Boşanmak!!!!

burcum1988

herşeye rağmen mutluyum:)
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
273
1
46
Diğer
BOŞANMALIMIYIM Bİ TÜRLÜ KARAR VEREMİYORUM AMA BIKTIM DİYEBİLİRİM EŞİMİ SEVİYORUM AMA B I K T I M ANNESİNDEN BABASINDAN ONLARLA AYNI EVİ PAYLAŞMAKTAN SABAH ANNESİNİN SURATINI GÖRMEKTEN BIKTIM EŞİMDENDE GİTGİDE UZAKLAŞIORUM AMA BOŞANDIKTan SONRA PİŞMAN OLMAKTAN KORKUORUM

Canım sen daha 4 aylık evli iken şubatta konu açmışsın.
Martta bir tane daha ve şimdi nisan 2. konun.
Böyle gidersen her ay bir konu açıp birşey halledemeden devam edeceksin.

Şubatta açtığın konuda,en fazla 2 ay beraber oturacağız demişsin.
2 ay geçmiş değişen birşey yok.

acaba özlermiyim yokluğuna alışabilirmiyim bir umut düzelirmi acaba düşünceleri var kafamda ama düzelmesi neredeyse imkansız

Bu şartlar altında değişmesi zor görünüyor.

Sonraki sorular :

Nesini özleyeceksin ? Sana verdiği hangi hissi ?
Yokluğuna alışmak derken...Varlığı sana ne katıyor ?

Sorular acımasız gelebilir ama cevapları önemli.

Son düzenleme:
canım sen daha 4 aylık evli iken şubatta konu açmışsın.
Martta bir tane daha ve şimdi nisan 2. Konun.
Böyle gidersen her ay bir konu açıp birşey halledemeden devam edeceksin.

şubatta açtığın konuda,en fazla 2 ay beraber oturacağız demişsin.
2 ay geçmiş değişen birşey yok.

evet değişen bişi yok ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim

evet değişen bişi yok ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim

Otur düşün.

Kalırsam ne olur ? Gidersem ne olur ?

Onu seviyor muyum ? O beni seviyor mu ?

Nasıl bir hayat istiyorum ? Nasıl bir hayat yaşamak zorunda bırakılıyorum ?

Ayrı eve çıkarsak herşey düzelir mi ? Düzelirse,nasıl ayrı eve çıkabilirim ?

öncelikle yaşadığım hayattan nefret ediorum diyebilirim onda bu anne olduktan sonra dahada nefret edeceğim günler var aslında boşanmak istiorum ben ama cesaretim yok

Soruna değil,çözüme odaklanman lazım.

Hayatından nefret ediyorsun.Tamam.

Değiştirmek için ne yapabilirsin ? Değişir mi ?

Değişmezse,boşanmaktan neden bu kadar korkuyorsun ?

O kadar doldurduki beni yıllar geçsede kalacak bunlar içimde eminim eşimi seviorum evet ama bi sevgi uğruna neden mutsuz bi yaşamı kabul edeyim üstelik annesi o kadar arsızki ne söylenirse söylensin arsızlığa vurup yapışıo adeta zaten annesi olduğu sürece benim bu evliliği sürdürmem imkansız...ayrı eve çıksak bile bu kadın yine çıkmaz benim evimden sadece cesarete ihtiyacım var...aklımda boşanma dışında hiçbirşey yok sürekli bu düşünce içerisindeykende mutlu olmam mümkün değil

soruna değil,çözüme odaklanman lazım.

Hayatından nefret ediyorsun.tamam.

Değiştirmek için ne yapabilirsin ? Değişir mi ?

Değişmezse,boşanmaktan neden bu kadar korkuyorsun ?

boşanmaktan neden bu kadar çok korkuorum aslında korkacak bişi yok ben kararsız bi yapıya sahibim hepsi bu aslında bide çok duygusalım özlemekten korkuorum:(

esini seviyosan bu duruma katlanmak zorundasin.ben de yasadim bir sene boyunca beraberdik .gercekten cok zor bir durum.allah kolaylik versin.olan kadina oluyo.es zaten annesin babasinin yaninda cok da umrunda olmuyo.sen kendini üzdügün ve yiprattiginla kaliyon .ooo ben de günde kac kere bosanmak istemistim .hic bitmeyecek ömür boyu bunlarla yasamak zorun da kalacakmisim gibi gelmisti.isden eve gelmek istemezdim . ´belki karsin da ki insanlar iyidir kendilerine göre ama bir yere kadar.evlenince kendi düzenin olsun esimle istedigiz gibi yiyelim icelim gezelim istiyosun.hele evliligin ilk yillarinda .allah kolaylik versin.bir an önce evini ayir.bir göz olsa da kendi nin olsun..

