Boşanmakta olan arkadaşlarim bi bakabilirlermi?

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Mrb arkadaşlar ben konu açmistim daha öncesinde sağolsun arkadaslar yardımcı olmaya çalıştılar.ben çekişmeli boşanma davası açtım altınlarımn iadesini ama adamlar bütün altinlari alip evi terk etti demisler.daha bir sürü iftiralari var avukatta sende olmadigini ispatlamamz gerekir ddi benmde 1 tane sahidim var o sahitlik yapcak ama hakimn karari ne olur ne biter bilmiyorum adamlar çok beterler hiç allah korkulari yok ben ne yapabilirim bu boşanma işlemleri çok uzun suruyomu cehizliklerimi bile alamadim kilidi değiştirmişler giremedim bütün kıyafetlerim bu davalarda nasıl ilerliyo hakim beni dinlermi yani konusmama musade ediyomu?lütfen bunları yaşayanlar varsa tecrübelerini yazabilirlermi şimdiden teşekkür ediyorumm yorum yapanlara

Avukatınız var mı?

Kilidi değiştirmeleri, evde eşyalarınızın olması Vs de dosyaya eklenebilir bence. Kıyafetlerini bile alamayan insan altınları nasıl alsın?

Çekişme demek kapışma demek zaten bunu bile bile açmış olmalısınız yani her türlü suclamanın olması muhtemel bu davalarda.. Suclamasına karsılık sızın de bi cevap vermeniz gerekiyor.. Sanırım avukatınız yok ve avukatsız zor olur..
Bende bosanma asamasındayım elımde gırla delil var.. Avukatımın dediği elimizdeki delilleri dan dıye dosyaya koyamayız hepsinin bir sırası var öyle bi hazırlıcaz ki dosyayı karsı tarafa cevap hakkı bile kalmıcak demıstı.. Sızın de yok en azından bi avukattan yardım alın derim ben.. Ve evet cekısmelı dava çok yıpratıcı olur.. İftiralar suclamalar vs vs..

Avukatm var elimde solediklerimi kanitlycak bi kaç delilim var ama altinlarin onlarda olduğunu kanitlayabilcegim somut bi delilm yok sadece düğün cd video var onları verdim onlarda bir sürü yalan sölemişler

Avukatm var elimde solediklerimi kanitlycak bi kaç delilim var ama altinlarin onlarda olduğunu kanitlayabilcegim somut bi delilm yok sadece düğün cd video var onları verdim onlarda bir sürü yalan sölemişler

Şimdi sanırım bi kac ay once emsal niteliğinde Bı karar cıktı... Avukatınız ne diyor pekı konustunuz mu bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…