- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
- 333
Benimde hayatimda evlilikten dolayi yuzum gulmedi.. 23 yasindayken 1.evliligimi yaptim sonu husranla bitti, su an 2 .evlilik yine sorunlar yine mutsuzluk.. ki evlilige sicak bakmayan biriydim nasil 2.evlilik yaptim onuda anlamis degilim zaten.. her neyse..25 yaşında 2 yıllık evliyim. Daha önceden iki kez daha bu raddeye gelip dönmüştüm. Şunu da deneyim bunu da yapayım derken hiç bir işe yaramadı. Ayrılmak istedim kendi evime çıktım ve çalışıyorum. 15 gün sonra duruşmamız var anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Kumar, şiddet, devamlı evi terketme vs. her türlü şey vardı. O zaman niye üzülüyosun diyenler olacak ama o hayal kırıklığı ve yarım kalmışlık hissinden kurtulamıyorum. Çok severek evlenmiştik hala da seviyor oluşumu kabullenemiyorum. Hafızam çok az olan güzel anıları getirip önüme koyuyor. İlerde neler yaşarım bilemiyorum kaygılıyım. Bu süreçten geçen arkadaşlardan yorum alıp motive olmak için geldim
1. evliligimde hayatimda hic karsilasmadigim kotuluklerle karsilastim.. hayatimda hic bir zaman bu kadar kotu saygisiz insanlara rastlamadim.. ne yazikki hayatimizin en guzel zamanlarini bu tip insanlar icin heba ediyoruz.. yanlis tercihlerimizle

bir sure hic kimseyi gormek istemiyordum.. uzaklastim herkesten.. ve sirf hayatimda neler olup bittigini incelemek icin benimle arkadaslik kuranlari bile gordum.. simdi ise donup yuzume bile bakmiyorlar..