O kadar doldurduki beni yıllar geçsede kalacak bunlar içimde eminim eşimi seviorum evet ama bi sevgi uğruna neden mutsuz bi yaşamı kabul edeyim üstelik annesi o kadar arsızki ne söylenirse söylensin arsızlığa vurup yapışıo adeta zaten annesi olduğu sürece benim bu evliliği sürdürmem imkansız...ayrı eve çıksak bile bu kadın yine çıkmaz benim evimden sadece cesarete ihtiyacım var...aklımda boşanma dışında hiçbirşey yok sürekli bu düşünce içerisindeykende mutlu olmam mümkün değil

yapacağın dört şey var bence;

1-eşine resti çekeceksin ve evinizi ayıracaksınız.buraya ayrı ayrı konu açarak değil eşinle oturup bir kez ama tam anlamıyla konşarak bu işi halledeceksin.

2-kendi mutluluğunu hiçe sayıp,boşanmaktan koktuğun için yıllar boyu bu dertlere katlanacaksın.

3-eğer sorunun çözümü yoksa gerçekten bu evliliği bitireceksin.boşanmak eminim kolay değildir ama ömür boyu mutsuz olmak da çözüm değil.

4-ya da "arsız" diye hitap ettiğin k.validenin ölmesini bekleyeceksin :52:

Ailesi yuzunden sana siddet uygulayan bir adami ozleyecegine emin misin?

Ve

Sana saygi duymayan, seni ezen bir adam icin pisman olacacagina????

bu erkekleri anlamıyorum ya evlenirken eşinin de sorumluluğunu almaları gerekmiyo mu ya, yeri gelicek ailesine karşı savuncak, baba, kızını verdiğinde demiyo mu önce Allah'a sonra sana emanet diye.. evlenmek çok kolay önemli olan sorumluluğunu bilmek ve ona göre hayatı yaşamak.. ama ben sizin evliliğinizde pek bunu göremedim açıkçası.. eşine açık açık restini çek ya eve çıkarız de ya boşanalım de ben kaldıramıyorum bu durumu de.. ailenin arkanda olması da önemli bu durumda..

Seni kısıtlayan,yalnız başına sokağa çıkmana bile izin vermeyen,sana ilgi göstermeyen,düzenli işi olmayan bir adam ayrıca....

Şu "seviyorum" demeyi de ben anlamıyorum kusura bakma.

Sevgi özen ister,emek ister,saygı ister,güven ister.

Nesini seviyorsun ? Sevdin evet ama sevgiliyken sevdin.

Özlesen özlesen o halini özlersin.Ama o günler geçti.

Şimdi gerçek dünyaya döndün ama gerçek dünya sandığın gibi değilmiş.

Önce diyecektim ki daha çok yeni evlisin, evliliğin ilk yılları sorunlu olur zaten, bir de eşinin ailesiyle aynı evde iyice zorlaştırdı, evini ayırmaya bak, düzelir, bir yuva kolay kurulmuyor.... Ancaaaaak eşini sana şiddet uyguladığını okuyunca bunların hepsini demekten vazgeçtim... Şiddet benim icin yolun söndürür. Ne yazık ki siz daha yolun basında iken, yolun sonuna gelmişsiniz :50:

cnm.. daha 2.konunda eşinin şiddet uygulamaya başladığını söylemiştin boyutları ne derece oldu ayrıca gelecek ile ilgili hiçbir umut göremiyor musun hiçbir düzelme yokmu eşinde hala vurdumduymaz mı ailesi hala kadındır çekeceksin kafasında devam mı ediyor

Benim kardesimde 6 ay oturdu.ev üstüne ev olmuyor tabii..En basta kabul etmeseydin daha iyiydi.ama sartlar buna seni zorlamisda olabilir.bence bunun avantajlarini da görmeye calis.eger bosanmayacaksan önce kendini mutlu etmen ve ikna etmen gerekiyor.

Back
X