BOŞANMAKMI DAHA HAYIRLI DEVAM ETMEKMI

Evet bide ilk cezaevine girdiginde ben 3 aylik hamileydim ve onun ciktigi gun dogum yaptim.suanda diyorum ben sana inanmiyorum ciktigin zaman kendine inandir senin degistigini goreyim ozaman belki diyorum.eger bosanma olursa olmaz bidaha diyo bide boyle konusuuo
yolundan döndürmek için yapıyor hep aynı korkutma . Hani satış taktikleri vardır ya bugün almazsanız yarın yüksek fiyat olur ya da kalmaz diye. Ölye deyince diyin ki olmazsa kısmet .
Bi boşanın gerekiyosa nikah yapmadan deneyin

Evet bende ayni seyi dedim ben sana suan inanmiyorim cezaevinden cikinca eger gercekfen degistiysen bunu bana goster ben inanirsam ozaman belki diyorim yok bosanma olursa birdaha donusu

Kuzeni birinn canına kıydı maalesef buda yanindaydi hicbir sucum yok diyor sadece yaninda oldugu icinmis ikiside ayni cezayi aldi bunda barut izi felan cikmadi ama bilemiyorum allah biliyor
Haberlerde izliyoruz canım katillere bile zar zor ceza veriyorlar. Eşin suçsuz yere aynı cezayı almış olamaz

Değişmez be canım zaten maddi manevî ailen yanındaymış.
Cezaevi dişinda çalışmıyor muydu?
Direkli evde yatıyordu diyorsun.
Affedersin bir çocuk daha olur sonra ayni sıkıntılara devam eder çocuğun halkına girme evladina da yazık.
Hakkinda hayırlısı olsun ama boşanman şuan için en iyisi.
Bazi donemler çalıştı ama cok uzun sure diyemem disarda oldugu donemlerde haftada birgun bize vakit ayirir diger gunler hep arkadaslariyla olurdu.madem degistin ger cikarsan bunu bana goster diyorum yok eger bosanma olursa tekrar birlesemeyiz diyor hem suclu hemde bana sart kosuyor. Cok sukur canim ailem yanimda destek bana

Haberlerde izliyoruz canım katillere bile zar zor ceza veriyorlar. Eşin suçsuz yere aynı cezayı almış olamaz
Evet bende dedim bize sucun olmadigini soyluyorsun ama demekki bu insaar birsey biliyorki sana bu cezayi vermis yani ayrica ust mahkeme bile ayni cezayi verdi suc olmasa herhalde orda bozulurdu dosyasi

Bazi donemler çalıştı ama cok uzun sure diyemem disarda oldugu donemlerde haftada birgun bize vakit ayirir diger gunler hep arkadaslariyla olurdu.madem degistin ger cikarsan bunu bana goster diyorum yok eger bosanma olursa tekrar birlesemeyiz diyor hem suclu hemde bana sart kosuyor. Cok sukur canim ailem yanimda destek bana
Ozaman düşünmeye değmez canım düzelmez hem suçlu birde sart koşuyor boşanman en iyisi.

cezaevi kısmını bilemem ne yaşanmıştır ne olmuştur ama bunların dışında da destek göremediğini söylüyorsunuz bu boşanmak için geçerli bir sebep

Diyelim ki çıktı geldi bu adam aile olmayı hiç bilmiyor ki
Kendi ailesi arayıp sormadigina göre orda öğrenmemiş
Seninle evliliğinde haftada birgün evdeymiş
Diğer zamanları cezaevinde
Bu adam nasıl eş nasıl baba olunur bilmiyor ki
Hiç düşünme bile boşan gitsin çocuğun da büyümüş çalışıp kendine yeni bir hayat kurmaya bak
Yaşadıkların çok ağır üzme kendini karar alıp uygularsan sonunda sen mutlu olacaksın
Olur ya gözyaşına falan kanma lütfen

Huylu huyundan vazgeçmez dememiş boşuna atalarımız
Kadınlarımız aşkın peşine düşüp erkeğin karekterini pas geçiyorlar
Sonra hayatın tokadını yiyip oturuyorlar

Back
X