- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Avukatm var elimde solediklerimi kanitlycak bi kaç delilim var ama altinlarin onlarda olduğunu kanitlayabilcegim somut bi delilm yok sadece düğün cd video var onları verdim onlarda bir sürü yalan sölemişlerÇekişme demek kapışma demek zaten bunu bile bile açmış olmalısınız yani her türlü suclamanın olması muhtemel bu davalarda.. Suclamasına karsılık sızın de bi cevap vermeniz gerekiyor.. Sanırım avukatınız yok ve avukatsız zor olur..
Bende bosanma asamasındayım elımde gırla delil var.. Avukatımın dediği elimizdeki delilleri dan dıye dosyaya koyamayız hepsinin bir sırası var öyle bi hazırlıcaz ki dosyayı karsı tarafa cevap hakkı bile kalmıcak demıstı.. Sızın de yok en azından bi avukattan yardım alın derim ben.. Ve evet cekısmelı dava çok yıpratıcı olur.. İftiralar suclamalar vs vs..
Avukatm var elimde solediklerimi kanitlycak bi kaç delilim var ama altinlarin onlarda olduğunu kanitlayabilcegim somut bi delilm yok sadece düğün cd video var onları verdim onlarda bir sürü yalan sölemişler
Evet öle ama adamlar aldigimi soluyolar az buzda altın takilmadi yaniDüğünde takılanlar her durumda kadına ait oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?