda veya mektupta suçlamalar olmamalı yani daha çok kendi hislerinizden bahsetmelisinjz. Yani onun davranışları size ne hissettiriyor bunu bilmeli.
Kesinlikle cok dogru. Ben farkinda olmadan bu sitede cikis yapmayi unutmusum bir sure once. Esimde girmis eski konularima bakmis. Ailesiyle ilgili yasadigim travmayi anlatmastim bir konumda. Okumus onu. Ben kizar tepki gosterir diye dusunuyordum cunku konusarak alatmaya her calistigimda kavga ediyorduk. Beni sasirtan bir sekilde telefonumu birakti geldi uzun uzun sarildi ve o gunden beri ailesiyle ilgili hic konusmamaya ozen gosteriyor. Bazi erkekler direk anlatmaya gelmiyor baska bir sekilde ogrenince dank ediyor.

Kesinlikle cok dogru. Ben farkinda olmadan bu sitede cikis yapmayi unutmusum bir sure once. Esimde girmis eski konularima bakmis. Ailesiyle ilgili yasadigim travmayi anlatmastim bir konumda. Okumus onu. Ben kizar tepki gosterir diye dusunuyordum cunku konusarak alatmaya her calistigimda kavga ediyorduk. Beni sasirtan bir sekilde telefonumu birakti geldi uzun uzun sarildi ve o gunden beri ailesiyle ilgili hic konusmamaya ozen gosteriyor. Bazi erkekler direk anlatmaya gelmiyor baska bir sekilde ogrenince dank ediyor.
Açıkçası biz hanımlar da kendimizi anlatamayinca eee haklı da olunca sinirlerimize hakim olmakta zorlanıyoruz ve çok hakliyken verdiğimiz tepkilerle haksız duruma düşüyoruz. Sakinligimizi koruyup çözüm bulmaya çalışmalıyız kadın erkek fark etmez. 🙏🏻

Back
X